Πρέσεβο: 370 Αλβανοί έτοιμοι να πολεμήσουν για τον Ερντογάν

Οι πρόσφατες τραγικές εξελίξεις με την αποτυχία τηςαπόπειρας πραξικοπήματος κατά της τουρκικής κυβέρνησης που βρίσκεται υπό την ηγεσία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έχει αναστατώσει όχι μόνο τους Αλβανούς του Κοσσυφοπεδίου και της Αλβανίας αλλά και αυτούς της Κοιλάδας του Πρέσεβο(νότια Σερβία), γράφει αλβανικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ειδησεογραφικό πόρταλ  του Πρέσεβο «Presheva jone», οι προσφορές  της Τουρκίας προς τους Αλβανούς του Κοσσυφοπεδίου γενικά έχει ωθήσει πάνω από 370 Αλβανούς μουσουλμάνους από την Κοιλάδα του Πρέσεβο να δηλώσουν την επιθυμία τους να ενταχθούν ως στρατιώτες για να πολεμήσουν υπέρ του Ερντογάν στην Τουρκία.
«Η Τουρκία και ο Ερντογάν βοήθησε  με κάθε τρόπο για να υπερασπισθεί τους Αλβανούς του Κοσσυφοπεδίου  από τους Σέρβους και τους Σλάβους στα Βαλκάνια, αυτό μας κάνει  να θέλουμε να είμαστε κοντά στον τουρκικό λαό», δήλωσαν στο αλβανικό πόρταλ του Πρέσεβο.
Ένας άλλος Αλβανός από τη Μέντβετζα θα δηλώσει ότι η Τουρκία δεν είναι μόνη, «θα ενωθούμε όλοι και τα επτά εκατομμύρια των Αλβανών να πολεμήσουμε στο πλευρό της Τουρκίας»,  είπε ο LC,σύμφωνα με το δημοσίευμα που καταχωρεί μόνο τα αρχικά του ονόματός του.
--

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις