Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016

Βλαντίμιρ Ζιρινόφσκι: Οι Τούρκοι θα Αφανιστούν - Владимир Жириновский

Alert-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ για δύο θανατηφόρους ιούς – Μεταδίδονται από ζώα και κουνούπια!ios
Τα γεγονότα προκαλούν πανικό στην ιατρική κοινότητα
Ένας ελάχιστα γνωστός ιός σκοτώνει παγκοσμίως όσους ανθρώπους και η ιλαρά. Την ίδια στιγμή οι ανησυχίες για τον ιό Ζίκα που μεταδίδεται από τα κουνούπια εντείνονται.

Ανώτερος αξιωματούχος ΗΠΑ: Το στάτους κβο στην Κύπρο δεν είναι σωστό - βίντεο

Ανώτερος αξιωματούχος ΗΠΑ: Το στάτους κβο στην Κύπρο δεν είναι σωστό (βίντεο)Ουάσινγκτον: Το Κυπριακό είναι ένα θέμα στο οποίο εστιάζεται ιδιαίτερα ο αντιπρόεδρος Μπάιντεν, είπε ο βοηθός σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, Μπεν Ρόουντς σε συνέντευξη Τύπου στο Κέντρο Ξένων Ανταποκριτών της Ουάσιγκτον. Ο κ. Ρόουντς απαντούσε σε ερώτηση του Μιχάλη Ιγνατίου - ανταποκριτή του Mega Ελλάδας και συνεργάτη του «Φ» - γιατί οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν διαφορετικά τις περιπτώσεις της Ουκρανίας και της Κύπρου. «Έχουμε βαθιά επενδύσει διπλωματικά υποστηρίζοντας τη διαδικασία των Ηνωμένων Εθνών για επίλυση του προβλήματος. Επιθυμούμε να δούμε την επανένωση της νήσου σε μία διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία, Τον τελευταίο χρόνο έχουμε δει κάποια πρόοδο», πρόσθεσε.

Παιχνίδια κατασκοπίας μεταξύ ΗΠΑ και Β. Κορέας;

Άνεμος νίκης σε όλη τη Συρία…πόλεις και χωριά ελευθερώνονται

Oι δυνάμεις του συριακού στρατού υποστηριζόμενες από τουςεθελοντές μαχητές απελευθέρωσαν 6 μεγάλα χωριά στη Β και Δ Συρία καθώς η μαζική αντιτακφιριστική επιχείρηση επιταχύνεται.Σύριοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι οι συμμαχικές δυνάμεις την Τετάρτη ανέκτησαν τον έλεγχο του χωριού Harbanafseh στη ΝΔ περιοχή της επαρχίας της Χάμα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...