Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΑΘΗΝΑ 14-1-2016.

Η Ελλάς πρέπει να γίνει ξανά ένας καθάριος και επομένως ζωντανός οργανισμός. Να βγάλει δια παντός από πάνω της το ξένο πολιτικό σύστημα που τής φόρεσαν ως ζυγό αιχμαλωσίας κι όχι ως διοίκηση. Να αποκτήσει ξεκάθαρα εθνική και λαϊκή διοίκηση, διοίκηση βγαλμένη από τα σπλάχνα τής Ελληνικής Φυλής. Να εργαστεί με τα δικά της τίμια χέρια για να ζήσει. Να πολεμήσει για να ζήσει ειρηνικά. Να γίνει ολοκληρωτικά εθνικό κράτος που πορεύεται με γνώμονα τις δικές του αξίες και σκοπό την επίτευξη τής ηγετικής φυσιογνωμίας τού Ελληνισμού.

Τρίχρονο αγοράκι ΒΙΑΣΤΗΚΕ πολλαπλές φορές σε Κέντρο Υποδοχής στη Νορβηγία

ImageHandler


Την απόλυτη φρίκη έζησε ένα μωρό τριών μόλις χρόνων! Το παιδάκι έχει μεταφερθεί σε ειδική παιδιατρική πτέρυγα κλινικής και ανακρίνεται από τις Αρχές. Για την διαλεύκανση της υπόθεσης έχει σταλεί στο Νορβηγικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας υλικό για ανάλυση.
Φρίκη προκαλεί η είδηση που φέρνει στο φως η «Daily Mail» για ένα τρίχρονο προσφυγόπουλο που φέρεται να έχει υποστεί πολλαπλούς βιασμούς σε Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών στο Σταβάνγκερ, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Νορβηγίας.

Λιοντάρι με δόντια στο μέτωπό του σοκάρει τους επιστήμονες!96bd414a68aeba3503b986e1baad67c4_L
Οι βιολόγοι παραδέχονται πως δεν έχουν δει ξανά τέτοια περίπτωση. Το λιοντάρι που σκοτώθηκε στο Άινταχο των Ηνωμένων Πολιτειών είχε ένα δεύτερο σαγόνι με δόντια στο μέτωπο του.
Το λιοντάρι επιτέθηκε σε ένα σκύλο και προκάλεσε αναστάτωση στην περιοχή, λόγω αυτού ένας κυνηγός το κυνήγησε και κατάφερε να το σκοτώσει. Όταν όμως κατέφθασε η αστυνομία για να ελέγξει το πτώμα, όπως ορίζει η νομοθεσία, έμειναν άφωνοι από το θέαμα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...