Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016

Φρίκη στην Σαουδική Αραβία με ομαδικές εκτελέσεις Σιιτών από τους αυτοκράτορες του κακού…

Οι χρηματοδότες της παγκόσμιας τρομοκρατίας εκτέλεσαν με συνοπτικές διαδικασίες 47 Σιίτες με την κατηγορία της… τρομοκρατίας!

Yπό Τουρκικά και Αραβικά συμφέροντα ο «Αστέρας» Βουλιαγμένης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα το ΤΑΙΠΕΔ σχετικά μετην υπογραφή της νέας συμφωνίας για την «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης». Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στις 31 Δεκεμβρίου 2015 υπογράφηκε η νέα συμφωνία με την Jermyn Street Real Estate Fund IV LP για την υποβολή του τροποποιημένου Ειδικού Σχεδίου Χωρικής Ανάπτυξης Δημοσίου Ακινήτου (ΕΣΧΑΔΑ) για την αξιοποίηση της «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ».

'Υπνος & ΥγείαΟ ύπνος καταλαμβάνει σημαντικό μέρος της ζωής των ανθρώπων. Οι αιτίες που γέννησαν την ανάγκη για ύπνο και ο τρόπος που ο ύπνος ενσωματώθηκε στον βιολογικό κύκλο αποτελούν ένα από τα μεγάλα μυστήρια της εξέλιξης. Στην ελληνική μυθολογία, η Νύχτα γέννησε τον Ύπνο, ο οποίος ήταν πατέρας του Μορφέα, θεού των ονείρων. Ο ύπνος και τα όνειρα θεωρούνταν μορφή επικοινωνίας με τους θεούς. Για την επιστήμη όμως, η ερμηνεία του φαινομένου του ύπνου παραμένει ακόμα ασαφής, παρά το γεγονός ότι πολλές από τις θεωρίες που έχουν διατυπωθεί συμπίπτουν ως προς την ύπαρξη ενδογενών χρονοβιολογικών ρυθμών.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...