Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016

ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ : ΚΥΠΡΟΣ 1974, Ο ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ Γ ΜΑΚ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΒΑΚΙΩΤΗΣΟ Καταδρομέας Καβακιώτης Δημήτριος συμμετείχε  στην Επιχείρηση Νίκη,  Και έλαβε μέρος κυρίως στήν ΜΑΧΗ <<σταθμός>>ΣΤΟ ΥΨΩΜΑ ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗ που έκοψε τις ορέξεις τών Τούρκων στήν προσπάθειά τους να καταλάβουν τήν Λευκωσία.
Τό πρωί τι 16ης Αυγούστου ο Αρχηγός του ΓΕΕΦ δίνει κατεπείγουσα εντολή στόν διοικητή της Α! Μοιρας Παπαμελετίου, νά παράσχη αντιαρματική κάλυψη μέ έξι στοιχεια ΠΑΟ στήν πράσινη γραμμή, προστατέυοντας τήν Κυπριακή πρωτέυουσα από τήν τούρκικη επίθεση.
 

Ελληνορωσικό Τουριστικό Φόρουμ: Στο 1 εκατομμύριο προβλέπονται οι αφίξεις Ρώσων τουριστών εφέτος


Santorini-1B
Στην κατάλληλη χρονική συγκυρία για την ενδυνάμωση τηςΕλληνορωσικής συνεργασίας στο πεδίο της οικονομίας και του τουρισμού κατ’επέκταση, μετά και την επιτυχή έκβαση της αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας, στάθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Οικονομίας και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης, από το βήμα του Ελληνορωσικού Τουριστικού Φόρουμ με θέμα:Ελλάδα-Ρωσία: πραγματικότητα και προοπτικές της συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού, που πραγματοποιείται σήμερα σε θέρετρο κοντά στην Αθήνα.

Η νύφη έλαμπε από ομορφιά, αλλά ο γαμπρός λιποθύμησε την πρώτη νύχτα γάμ...

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ένα νιόπαντρο ζευγάρι που λάμπει από ομορφιά και ευτυχία, μετά το γαμήλιο πάρτι. Αφού αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλους, αποσύρθηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου για την περίφημη πρώτη νύχτα του γάμου. Video>>

Πλεύρης Παπασημάκης Καραθάνος για τη Βόρεια Ήπειρο 1/6

Αλβανοί κατέστρεψαν ΞΑΝΑ το μνημείο των Ελλήνων πεσόντων στο Ύψωμα 731

Το θέμα ανέδειξε ο πρώην υπουργός Σούρλας ζητώντας από την αλβανική Κυβέρνηση να αποδοκιμάσει τον βανδαλισμό. 

13177652_1733840333566795_5685185726437563175_n
Σε νέα καταστροφή του μνημείου στο Ύψωμα 731, προχώρησαν άγνωστοι στη Βόρεια Ήπειρο.

Για την καταστροφή του μνημείου ο πρώην υπουργός και Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Συγγενών Πεσόντων κατά το Έπος 1940 – 41 δήλωσε:

ΝΕΑ ΦΡΙΚΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ! ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΡΩΣΙΔΑ!

ФСБ

Το «Ισλαμικό Κράτος» εκτέλεσε Ρωσίδα κατάσκοπο

Το «Ισλαμικό κράτος» εκτέλεσε μια Ρωσίδα, την Ελβίρα Γκαράγεβα με την κατηγορία της κατασκοπείας για τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες. Οι Τζιχαντιστές ανέφεραν ότι η γυναίκα εργαζόταν για την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (ФСБ) και επί τέσσερα χρόνια είχε διεισδύσει σε ομάδες τζιχαντιστών, όπως σημειώνει το ρωσικό ‘Life.ru’.

ΦΡΙΚΗ! 18.000 ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΕΜΑΧΙΣΑΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ! ΕΜΠΟΡΟΙ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΟΗΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΚΡΑΤΟΣ-ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ!!!

ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΤΗΝΗ! 18.000 παιδιά από την Συρία, σφάχτηκαν για εμπόριο οργάνων στην Τουρκία! Στον ΟΗΕ η αποκάλυψη, σιωπή από τα ΜΜ»Ε». (βίντεο)

ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ… Να εξηγήσουν γιατί συγκάλυψαν την καταγγελία – βόμβα στον ΟΗΕ για την γενοκτονία παιδιών από τους τούρκους εμπόρους οργάνων.

Δικαιώνεται ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ που είχε χαρακτηρίσει την Τουρκία ως «κράτος βρυκόλακα».

Δείτε το βίντεο από την επίσημη συζήτηση στον ΟΗΕ για την σφαγή 18,000 παιδιών από την Συρία που βρίσκονται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Τουρκία.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...