Κυριακή, 15 Μαΐου 2016

Οι Ρώσοι «Λύκοι της Νύχτας» στο Άγιο Όρος

Ταξιδεύουν για να κάνουν «αντίσταση στον αόρατο σκηνοθέτη που θέλει να βάλει εμπόδια στην ενότητα των Ορθόδοξων»

Οι Ρώσοι «Λύκοι της Νύχτας» στο Άγιο Όρος
AddThis Sharing Buttons
Αντιπροσωπεία ρωσικής λέσχης μοτοσικλετιστών πραγματοποιεί συμβολική επίσκεψη-προσκύνημα, όπως αναφέρει, σε θρησκευτικούς προορισμούς στην Ελλάδα, με επίκεντρο το Άγιο Όρος.

«ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΝΗ...» ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΣ 25ΧΡΟΝΟΥ ΟΔΗΓΟΥ
Είμαι 25 ετών. Ημουν στο αμάξι με έναν συνάδελφο σας και ένα ακομα φίλο μας και πηγαίναμε έξω να διασκεδάσουμε. Ξαφνικά ένιωσα ένα παράξενο πόνο στο στήθος μου.

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥΑΘΗΝΑ 16-5-2016.

Η ώρα η καλή τής από Άδου ανάβασης τής Ιερής Ελλάδος έφτασε. Ο δρόμος όπως αναμενόταν και όπως προφήτευσαν οι Άγιοι Πατέρες τού Ελληνισμού. Δια πυρός και σιδήρου, με την ρομφαία των Πιστών Πολεμιστών τής Φυλής μας. Απελευθέρωση και απόδοση τής Πατρίδος εις χείρας αληθώς ελληνικά. Ελλάς Εθνικιστική, συμμαχικός παράγοντας ορθόδοξος και ελληνοκεντρικός, πόλεμος, νίκη τής Ορθοδοξίας και τού Έθνους μας, Μεγάλη Ελλάς. Ιδού το σχέδιο Θεού και Ελλήνων.

Τζόνσον:Η Γερμανία αυξησε τη δύναμή της, κατακτήσε την οικονομία της Ιταλίας και καταστρέψε την Ελλάδα. ΑΠΕ-ΜΠΕ – Reuters Λονδίνο, United Kingdom

Η ΕΕ ακολουθεί τον δρόμο του Χίτλερ θεωρεί ο επικεφαλής της εκστρατείας υπέρ του Brexit

Former Mayor of London Boris Johnson poses as he launches the Vote Leave Bus Tour in St Austell, Cornwall, Britain, 11 May 2016. Boris Johnson is supporting the Brexit campaign touring the country with a bus. EPA, STR UK OUT
Ο Μπόρις Τζόνσον, επικεφαλής της εκστρατείας υπέρ τηςαποχώρησης της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση ενόψει του δημοψηφίσματος γι’ αυτό το θέμα, υποστήριξε σε συνέντευξη που παραχώρησε ότι η ΕΕ ακολουθεί τον δρόμο του Αδόλφου Χίτλερ και του Ναπολέοντα, προσπαθώντας να δημιουργήσει ένα ευρωπαϊκό υπερκράτος.

Η ψευδαίσθηση της εθνικής κυριαρχίας

ΕΙΚΟΝΑ---ΗΠΑ,-Ευρώπη
Έχει αποδειχθεί πως η ΕΕ είναι δημιούργημα των μυστικώνυπηρεσιών των Η.Π.Α. – με έγγραφα, τα οποία επιβεβαιώνουν τις υποψίες που έχουν εκφρασθεί κατά καιρούς, έχοντας ανέκαθεν θεωρηθεί ως θεωρίες συνομωσίας. Όταν το ΚΚΕ έλεγε πως η Ελλάδα δεν έπρεπε να εισέλθει στην ΕΕ, καθώς επίσης πως θα ήταν καλύτερα να φύγει από το ΝΑΤΟ, η μεσαία τάξη το λοιδορούσε – ισχυριζόμενη πως η θέση της Ελλάδας ήταν στη Δύση, ενώ η ΕΕ θα προστάτευσε τόσο την οικονομία της, όσο και τα σύνορα της.

Επανελλήνισις 25Apr16

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...