Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016

ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Η ΟΡΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟ ΑΤΣΑΛΙΑΘΗΝΑ 7-1-2016.

Πήξαμε στην Αρχή τού κράτους, στο ψευτορωμέϊκο δηλαδή τής νεοταξικής κατοχής, από τούς διεθνιστές που βλέπουν στο πρόσωπο τής αναρχίας την ελευθερία. Οχυρώνουν στην αθεΐα τους την υποταγή τής χώρας στον αντίχριστο τής παγκοσμιοποίησης. Στέκουν προσοχή στον σιωνισμό. Κάμουν προστυχιές μπροστά στον εθνικό μας ύμνο. Χαρακτηρίζουν την στρατιωτική ανοχή στις τουρκικές εισβολές ως ψυχραιμία.

Ζειμπεκικο για τον Ηλια Κασιδιαρη

Πειραματικό τεστ αίματος κάνει διάγνωση της ρευματοειδούς αρθρίτιδας ...έως 16 χρόνια προτού εμφανισθεί η νόσος


Πειραματικό τεστ αίματος κάνει διάγνωση της ρευματοειδούς αρθρίτιδας
Επιστήμονες στη Βρετανία ανέπτυξαν ένα τεστ αίματος, που μπορεί να προβλέψει την πιθανότητα ρευματοειδούς αρθρίτιδας έως 16 χρόνια, προτού η ασθένεια κάνει την εμφάνισή της. Το τεστ βασίζεται στη διάγνωση αντισωμάτων για μια συγκεκριμένη πρωτεΐνη, την τενασίνη-C (cTNC), η οποία υπάρχει σε αυξημένα επίπεδα στο αίμα των ασθενών.

Η Άγκυρα κορυφώνει τις προκλήσεις στο Αιγαίο

Της Κύρας Αδάμ - Από την 1η Ιανουαρίου 2016 και για έναν ολόκληρο χρόνο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2016 η Άγκυρα θα εφαρμόζει στην πράξη την πλέον επιθετική πολιτική της στο Αιγαίο, καθώς:
- ξεπερνά κάθε όριο παρανομίας σε βάρος της κυριαρχίας της Ελλάδας με τρείς αεροναυτικές ασκήσεις με πυρά σε τρείς περιοχές του Αιγαίου για έναν ολόκληρο χρόνο, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στα χρονικά,
- δηλώνει ψευδέστατα παραποιώντας Διεθνείς Συνθήκες ότι όλα τα ελληνικά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου είναι αποστρατιωτικοποιημένα και… αδέσποτα και γι’ αυτό απαγορεύεται στην Ελλάδα να τα χρησιμοποιεί για οποιαδήποτε στρατιωτική δραστηριότητα και,
- καταργεί στην πράξη το Μνημόνιο Παπούλια – Γιλμάζ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...