Αποκάλυψη -βόμβα της Ντενίση για τη Βουγιουκλάκη και τον Παπαμιχαήλ!

b7e3cec55cac6016da62e74ac2dd6ef51bdd3b50.554.351.5595068831004c5373b364d9fe5557c543dfc0b1

Με αφορμή τα
20 χρόνια από τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη η Μιμή Ντενίση σε συνέντευξή της θυμάται το ξεκίνημα της καριέρα της δίπλα στην εθνική μας σταρ και αποκαλύπτει πτυχές της επεισοδιακής σχέσης της Αλίκης με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ….
«Η Αλίκη είχε ανεβάσει το θεατρικό έργο «Τζούλια» σε σκηνοθεσία του Σταµάτη Φασουλή και έκανα εκεί την πρώτη µου εµφάνιση στο θέατρο. Ήταν κοµµένα τα πόδια µου» αποκάλυψε η Μιμή Ντενίση στη Real και συνέχισε: «Σε µια σκηνή που είχαµε, η ηρωίδα που έπαιζε πέταγε τα ρούχα της σε µια βαλίτσα. Έλεγε τις ατάκες της και παράλληλα έλεγε πιο σιγά σε µένα που µε συµπαθούσε:
«Θέλει να µου πάρει τον Γιαννάκη, δεν θα τον αφήσω, δεν θα τον αφήσω!». Είχε µαλώσει µε τον Παπαµιχαήλ και ήταν έξαλλη, δεν µπορούσε να συγκρατηθεί µε τίποτα! Έγινα στήλη άλατος. ∆εν είχα σκηνική εµπειρία και δεν πίστευα αυτό που ζούσα. Εκείνη να συνεχίζει: «Θα µου το πληρώσει ακριβά!». Μη γελάς – εκείνη την ώρα ήταν τραγικό… Περνούσε η ώρα, έκανα να φύγω και µε σταµάτησε: «Πού πας, Άλισον; Έχουµε πολλά να πούµε!» και άρχιζε τα ίδια. Έπειτα κλαίγαµε από τα γέλια που ’χα µείνει κάγκελο! Μια άλλη φορά, στην ίδια πάντα παράσταση, ήµουν στη σκηνή και την περίµενα. ∆εν έβγαινε, γιατί µιλούσε στο τηλέφωνο µε τον Κοκό Ηλιάδη, τον άντρα της… Πάλι µε κοµµένα πόδια εγώ. «Μα πού είσαι, Τζούλια;», ψέλλισα σε πανικό. «Καλά ντε, µην κάνεις έτσι, Άλισον, δεν µπορώ ούτε να µιλήσω στο τηλέφωνο;». Ήταν υπέροχο πλάσµα η Αλίκη. Με χιούµορ και µε αυτοσαρκασµό. Και της άρεσε να µε πειράζει. Μας λείπει πολύ! Μας λείπει αφάνταστα πολύ».
makeleio.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις