Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016

Ειδικές τουρκικές δυνάμεις υποστηρίζουν τους τρομοκράτες στο Χαλέπι.Σκοτώθηκαν 13 μέλη τους από την Hezbollah

aDweOxx_700b
Ειδικές τουρκικές δυνάμεις υποστηρίζουν τους τρομοκράτεςστο Χαλέπι. Εκθέσεις των συριακών μυστικών υπηρεσιών αναφέρουν ότι τούρκοι πράκτορες συμμετέχουν στις μάχες εναντίον του συριακού στρατού ενταγμένοι στις τάξεις των τρομοκρατών.

Οι ίδιες απόρρητες εκθέσεις αναφέρουν ότι χιλιάδες τρομοκράτες διασχίζουν  τα συροτουρκικά σύνορα προκειμένου να προωθηθούν στα πεδία των μαχών κι όλη αυτή η επιχείρηση γίνεται με το συντονισμό και την καθοδήγηση των ΗΠΑ αλλά και των μυστικών υπηρεσιών της ευρύτερης περιοχής.
Επίσης υπάρχουν στοιχεία που αναφέρουν ότι οι τούρκοι διοχετεύουν σοφιστικέ όπλα στους τρομοκράτες τα πιο πολλά προερχόμενα από Σ Αραβία Κατάρ και Ισραήλ.
Η ίδια έκθεση προσθέτει ότι τα στρατόπεδα εκπαίδευσης των τρομοκρατών στο τουρκικό έδαφος συνεχίζουν να υπάρχουν  και να εκπαιδεύουν στα όπλα, δολιοφθορές και βόμβες.
Όμως το πιο σοκαριστικό είναι ότι ισραηλινά μεταγωγικά αεροσκάφη μεταφέρουν φορτία έξυπνων όπλων στις στρατιωτικές βάσεις της Τουρκίας για να υπάρχει συνεχόμενη αναζωπύρωση των μαχών στο Β τμήμα της Συρίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες σκοτώθηκαν  13 μέλη των ειδικών δυνάμεων της Τουρκίας από τη Hezbollah στο Χαλέπι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: