Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2016

AWESOME NEPTUNE'S TEMPLE SOUNIO GREECE!!! Ναός Ποσειδώνα Σούνιο


Νέα επίθεση για το προσφυγικό από τον αυστριακό ΥΠΕΞ: «Δεν θα περιμένω άλλο την Ελλάδα...»

Νέα επίθεση για το προσφυγικό από τον αυστριακό ΥΠΕΞ: «Δεν θα περιμένω άλλο την Ελλάδα...»
«Δεν είμαι πλέον διατεθειμένος να περιμένω μέχρι νααντιληφθεί επιτέλους η Ελλάδα πως απαιτείται μια λύση στην προσφυγική κρίση», τόνισε ο αυστριακός υπουργός Εξωτερικών Σεμπάστιαν Κουρτς, σε δηλώσεις του μετά τις εργασίες της άτυπης συνόδου των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ στο Άμστερνταμ. «Στην Ελλάδα και αυτή τη στιγμή ελάχιστοι συνειδητοποιούν το πρόβλημα» υποστηρίζει ο επικεφαλής της αυστριακής διπλωματίας, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες και τους προηγούμενους μήνες δεν αφήνει ευκαιρία να μην επιτεθεί φραστικά εναντίον της Ελλάδας. 

ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΣ : ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ

Γράφει ο Μιχαήλ Ντασκαγιάννης

Bιβλιογραφία : 1.Iστορία του Eλληνικού Eθνους, τ. I, Eκδοτική Aθηνών, Aθήνα 1974.
2.Iστορία των Eλλήνων, O Eλληνισμός υπό ξένη κυριαρχία 1453-1821, τ. 8, εκδ. Δομή.
3.Λήμμα: Διονύσιος ο Σκυλόσοφος, εγκυκλοπαίδεια Πάπυρος Λαρούς Mπριτάννικα, τ. 21ος, σελ. 144-145, Aθήνα 1986 (επιμέλεια Γ.Δ. Mεταλληνός).
4.Λήμμα: Διονύσιος ο Σκυλόσοφος, Λεξικό Nεομαρτύρων του Περαντώνη.
5.Δημήτρη Πετρόπουλου, Tο Mοναστήρι του Aϊ-Δημήτρη, εκδ. Παν. Γ. Σοκόλη & Σια E.E.
6.Kωνσταντίνου Παπαρρηγόπουλου, Iστορία του Eλληνικού Eθνους, τ. 18, Bιβλίον 14, Δημοσιογραφικός Oργανισμός Λαμπράκη.


H τραγική μορφή του Διονύσιου B' συμπυκνώνει τον ηρωισμό ενός φλογερού πατριώτη και επαναστάτη, αλλά και την εξαιρετική μόρφωση που είχε ως ιερωμένος, στην οποία χρωστούσε τον τίτλο "Φιλόσοφος". Oργάνωσε δύο επαναστάσεις, την πρώτη στη Θεσσαλία το 1600 και τη δεύτερη στην Hπειρο το 1611, τις οποίες κατέπνιξαν οι Oθωμανοί. Mετά την αποτυχία της δεύτερης εξέγερσης, βρήκε μαρτυρικό θάνατο από τους Tούρκους, ενώ οι εχθροί του, που ανήκαν κυρίως στη φιλοτουρκική μερίδα των κληρικών, μετέτρεψαν την προσωνυμία του σε "Σκυλόσοφος".  

Αυτές είναι οι τέσσερις χώρες που θέλουν να διώξουν την Ελλάδα από τη Σένγκεν

Το Μέγαρο Μαξίμου, όπου και το γραφείο του Πρωθυπουργού. Φωτογραφία Αθηναϊκό Πρακτορείο
“Παρά το βάρος μιας μακρόχρονης οικονομικής και κοινωνικήςκρίσης, η Ελλάδα υλοποιεί τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει στο ζήτημα του προσφυγικού και είναι ενταγμένες στο πλαίσιο της πολιτικής που έχει χαράξει η Ευρώπη για το προσφυγικό”, διαμηνύουν κυβερνητικοί κύκλοι, που παράλληλα αφήνουν αιχμές για τη στάση άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Όπως σημειώνουν, η επιτυχής άσκηση της πολιτικής αυτής, απαιτεί αντίστοιχους ρυθμούς υλοποίησης και από τα άλλα μέρη. Σήμερα, το πρόγραμμα μετεγκατάστασης σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες βρίσκεται στο 0,17% της υλοποίησής του. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...