Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

Δραματική ιταλική έκκληση για συμφωνία με Αθήνα


«Η Eυρώπη, στην φάση αυτή, κινδυνεύει περισσότερο από ποτέ άλλοτε», δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών Πιέρ Κάρλο Πάντοαν, μιλώντας σε συνέδριο στο πανεπιστήμιο της Ρώμης «Σαπιέντσα».
«Αυτό που έμαθα, κάνοντας την δουλειά μου είναι ότι στην Ευρώπη απαιτείται πάνω από όλα ένα κύριο συστατικό, η αμοιβαία εμπιστοσύνη. Μια χώρα πρέπει να σέβεται τους κανόνες, αλλά όταν το έχει πράξει, μπορεί να συζητηθεί, γύρω από ένα κοινό τραπέζι, το πώς να αλλάξουν οι κανόνες, ιδίως σε μια έκτακτη φάση σαν και αυτή», συμπλήρωσε ο στενός συνεργάτης του Ιταλού πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι.
Σύμφωνα με τον Πάντοαν υπάρχουν τέσσερις προτεραιότητες για την Ευρώπη:

Έχει πολλά κιλά @ρχ@δια!!! Ξεφτίλισε τους Τουρκαλάδες μες στο Τουρκικό Κοινοβούλιο! «Τούρκοι, κλέψατε τη γη Ελλήνων, Κούρδων και Αρμένιων»!!!


toyrkos boyleyths
Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ…
ΚΟΥΡΔΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ… ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΑΪΔΕΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ…
ΔΙΩΚΕΤΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ!
Τους τα είπε κατάμουτρα μέσα στο κοινοβούλιο τους. Από κάτω οι “Δημοκράτες” βουλευτές του Νταβούτογλου και του Ερντογάν φώναζαν να τον πάρουν από το βήμα και να τον εκτελέσουν!!!
Ο Κούρδος βουλευτής του HDP Ενκου Φερχάτ δεν σταμάτησε όμως. Μ΄ όλη τη δύναμη της φωνής του είπε αλήθειες που η Άγκυρα θέλει να κρατήσει θαμμένες βαθειά,ειδικά τώρα που βλέπει ότι ο διαμελισμός της δεν είναι απλό σενάριο.
Ο Κούρδος βουλευτής φώναξε μέσα στο τουρκικό κοινοβούλιο ότι «Η Τουρκία δεν είναι τίποτα άλλο παρά η κλεμμένη γη Ελλήνων ,Αρμενίων και Κούρδων»! «Όταν οι Κούρδοι ζούσαν στο Κουρδιστάν, οι Τούρκοι ήταν στη Μογγολία»!!!
Είπε και πολλά άλλα για την καταγωγή των Τούρκων που έκαναν τους “Δημοκράτες” του Ερντογάν να αφρίσουν! δειτε το>>

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥΑΘΗΝΑ 5-5-2016.

Τα κόμματα τής αστικής δημοκρατίας μετασχηματίζονται σε πολιτικά υπερκαταστήματα με συνεταιρικές διοικήσεις και υποκαταστήματα. Σκοπός τους δεν είναι η ενότητα και η συλλογική δράση των Ελλήνων. Σκοπός τους είναι η συγκάλυψη των καθεστωτικών αμαρτημάτων και ο εγκλωβισμός των Ελλήνων στα αδιέξοδα με την εγκατάλειψη τού πατριωτισμού. Αληθινό τους μέλημα λοιπόν είναι η αποσυσπείρωση τού λαού με την προώθηση ιδεολογικών νεφελωμάτων που αποκλείουν την έννοια τού εθνικισμού και την διαμόρφωση μιας Ελλάδος ελεύθερης και ισχυρής.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες τής σοσιαλδημοκρατίας και τού φιλελευθερισμού, τής αριστεράς, τής δεξιάς και τού κέντρου συμφωνούν και ομονοούν μεταξύ τους στο σημείο τής υπάρξεως ενός «πατριωτισμού» δίχως την ταυτόχρονη συνύπαρξη με τον εθνικισμό. Πιστεύουν και διαλαλούν ότι η ύπαρξη τού κράτους μπορεί να σταθεί δίχως την έννοια τού Έθνους και τής Φυλής, ότι μπορεί να υπάρξει αρμονία μεταξύ των πολιτών και τής πολιτείας δίχως την εδραίωση τής λαϊκής ταυτότητας επάνω στο αίμα και την φιλοδοξία για την εργασία επάνω σε ένα κεντρικό στρατηγικό σχέδιο για την ενδυνάμωση τής εθνικής κοινότητας.

Οι αριστεροί και οι συνιστώσες τους ομιλούν για ανοικτά εθνικά σύνορα και οι δεξιοί με τις δικές τους συνιστώσες ομιλούν για ανοικτά οικονομικά σύνορα. Οι αριστεροί πιστεύουν στην διεθνιστική αλληλεγγύη εδραιωμένη επάνω στην εγκατάλειψη των εθνικών ζητημάτων και τής ορθοδοξίας χάριν τού πολυφυλετισμού. Οι δεξιοί διέγραψαν από τις διεθνείς σχέσεις και την εξωτερική πολιτική τους τα εθνικά ζητήματα που κάποτε υπερθεμάτιζαν ψευδώς και κρύβονται πίσω από την εκκλησία και μάλιστα τής οικουμενιστικής αντίληψης για να καρπωθούν τις ψήφους των Πατριωτών. Άπαντες δια των μνημονίων και των ψευτοσυμμαχιών έχουν προσχωρήσει στο σχέδιο τού θανάτου τού Έθνους υπέρ τής Παγκοσμιοποίησης.

Κάθε πολιτικός κουβαλάει την ευθύνη για τις επιλογές τού παρελθόντος που έφεραν την Ελλάδα στην υπηρεσία των σιωνιστικών συμφερόντων και το κατώφλι τής διάλυσης. Ουδείς είναι προϊόν παρθενογένεσης και άπαντες φέρουν μαζί τους την ατομική τους ιστορία απολύτως συνειδητά. Αν κάποιος πολιτικός αισθάνεται ότι πιέζεται ή εκβιάζεται, έρχεται σε σύγκρουση με τα αντεθνικά και αντικοινωνικά συμφέροντα, ακόμη κι αν το πληρώσει με την ίδια του την ζωή. Διότι αν θες να δώσεις πεδίο ελευθερίας και δημιουργίας στα παιδιά σου, το κάνεις ακόμη και με αίμα, το δικό σου ή των εχθρών σου, φτάνει να εξασφαλιστεί η κοινωνική συνοχή και η ζωή των παιδιών σου.

Μα για να υπάρξεις Πατέρας τού Ελληνικού Έθνους, πρέπει να ανήκεις ολοκληρωτικά στο Έθνος σου, να προέρχεσαι εξ ολοκλήρου από τα σπλάχνα του, να διαθέτεις θέληση να ταιριάξεις την ιστορία με την καθημερινότητα. Πρέπει απαραιτήτως να είσαι Έλληνας στο Αίμα και την Ψυχή. Να διαθέτεις την ασυγκράτητη ορμή να κάμεις την Πατρίδα σου εστία όλων των Ελλήνων, να την κάμεις δηλαδή καλύτερη και περισσότερη. Πρέπει να ταιριάξεις το γεωφυσικό οικόπεδο τής Ελληνικής Φυλής με τον γεωπολιτικό προορισμό τής Ελλάδος. Και γεωπολιτικός προορισμός τής Ελλάδος είναι να γίνει Μεγάλη Δύναμη προκειμένου να ζήσει.

Για να φτιάξεις άμυνες απέναντι σε πάσα βούληση προσβολής τής εθνικής σου κυριαρχίας, πρέπει απαραιτήτως να συσπειρώσεις τον λαό σου γύρω από μια Εθνική και Λαϊκή Διοίκηση. Για να επιτύχεις την συσπείρωση, πρέπει απαραιτήτως να εξαλείψεις τα διχαστικά ζιζάνια, τα ιδιοτελή συμφέροντα και τούς υπηρέτες ξένων συμφερόντων. Να φύγουν από την μέση όσοι αντιστρατεύονται την έννοια τού Ελληνικού Έθνους και όσοι έχουν χωθεί στο σώμα τής Φυλής ως ψευτορωμιοί, οπωσδήποτε και δια παντός. Τα ισχυρά έθνη έχουν πάντοτε επαναστατικές πολιτικές ηγεσίες. Και ο Επαναστάτης δεν έχει εχθρούς διότι τούς έχει εξοντώσει.

Όποιος θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε χώρο συγκεντρώσεως ξένων ψυχών και σε περιφέρεια τής παγκοσμιοποίησης, καλείται να εγκαταλείψει άμεσα και οικειοθελώς την Ιερή Πατρίδα μας. Η Ελλάς είναι αποκλειστικά Χώρα των Πιστών, των Καθαρών και των Ελεύθερων Ελλήνων. Η Ελεύθερη και Εθνικιστική Ελλάδα αρνείται να συζητήσει καν με την Παγκοσμιοποίηση, διότι το δικό μας όραμα είναι η Εθνική Συνεννόηση απάντων των Ελλήνων, η εδαφική και η εθνική κυριαρχία τής Μεγάλης Ελλάδος, η Ελληνοποίηση σε εθνικό, οικονομικό και γεωπολιτικό επίπεδο. Σχέδιο μας είναι η Ελλάς των Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών.

Το Ελληνικό Έθνος δεν κομματιάζεται γιατί δεν δίνεται χώρος σε κανένα συμφέρον, είτε οικονομικό είτε πολιτικό. Μπορεί ο καθείς να διαθέτει την δική του άποψη. Δεν μπορεί όμως σε καμία περίπτωση να αντιπολιτεύεται το εθνικό συμφέρον και τις εθνικές διεκδικήσεις. Δεν μπορεί επιπλέον κανείς να κερδοσκοπεί ή να πρακτορεύει και να ανοίγει την κερκόπορτα σε ξένες εισβολές, σε ξένα συμφέροντα. Το Ελληνικό Έθνος λειτουργεί ως ένα Σώμα, ως ένα Στράτευμα, ως μια Εθνική και Φυλετική Κοινότητα επάνω στην Αρχή των Αρίστων που καθορίζονται με γνώμονα την Πίστη, την Αξιοσύνη και τον Πατριωτισμό.

Κεντρικός σκοπός τής Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος είναι η επίτευξη τής Υπεροχής τού Οικουμενικού Ελληνισμού. Ο σχηματισμός μιας συμπαγούς εθνικής προσωπικότητας που εκτείνεται από το Μητροπολιτικό Κέντρο και τις προσωρινά αλύτρωτες ελληνικές κοινότητες έως και την ελληνική ομογένεια. Η παλινόρθωση τού εθναρχικού χαρακτήρα τής Ελληνοορθοδοξίας. Η θεμελίωση ενός νέου και σφριγηλού Ελληνικού Πολιτισμού. Η κοινωνική δικαιοσύνη μαζί με την φυλετική αλληλεγγύη ως προϋπόθεση εθνικής ανεξαρτησίας και ισχύος. Εις Έλλην και μια Ελλάδα. Η δε Πατρίς ακομμάτιστη να εργάζεται, να προκόβει, να πολεμά, να νικά, να διοικεί τούς ανθρώπους της και τούς ζωτικούς της χώρους.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΔΕΙΤΕ με ΠΟΙΟΝ τρόπο ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ το στόμα ΕΝΟΣ ΑΦΗΝΙΑΣΜΕΝΟΥ σκύλου που δαγκώνει κι έχει «ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ»! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ βίντεο… How to stop an attacking dog assault from biting a victim - AKBAN Self d...


Τι τρέχει στις Οινούσσες με τους Τούρκους


Τι τρέχει στις Οινούσσες με τους ΤούρκουςΈντονη ανησυχία επικρατεί στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας από την προκλητική συμπεριφορά που επιδεικνύουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο τις τελευταίες ημέρες. 
Με επίκεντρο την περιοχή της Χίου, η Άγκυρα λειτουργεί σε καθημερινή βάση σαν να έχει αποφασίσει να καταστήσει τις Οινούσσες «γκρίζα ζώνη».

Π. Ήφαιστος: Οι Τούρκοι δοκιμάζουν τις αντοχές μας


Image
Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ - Οι Τούρκοι δοκιμάζουν τις αντοχές μας εκτιμά ο καθηγητής διεθνών σχέσεων Παναγιώτης Ήφαιστος σχολιάζοντας την πρόσφατη τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο.
Συζητώντας με την υπογράφουσα, ο κ. Ήφαιστος έκανε την εκτίμηση ότι τους τελευταίους μήνες υπάρχουν ενδείξεις πως σωρεία λαθών ενδέχεται να έχει μεταδώσει λάθος μηνύματα στην Τουρκία σχετικά με την ικανότητα αποτροπής της χώρας μας. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...