Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

Επιστημονικά τεκμηριωμένοι τρόποι για να γίνεις πιο ελκυστικός-8 επιστημονικά τεκμηριωμένα βήματα για να φαίνεσαι καλύτερος στα γυναικεία μάτια.

Προσοχή: δεν σου λέμε ότι σώνει και ντε πρέπει να κάνεις αποτρίχωση για να δείχνεις πιο ωραίος. Όμως αν κάποια σημεία στο σώμα σου τυγχάνει να έχουν περισσότερη τριχοφυΐα, δεν υπάρχει λόγος να μην απομακρύνεις τις αντιαισθητικές τρίχες. Εκτός του ότι σου κάνουν τη ζωή πιο δύσκολη, σε γεμίζουν και με ιδρώτα. Και όχι, δεν είναι ντροπή. Ντροπή είναι να επιμένεις να δείχνεις σα γορίλας τόσα εκατομμύρια χρόνια μετά...

Οι νόμοι της έλξης


2. Μη  χαμογελάς

Σε μία πρόσφατη έρευνα, ζητήθηκε από γυναίκες να αξιολογήσουν την έλξη που νιώθουν για άντρες με βάση τις φωτογραφίες τους. Πίστευες πως το εκτυφλωτικό χαμόγελο θα κέρδιζε το στοίχημα; Γράψε λάθος.Οι άντρες που έδειχναν πιο περήφανοι, απόμακροι και αγέλαστοι, ήταν και αυτοί που κέρδισαν την πλειοψηφία των γυναικών. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ποινικοποιήσεις το χαμόγελο. Αλλά με ρέγουλα...

3. Κάνε κάτι με την αναπνοή σου

Δεν υπάρχει δικαιολογία, από τη στιγμή που υπάρχουν πολλές και διάφορες λύσεις που θα σου χαρίσουν καθαρή και δροσερή αναπνοή. Το τελευταίο που θες σε ένα ραντεβού, είναι να σε αντιμετωπίσουν ως σκουπιδοτενεκέ.

4. Μην καμπουριάζεις

Δεν είναι μόνο ότι στην πορεία θα συναγωνίζεσαι τον Κουασιμόδο. Η ίσια πλάτη υποδηλώνει πολλά περισσότερα από μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Όπως αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Εκτός αυτού, το να «τεντώνεις» τη σπονδυλική στήλη θα σε κάνει να φαίνεσαι ψηλότερος απ' ότι είσαι. Δοκίμασε το. Δεν θα σου πάρει πάνω από ένα δευτερόλεπτο, αλλά θα σου δώσει οφέλη για μια ολόκληρη ζωή.

5. Μην υποτιμάς το σαγόνι σου

Για ανεξήγητους λόγους, φαίνεται πως οι γυναίκες έχουν αδυναμία στους άντρες με το μεγάλο σαγόνι. Ή και όχι εντελώς ανεξήγητους. Οι επιστήμονες εικάζουν πως αυτό οφείλεται σε υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης. Επίσης, συνδέεται με το ανοσοποιητικό σύστημα,παρουσιάζοντας την εικόνα ενός υγιή άντρα ο οποίος έχει πολύ καλά γονίδια. Θα μας πεις «και τι γίνεται με όσους έχουν μικρότερο σαγόνι;». Μια καλή λύση είναι τα γένια, που θα του δώσουν περισσότερο όγκο. Τι, το γελάς; Σε εκείνες τουλάχιστον πιάνει.

6. Το σχήμα V

Δεν μιλάμε για την μέση σου. Μιλάμε για όλη την εμφάνιση συνολικά. Οι γυναίκες έχουν αδυναμία στο αντρικό σώμα που σχηματίζει το αγγλικό γράμμα V. Δηλαδή, την μεγάλη πλάτη με την μικρότερη μέση. Δεν το θέλουν όμως μόνο στο σώμα αλλά στο συνολική εμφάνιση. Που σημαίνει ότι ακόμη και αν δεν είσαι ο «χτιστός» τύπος του γυμναστηρίου, υπάρχουν πάντα πουκάμισα, μπλούζες, t-shirts καικοστούμια, των οποίων το κόψιμο θα σε βοηθήσει να πετύχεις το στόχο σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: