Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016

Δημήτρης Πέρος | makeleio.gr

Tι δήλωσε ο Νίκος Μιχαλολιάκος για το αγροτικό ζήτημα!


mixaloliakos

Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή στην γραμμή της, όπως αυτή διατυπώθηκε στην Βουλή.
Το φορολογικό και ασφαλιστικό νομοσχέδιο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ οδηγεί στην εξαθλίωση και στην εξόντωση τους Έλληνες Αγρότες.

Κωνσταντοπούλου φωνάζει συνθήματα

Ο Μανώλης Σφακιανάκης, ο πλέον επιτυχημένος διοικητής δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος στην Ευρώπη παρουσιάζει το βιβλίο του


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣΑΘΗΝΑ 4-2-2016.

Ήταν 4 Φεβρουαρίου τού 1843 όταν ο Στρατηγός της Ελληνικής Λευτεριάς Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο Γέρος του Μοριά, περνάει στην αιωνιότητα χτυπημένος από εγκεφαλική συμφόρηση. Ο θριαμβευτής των Δερβενακίων και της Τριπολιτσάς, ο Ήρωας της Εθνεγερσίας και Πατέρας που έδωσε στην Ιερή Ελλάδα το αίμα τού παιδιού του Πάνου χτυπημένο, αλίμονο, από ελληνικά χέρια.

Modern Greece


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ Ιστορία: Όταν οι Γάλλοι σκότωναν Έλληνες για να αρπάξουν την Αφροδίτη της Μήλου! Πάνω από 200 Έλληνες έπεσαν νεκροί για να υπερασπιστούν το άγαλμα…


afroiti

Πολλοί από εμάς έχουμε… επισκεφθεί το Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι, και έχουμε θαυμάσει τον τεράστιο καλλιτεχνικό πλούτο που φυλάσσεται σ΄αυτό το Μουσείο.
Ο επισκέπτης μένει έκθαμβος και άφωνος μπροστά σε έργα τέχνης που έχουν δημιουργήσει μεγάλοι καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο, όπου η αρμονία, το αισθητικό κάλλος, και η τεχνική αρτιότητα αποτυπώνονται στο καμβά, στο μπρούντζο και στο μάρμαρο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...