Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016

Αυτός είναι ο επικίνδυνος τζιχαντιστής που πιάστηκε με έναν ακόμα στην Αλεξανδρούπολη - ΦΩΤΟ

terrorist_524812m
Αυτός είναι ο καταδικασμένος για απόπειρα τρομοκρατικώνεπιθέσεων τζιχαντιστής Bectasevic, που έπιασαν μαζί με έναν ακόμα οι άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης. Είχε πλούσιο ‘βιογραφικό’ και είχε συλληφθεί το 2005 στο Σαράγεβο, με πλήθος οπλισμού και ζώνη εκρηκτικών, λίγο πριν εκτελέσει τρομοκρατικό χτύπημα. Ανήκε σε παρακλάδι της Αλ Κάιντα και μαζί με άλλους εκτόξευε απειλές εναντίον της Δύσης, ακόμα και εναντίον του Λευκού Οίκου στις ΗΠΑ.

MEGA μεσημβρινό Θ. Αυγερινός και Α. Ρομπόπουλος αναλύουν για νεα ένταση ...

Ο ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΘΗΝΑ 1-2-2016.

Η ύπαρξη ενός κράτους πιστοποιείται από τον αυτεξούσιο, τον αυτόβουλο και τον φιλόδοξο χαρακτήρα του. Κράτος υφίσταται όταν υπάρχει κυρίαρχο έθνος που διαθέτει συνειδητοποιημένους πολίτες, πολίτες απόλυτα προσηλωμένους στην εργασία τής αναπτύξεως και τής διαιωνίσεως τής Φυλής. Εργασία τής Φυλής είναι η στερέωση των Παραδόσεων, η αυτοσυντηρησία μέσα από τούς ντόπιους πόρους, η επικράτηση τού Ελληνισμού σε ολοένα πλατύτερους γεωφυσικούς χώρους και γεωπολιτικούς ορίζοντες.

Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ME ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΜΑΤΙΑ

Κρίση στα Ίμια  ονομάζεται η ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στο ΝΑ Αιγαίο εξ αιτίας της αμφισβήτησης της ελληνικότητας των ομώνυμων βραχονησίδων εκ μέρους της Τουρκίας.H  κρίση αυτή που έγινε επί πρωθυπουργίας του Κ. Σημίτη κορυφώθηκε  τη Ν30/31 Ιανουαρίου 1996, όπου οι δύο χώρες έφθασαν στα πρόθυρα πολεμικής σύρραξης. Τελικά, η κατάσταση αποκλιμακώθηκε ύστερα από παρέμβαση των ΗΠΑ  και αφού βέβαια είχαν χάσει τη ζωή τους τρεις έλληνες αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού εν ώρα καθήκοντος. 

     Μετά από αυτή τη μικρή εισαγωγή και πριν αναφερθούμε στο χειρισμό της κρίσης από τη στρατιωτική ηγεσία θα παραθέσουμε  ορισμένα στοιχεία για τη γεωγραφία της περιοχής, την τότε πολιτική κατάσταση της χώρας και το ιστορικό της κρίσης. 

Στοκχόλμη: Δεκάδες μασκοφόροι επιτέθηκαν σε μετανάστες

Δεκάδες μασκοφόροι άνδρες, οι οποίοι πιστεύεται ότιανήκουν σε εθνικιστικές οργανώσεις πραγματοποίησαν μια σειρά επιθέσεων κατά μεταναστών στο κέντρο της σουηδικής πρωτεύουσας, Στοκχόλμης, κατά τη διάρκεια της νύχτας, εν μέσω των αυξανόμενων εντάσεων για την πολιτική της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό ζήτημα.
Η αστυνομική παρουσία έχει αυξηθεί στη Στοκχόλμη καθώς ειδικές δυνάμεις έχουν εξαπλωθεί στην πόλη και ελικόπτερα περιφέρονται πάνω από τους δρόμους.

Η Αυστρία θα απελάσει 50 χιλιάδες μετανάστες

Τρία υπουργεία, με την υποστήριξη του Καγκελάριου και του αντικαγκελαρίου εργάστηκαν εμπιστευτικά σε ένα κυβερνητικό σχέδιο: Μέχρι το τέλος του 2019 θα πρέπει να εγκαταλείψουν την Αυστρία, 50.000 αιτούντες άσυλο.
Στο πακέτο περιέχονται, όπως σημειώνει το αυστριακό δημοσίευμα, άμεση έκδοση απελάσεων και απομάκρυνση των μεταναστών με πτήσεις τσάρτερ και στρατιωτικά αεροσκάφη, θα δοθεί ακόμη, ένα σύστημα φθηνών εισητηρίων προκειμένου  να φύγουν γρήγορα και οικονομικά.

Τζιχαντιστές κυκλοφορούσαν μέσα στην Αλεξανδρούπολη με χατζάρες


iraq-2
Στο ΚΤΕΛ Αλεξανδρούπολης σταμάτησε το ταξίδι 2τζιχαντιστών. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Alexpoli.gr, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και της ασφάλειας, σταμάτησαν τους 2 υπόπτους για έλεγχο στο ΚΤΕΛ καθώς η συμπεριφορά τους κίνησε υποψίες. Αυτά που απαντούσαν σε ερωτήσεις των αστυνομικών κίνησαν ακόμα μεγαλύτερες υποψίες, καθώς επίσης ύποπτα κρίθηκαν και τα διαβατήρια Σουηδίας τα οποία έδειξαν.

Οι φρουροί του Αιγαίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...