Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΔΟΜΝΑΣ ΒΙΖΒΙΖΗ..

ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ''ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ''ΜΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΕΛΟΥΝ, ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ''ΑΚΡΙΤΑ'' ΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΛΑ, ΜΕΘΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ... ΚΑΙ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΔΟΜΝΑΣ ΒΙΖΒΙΖΗ..
ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ..ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ..
ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΥΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥΤΖΟΥΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ..ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ..ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ..ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ..ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΛΑΣΠΩΝΕΣΑΙ..ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ,...ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ..ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ.
.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ..ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΕ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΤΕ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ..ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ...ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΙΤΖΑΛΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ.,..ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...

Υ.Σ.
ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ..ΤΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΦΕΡΑΜΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ..ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΜΑΣ...

Χαρά Νικοπούλου 
ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ
Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...