Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016

ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ


ΕΦΡΥΑΞΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!

ΑΣ ΧΑΙΡΩΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑΝ ΤΟΥΣ!

________Η γνωστή ανάρτησή μας με τίτλο «Φτύστε τους!» στάθηκε ικανή να προκαλέση ένα δημοσιογραφικό σεισμό! Οι εντεταλμένοι για την ενημέρωση της Κοινής Γνώμης δημοσιογράφοι, πρωτίστως  των τηλεοπτικών Δικτύων, κυριολεκτικώς αφηνίασαν! Παρεποίησαν και διέστρεψαν το περιεχόμενον των δηλώσεών μας με σκοπό να διεγείρουν την Κοινή Γνώμη εναντίον μας! Επί πλέον στη γειτονική μας Πάτρα κυκλοφόρησαν φέϊγ βολάν, ετοιχοκόλλησαν δέ και αφίσες, όπως η παραπάνω, με υβριστικό περιεχόμενο.

Τουρκία: Αναχαιτίζει το μεταναστευτικό ρεύμα έμμεσα…


Βαρύς είναι ο «φόρος αίματος» που καταβάλουν οι δυστυχείς συνάνθρωποί μας που πίστεψαν ότι στην Ευρώπη θα βρουν τη λύση στο αδιέξοδο των πολεμικών συγκρούσεων και του τρόμου που επικρατεί στις περιοχές τους, αφού δεν φθάνουν όσα τραβούν από τους ανεξέλεγκτους – από το σύστημα της χώρας – Τούρκους δουλεμπόρους…

Βόρειος Κορέα: Μια ρεαλιστική ματιά στην δοκιμή βόμβας υδρογόνου


Βόρειος Κορέα: Μια ρεαλιστική ματιά στην δοκιμή βόμβας υδρογόνου
Η προ ημερών δοκιμή βόμβας υδρογόνου από το παρανοϊκό καθεστώς της Βορείου Κορέας, δοκιμή η οποία αμφισβητείται όσον αφορά την ισχύ και το είδος της θερμοπυρηνικής σύντηξης, προκάλεσε αναστάτωση και θορύβησε την διεθνή κοινότητα. Ο λόγος είναι προφανής, αφού μια βόμβα υδρογόνου είναι πολύ πιο ισχυρή από την ατομική βόμβα τύπου Ναγκασάκι-Χιροσίμα (έως 1000 φορές καταστροφικότερη) και μπορεί να εκτοξευτεί με μικρού έως μεγάλου βεληνεκούς πυραύλους που όντως διαθέτει η Βόρειος Κορέα. Ομως ας αναλύσουμε το γεγονός με περισσότερη ψυχραιμία και διεισδυτικότητα και εννοείται χωρίς την επιρροή των σιωνιστικών ΜΜΕ.

Οι «εορταστικές» NOTAM στο Αιγαίο

Το τέλος του 2015 και η είσοδος του 2016 είχαν, φέτος, γιαόσους παρακολουθούν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις ένα κοινό χαρακτηριστικό: Την έκδοση NOTAM (ειδοποίηση προς αεροναυτιλλομένους), NAVTEX (αγγελία προς ναυτιλλομένους) και SubNOTAM/SUBNOTE (οδηγίες για την κίνηση υποβρυχίων) από τις τουρκικές αρχές, με τις οποίες δεσμεύονται μεγάλες περιοχές στο Αιγαίο για μεγάλο μέρος του 2016. Μια πρώτη ματιά στον χάρτη του Αιγαίου, όπως αυτός διαμορφώνεται βάσει όσων ζητεί η Αγκυρα –αλλά απορρίπτει η Αθήνα– αρκεί για να αντιληφθεί κάποιος τρίτος τις ακριβείς διεκδικήσεις και αμφισβητήσεις της Τουρκίας στο αρχιπέλαγος.
 

Αποχαρακτηρισμένες επιστολές προς την Κλίντον αποκαλύπτουν γιατί ανατράπηκε ο Καντάφι
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ αποχαρακτήρισε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Χίλαρι Κλίντον, στα οποία αναφέρονται οι λόγοι της διεθνούς επέμβασης στη Λιβύη. Οι κύριοι λόγοι για την εισβολή στη χώρα ήταν ο χρυσός και το πετρέλαιο της καθώς και η επέκταση της γαλλικής επιρροής στην περιοχή.

ΑΡΧΙΖΕΙ «ΠΟΛΕΜΟΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ;

ARXIEPISKOPOS_FILHS
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Κάποιοι θερμοκέφαλοι με«διαθλασμένες» ιδεοληψίες που δεν αντιλαμβάνονται την σκληρή πραγματικότητα που υφίσταται ο ελληνικός λαός από τα δικά τους λάθη, φαίνεται πως σκοπεύουν να ανοίξουν νέους ασκούς του Αίολου. Καυχόμενοι πως είναι άθεοι, (δικαίωμα τους ), διακηρύττουν πως θα καταργήσουν το μάθημα των θρησκευτικών χωρίς να έχουν συνείδηση (?) ότι αυτό πλήττει καίρια την ελληνορθόδοξη ταυτότητα και να επιβάλλουν μάθημα «αόριστης» θρησκειολογίας κατά παράβαση του ίδιου του ελληνικού συντάγματος. Είναι αλήθεια κ Φίλη ???

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...