Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016

Escorpión vs Viuda Negra. Black Widow vs Scorpion

Η γενιά της αδιαφορίας, 31-1-2016, π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης

Newsbeast.gr - Θερμή υποδοχή σε Κασιδιάρη Μπαρμπαρούση από τους ενστόλους

Ρωσικό πλοίο στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

Μια μικρή ανησυχία προκλήθηκε σε κατοίκους τηςΑλεξανδρούπολης όταν ρωσικό πλοίο έδεσε στο λιμάνι με σκοπό τον ανεφοδιασμό του με καύσιμα πριν από λίγα 24 ωρα. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για συνεχή αύξηση παρουσίας των ρωσικών πλοίων στην πόλη, εξαιτίας των τεταμένων σχέσεων Ρωσίας-Τουρκίας. 

«Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Πεντέλης» με την παρουσία του Αρχιεπισκ...

EKTAKTO: Σε ετοιμότητα 1' τα ρωσικά μαχητικά στην Συρία - Ευθεία προειδοποίηση Μόσχας σε Αγκυρα: "Μην τολμήσετε - Θα κτυπήσουμε άμεσα"


του Βασίλη Καπούλα - "Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στην Συρία θα απαντήσουν σε οποιαδήποτε απειλή" προειδοποίησε την Άγκυρα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας και απαίτησε από την τουρκική Αεροπορία "να ακολουθήσει τους διμερείς κανόνες που αφορούν την ασφάλεια πτήσεων που έχουν συμφωνηθεί μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ αλλιώς θα υποστεί τις συνέπειες". "Αν τα ρωσικά α/α συστήματα και μαχητικά ανιχνεύσουν οποιαδήποτε απειλή στα ρωσικά μαχητικά κρούσης που πραγματοποιούν επιχειρήσεις στην Συρία, θα βάλουν άμεσα κατά των προσδιορισμένων ως απειλή στόχων για να διασφαλίσουν την ασφάλεια των πτήσεων" συνέχισε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Anatoly Antonov.

Ρωσία: Εισβολή στη Συρία φαίνεται να ετοιμάζει η Τουρκία - ΦΩΤΟ

Image
Η Ρωσία έχει σοβαρούς λόγους να πιστεύει ότι η Τουρκίαετοιμάζει στρατιωτική εισβολή στο έδαφος της Συρίας, ανέφερε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Ιγκόρ Κονασένκοφ. «Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έχει καταγράψει έναν ολοένα και αυξανόμενο αριθμό από σημάδια ότι υπάρχουν μυστικές προετοιμασίες των ενόπλων δυνάμεων της Τουρκίας για ενεργητικές επιχειρήσεις στο έδαφος της Συρίας», δήλωσε ο Ρώσος αξιωματούχος.
 "Αυτό που συμβαίνει στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας μας δείχνει ότι η Άγκυρα προετοιμάζει στρατιωτική εισβολή και στρατιωτική κατοχή συριακού εδάφους" είπε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Igor Konashenkov.

Ο Γεωργιος Παπασημακης για την λαθρομεταναστευση

Ρέκβιεμ για την Σένγκεν: Το μέλλον της συνθήκης και η θέση της Ελλάδας

Post Cover - Sengen LOW
Της Ρόζας Βασιλάκη, ερευνήτριας–πολιτικού αναλυτή, LondonSchool of Economics and Political Science
Πρόβλεψη
  • Άτυπη αναθεώρηση της Συνθήκης του Σένγκεν μέσω της καθιέρωσης μονομερών ενεργειών και προσωρινών μέτρων.
  • Κλείσιμο συνόρων με την FYROM και πιθανώς, σε δεύτερο χρόνο, με την Βουλγαρία και την Αλβανία.
  • Εγκλωβισμός απροσδιόριστου αριθμού προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα, με αυξητική πορεία από Μάρτιο-Απρίλιο και μετά.
  • Μετακίνηση της προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης από τα αστικά κέντρα και την πρωτεύουσα προς την περιφέρεια και τα σύνορα της Βόρειας Ελλάδας με απρόβλεπτες προς το παρόν αντιδράσεις.

Πλεύρης Παπασημάκης Καραθάνος για τη Βόρεια Ήπειρο 3/6


State Department: Αποφεύγετε την Τουρκία!
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!
Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ταξιδιωτική προειδοποίηση για τους πολίτες των ΗΠΑ που ταξιδεύουν στη νοτιοανατολική Τουρκία, λόγω της αυξημένης απειλής τρομοκρατικών επιθέσεων τόσο από διεθνείς όσο και ντόπιες τρομοκρατικές ομάδες.
«Οι Αμερικανοί πολίτες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν ταξιδεύουν σε όλη τη χώρα», γράφει η ταξιδιωτική προειδοποίηση, η οποία αντικαθιστά παλαιότερη, που εκδόθηκε το Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, όταν για προληπτικούς λόγους, μετά την έναρξη αεροπορικών επιχειρήσεων σε βάρος του Ισλαμικού Κράτους, από τη βάση του Ινσιρλίκ, επιτράπηκε η αναχώρηση από το αμερικανικό προξενείο των Αδάνων των μελών των οικογενειών του προσωπικού του.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...