Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2016

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΗΓΕΜΟΝΙΚΗ ΕΛΛΑΣΑΘΗΝΑ 18-1-2016.

Το σκοτάδι τής βαρβαρότητας εξουσιάζει τα υπερχρεωμένα έθνη, εκείνα δηλαδή τα έθνη που νομίζουν πως είναι ελεύθερα. Τα χρέη τα ουσιαστικά που επιζητεί ο σιωνιστικός νεοταξισμός, τα βαθύτερα κι όχι απλώς τα επιφανειακά που έχουν φορτωθεί στους λαούς, συνοψίζονται στην εγκατάλειψη των Παραδόσεων. Ζητούν την άρνηση αυτών, τον διαχωρισμό τής εθνικής και τής πολιτισμικής μας ταυτότητος, προκειμένου να τεθούμε υπό την προστασία τής αντίχριστης παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Έξαλλος ο Παπαδημούλης με Κροάτισσα Ευρωβουλευτή «φίλη της Μακεδονίας»

Έξαλλος ο Παπαδημούλης με Κροάτισσα Ευρωβουλευτή «φίλη της Μακεδονίας»
Την πλήρη αντίθεση της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στηνενέργεια της Κροάτισσας Ευρωβουλευτού του Ευρωπαικού Λαϊκού Κόμματος Μαριάνας Πέτιρ να αναλάβει πρωτοβουλία για την δημιουργία ομάδας φιλίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με την επωνυμία «Φίλοι της Μακεδονίας» εκφράζει ο Δημήτρης Παπαδημούλης με επιστολή του στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.
Ο κ. Παπαδημούλης επισημαίνει στην επιστολή του ότι ο τίτλος της άτυπης ομάδας όχι μόνο δεν έχει καμία νομική βάση, αλλά αμφισβητεί και τις αποφάσεις της ΕΕ και του ΟΗΕ, υπενθυμίζοντας την επίσημη ονομασία της FYROM

H επιστολή του κ. Παπαδημούλη έχει ως εξής:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...