Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016

ΑΞΙΖΕΙ 1.000 ΜΠΡΑΒΟ! ΑΠΟ ΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ Ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ!Έδωσε τις μάχες του πριν εισαχθεί στην Εελπίδων! Ο Νέστορας Παναγόπουλος, μαθητής του Λυκείου Λεχαινών είναι ένας από τους επιτυχόντες στην ΣΣΕ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του patrisnews.com  πνεύμα ανήσυχο από μικρός και με τεράστια αγάπη για τα αεροπλάνα και το στρατό γενικά, ο Νέστωρας «είδε» τον εαυτό του εκεί. Αυτή η αγάπη, άρχισε να γίνεται πιο έντονη όταν φοίτησε στο Γυμνάσιο, κι ενώ βρισκόταν ήδη στο Σπίτι Φιλοξενίας του Χαμόγελου του Παιδιού στην Κυλλήνη. Και έψαχνε στο διαδίκτυο για πληροφορίες, και γινόταν καλύτερος γνώστης του αντικειμένου και το αγαπούσε ολοένα και περισσότερο.

Με δουλειά, επιμονή και υπομονή

Εννιά ολόκληρα χρόνια – όσο και το χρονικό διάστημα της φιλοξενίας του στην Κυλλήνη – ο Νέστωρας είχε μπροστά του τον στόχο του. Προσπάθησε αρκετά, διάβασε με πρόγραμμα, ξενύχτησε κάποιες φορές, κουράστηκε ακόμα περισσότερες, περιόρισε τις άλλες δραστηριότητές του όταν χρειάστηκε, και τελικά τα κατάφερε.

Η βαθμολογία που συγκέντρωσε τον Ιούνιο, ήταν αρκετή για να τον φέρει πολύ κοντά στο όνειρό του. Εκατό μόρια πάνω από την περσινή βάση. Ωστόσο, το νέο σύστημα στο οποίο εξετάστηκαν φέτος οι υποψήφιοι, ουσιαστικά δημιούργησε νέα στοιχεία στη διαμόρφωση των Βάσεων Εισαγωγής. «Είχα 100 μόρια παραπάνω και τις τελευταίες ημέρες είχα μεγάλη αγωνία. Όταν όμως είδα τα αποτέλεσμα, μου έφυγε και το άγχος και ξέχασα και την κούραση», λέει ο Νέστωρας, μιλώντας στην εφημ. «Πατρίς» για τον αγώνα του με την επιτυχή έκβαση.

«Χαρά, ικανοποίηση, ενθουσιασμός, συγκίνηση», ήταν τα πρώτα συναισθήματα που ένιωσε, βλέποντας τα επίσημα αποτελέσματα, το πρωί της Τετάρτης. Και τώρα, ξέρει ότι ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή του, για το οποίο – όπως μας αποκάλυψε – είναι προετοιμασμένος αρκετά. Άγχος για την προσαρμογή του στη νέα του ζωή, δεν υπάρχει, αφού καλύπτεται από την χαρά για την επίτευξη του στόχου του. Ένας στόχος, για την επίτευξη του οποίου, ο Νέστωρας, είχε στο πλευρό του πολύτιμους υποστηρικτές, που δεν τους ξεχνά. «Θέλω να ευχαριστήσω το Φροντιστήριο «Εκπαίδευση» στα Λεχαινά, τον μαθηματικό μου Νίκο Σταθόπουλο, την οικογένειά μου, τον κ.Κώστα Γιαννόπουλο και τους ανθρώπους στο Σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού της Κυλλήνης που έγιναν η δεύτερη οικογένεια μου, οι οποίοι ήταν στο πλευρό μου, με βοήθησαν και με στήριξαν στην προσπάθειά μου αυτή», λέει ο Νέστορας.

patrisnews.com


http://www.onalert.gr/stories/stin-eyelpidwn-agwnistis-zwhs-apo-to-xamogelo-tou-paidiou/51682

stoxos.gr

Σημειωση δικη μας: Εύγε σε έναν αληθινό Ήρωα της ζωής πάντα επιτυχίες!
Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...