Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016

Δωρεά του Lifeline Hellas στο νοσοκομείο "Έλενα Βενιζέλου", αξίας 37.000 ευρώ



Η  μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas πραγματοποίησαν δωρεά αξίας 37.000 ευρώ στο νοσοκομείο "Έλενα Βενιζέλου"
(Η τιμητική πλακέτα του Υπουργείου Υγείας για την μεγάλη δωρεά του Lifeline Hellas)
Παρόντες ήταν ο Διοικητής του νοσοκομείου κύριος Δημήτρης Βεζυράκης και η Διευθύντρια του Νεογνολικού Τμήματος Δρ. Μαργαρίτα Τζάκη που τίμησαν την Πριγκίπισσα Αικατερίνη και το Lifeline Hellas για την μεγάλη δωρεά.
(Ο Διοικητής του νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου» κύριος Δημήτρης Βεζυράκης, η Πριγκίπισσα Αικατερίνη, ο Δρ. Γιάννης Ξενέλης και ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας)
Επίσης, παρευρέθησαν η κυρία Μπέττυ Ρουμελιώτη, αδελφή της Πριγκίπισσας Αικατερίνης, ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, η Αντιπρόεδρος Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, ο Γενικός Γραμματέας κος Γιάννης Σαχίνης, τα μέλη κυρία Νάσια Παπαμανώλη, Δρ. Φώφη Καμποσιώρα και το επίτιμο μέλος κυρία Μαρία Κοντού.
(Τα μέλη του Lifeline Hellas, η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, η κυρία Νάσια Παπαμανώλη, η κυρία Μπέττυ Ρουμελιώτη αδελφή της Πριγκίπισσας Αικατερίνης και ο Γενικός Γραμματέας του Lifeline Hellas κος Γιάννης Σαχίνης)
Επισκέφθηκαν το τμήμα νεογνών όπου είδαν σε εφαρμογή τα μηχανήματα και συζήτησαν για τις ανάγκες που υπάρχουν στο Νοσοκομείο. Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη υποσχέθηκε ότι μέσω του Lifeline Hellas θα συνεχίσει να στηρίζει το Νοσοκομείο έτσι ώστε να βελτιώνονται οι συνθήκες νοσηλείας των νεογνών.
Συγκεκριμένα, το Lifeline Hellas, μέσω των φιλανθρωπικών του εκδηλώσεων προσέφερε στο τμήμα νεογνών έναν αναπνευστήρα, δύο μόνιτορ, ένα μίκτη, ένα οξυγονόμετρο και ένα μηχάνημα υψηλής ροής. Τον επόμενο μήνα θα γίνει η παράδοση της δωρεάς στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο παίδων της Πάτρας, αξίας 8.000 ευρώ.
 http://news247.gr/eidiseis/koinonia/dwrea-toy-lifeline-hellas-sto-nosokomeio-elena-venizeloy-aksias-37-000-eyrw.4162738.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: