Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

Πως να βάψεις τα μαλλιά σου μόνη σου στο σπίτι!

Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει και σκέφτεσαι να βάψεις τα μαλλιά σου μόνη σου, αντί να πας σε κάποιον κομμωτή, αλλά δεν ξέρεις και τι ακριβώς να κάνεις; Δες εδώ την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις!
Τα μαλλιά για εμάς τις γυναίκες παίζουν μεγάλο ρόλο στην εμφάνιση μας, αλλά και στην διάθεση πολλές φορές.
Πόσο εύκολο είναι όμως το να πηγαίνεις κάθε 3 με 4 εβδομάδες στο κομμωτήριο για να τα βάψεις; Εκεί είναι που κολλάμε οι περισσότερες.
Επειδή από την άλλη δεν είναι καθόλου ωραίο το θέαμα όταν βγαίνει η ρίζα, μπορείς πολύ απλά ακολουθώντας τα βήματα που θα σου δείξω να τα βάψεις μόνη σου στο σπίτι, εύκολα και αποτελεσματικά.

Διαδικασία για να βάψεις τα μαλλιά σου εύκολα και αποτελεσματικά

Αρχικά θα ήθελα να σου υπενθυμίσω ότι το ιδανικό είναι να μην είναι φρεσκολουσμένα τα μαλλιά σου πριν εφαρμόσεις την βαφή.
Και ο λόγος είναι επειδή τα μαλλιά το τριχωτό της κεφαλής όταν περάσει τουλάχιστον 1 μέρα μετά το λούσιμο, δημιουργεί ένα προστατευτικό φράγμα που βοηθά στο να μειωθεί η πιθανότητα ερεθισμού.
Και κάτι ακόμη, προφανώς θα πρέπει να φοράς κάποιο ρούχο που δεν χρειάζεσαι γιατί αν λερώσει δεν βγαίνει εύκολα το χρώμα.

Βήμα 1ο:

vapsimo mallion spiti ediva.gr
Για να ξεκινήσεις καλό θα ήταν να μην βάλεις όλη την βαφή αλλά μόνο μια μικρή ποσότητα μαζί με οξυζενέ και να την δοκιμάσεις σε μία τούφα στην εσωτερική πλευρά των μαλλιών σου.
peripiisi mallion ediva.gr
Αυτό το κάνουμε για να δούμε αν όντως το χρώμα που επιλέξαμε είναι αυτό που θέλαμε και στην τελική αν δεν σου αρέσει, είναι από την μέσα πλευρά άρα δεν υπάρχει πρόβλημα.

Βήμα 2ο:

tips vapsimo mallion ediva.gr
Αφού είδες ότι το χρώμα είναι τελικά αυτό που ήθελες, θα πρέπει να πάρεις μια μικρή ποσότητα βαζελίνης και να την απλώσεις καλά γύρω γύρω στο πρόσωπο σου, ώστε να μην γεμίσεις με χρώμα όταν τελειώσεις.
Εάν τρέξει όμως βαφή κάπου στο δέρμα σου, φρόντισε να την σκουπίσεις γρήγορα με ένα μωρομάντιλο.

Βήμα 3ο:

vafi mallion ediva.gr
Αφού κάναμε και την προετοιμασία μας τώρα μπορούμε να ξεκινήσουμε. Η βαφή που θα επιλέξεις φρόντισε να έχει και το ειδικό μπουκαλάκι μέσα ώστε να το κάνεις πιο εύκολα.
Φόρεσε τα γάντια σου και βάλε λοιπόν μέσα την βαφή σου και ίση ποσότητα οξυζενέ και κούνησε το καλά ώστε να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.

Βήμα 4ο:

vapsimo mallion ediva.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: