Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

Κύπρος: Νέα έρευνα για τη χρήση τουρκικών τοπωνυμίων


Νέα έρευνα για τη χρήση τουρκικών τοπωνυμίων
Λευκωσία: Κάτω από το μικροσκόπιο της Μόνιμης ΚυπριακήςΕπιτροπής Τυποποίησης Γεωγραφικών Ονομάτων βρίσκεται η καταγγελία του κοινοτάρχη της κατεχόμενης Μύρτου, Ανδρέα Αθανασίου, για τη χρήση παράνομων τουρκικών τοπωνυμίων από την Τεχνική Επιτροπή για την Πολιτιστική Κληρονομιά στην οποίαν συμμετέχουν Ελληνοκύπριοι  και Τουρκοκύπριοι.

Alexander The Great “beer”!!!!!!!!!!

Υπάρχουν μπύρες οι οποίες είναι γνωστές, εξαιτίας του ονόματος του ζυθοποιείου ή της παράδοσης των αιώνων που κρύβει μέσα της. Υπάρχουν μπύρες που κεντρίζουν το ενδιαφέρον εξαιτίας ενός διαφημιστικού κόλπου ή μιας στρατηγικής. Η παρακάτω μπύρας όμως ανήκει σε μια ξεχωριστή κατηγορία. Η μπύρα που φέρει το όνομα ενός μεγάλου στρατηλάτη των αρχαίων χρόνων, που μνημονεύεται και μελετάται αιώνες τώρα στα έδρανα και τα πεδία των μαχών, ενώ αποτελεί το πρότυπο για πολλούς κατακτητές που γνώρισε η ιστορία.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΗΣ

Προκαλεί εκ νέου η Άγκυρα, αμφισβητώντας την κυπριακή ΑΟΖ (χάρτες) - Έστειλε επιστολή στον ΓΓ του ΟΗΕΠροκαλεί εκ νέου η Άγκυρα, αμφισβητώντας την κυπριακή ΑΟΖ (χάρτες)
Νέα Υόρκη: Με την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας στο Αιγαίο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας συνδέει η Άγκυρα την οριοθέτηση της κυπριακής ΑΟΖ με την Αίγυπτο, επαναλαμβάνοντας παράλληλα με επιστολή του Μονίμου Αντιπροσώπου της προς τον ΓΓ Του ΟΗΕ, τις γνωστές της θέσεις.
 
Η επιστολή εστάλη στις 28 Απριλίου, σε απάντηση επιστολής του Κύπριου Μονίμου Αντιπροσώπου, Νίκου Αιμιλίου, με αφορμή τουρκικές προκλήσεις. Η επιστολή κυκλοφόρησε χθες ως επίσημο έγγραφο των Ηνωμένων Εθνών.

Στρατηγός Συναδινός: "Καταθέτω τα γαλόνια μου σε αυτούς που τιμούν τα ιδ...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! Και αν οι Τούρκοι προχωρήσουν; Τότε θα γίνει πόλεμος!!


s-300-cf83cf84ceb7cebd-cebacf85cf80cf81cebf

ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ….
Συγκλονιστικά ντοκουμέντα φέρνει στο φως ο κύπριος μεγαλοεκδότης Κωστής Χατζηκωστής μέσα από το βιβλίο του «Έξι Προεδρικά Πορτραίτα»
Πώς ο Σημίτης άφησε άοπλη την Κύπρο απέναντι στην Τουρκία

Το Βατικανό μιλάει για ειρήνη … από τη Λιθουανία

imageΤο Βατικανό έχει ξεφύγει πραγματικά σε προκλητικές ενέργειες κατά της Ρωσίας (και της Ορθοδοξίας σε τελική ανάλυση) με περισσότερο πρόσφατη τη συνάντηση (και ευλογία;) ΝΑΤΟικών στρατευμάτων στην Λιθουανία από τον ανώτερο Καρδινάλιο του Βατικανού, τον Υπουργό Εξωτερικών του Κράτους του Βατικανού, Pietro Parolin. 
Ο Καρδινάλιος συνάντησε Πορτογαλικά στρατεύματα στην αεροπορική βάση Siauliai, στην οποία είναι εγκατεστημένη η ΝΑΤΟική αποστολή εναέριας αστυνόμευσης της Βαλτικής για προστασία … από την «ρωσική επιθετικότητα».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...