Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016

Ιωάννης Μάζης: Ενδεχόμενο ακόμη και γενικευμένης σύρραξης στη περιοχή μας

Ο ΚΑΘΑΡΤΗΡΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣΑΘΗΝΑ 19-5-2016.

Η μόλυνση τής παγκοσμιοποίησης έχει απλωθεί στα έθνη σαν την πανούκλα. Ένας θανατηφόρος ιός που έχει προσαρμόσει μέσα του επιτηδευμένα τον μασκαρεμένο ανθρωπισμό και την κατακτητική λαίλαπα. Χαλάει την ορθή τάξη των λαών και απλώνει την αλλοεθνή και αλλόθρησκη ακρίδα επάνω στα τέως ελεύθερα έθνη, με κυριότερο στόχο του την Ελλάδα και την λοιπή χριστιανική Ευρώπη. Όμως οι υπερασπιστές τής Πίστεως και τής Πατρίδος είναι αδύνατο να ηττηθούν, διότι τούς οδηγούν ο Θεός και οι Ήρωες τής Φυλής μας.

Πως να κολυμπάτε σωστά ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ

 Θαλάσσια μπάνια & κολύμβηση  

του Γεώργιου Παπασημάκη 


   Θα ήθελα να συστήσω, σε όλους τους καλούς μου φίλους που ζουν στην Ελλάδα, η οποία όπως είναι παγκοσμίως γνωστό έχει υπέροχο κλίμα και Θάλασσα, και αφού έχουν πάρει την άδεια του Ιατρού τους, να μην σπεύδουν να σταματούν  γρήγορα τα Θαλάσσια μπάνια, αλλά να τα συνεχίζουν  όσο  δυνατόν περισσότερο, διότι αυτά είναι ιδιαίτερα ωφέλιμα για τον ανθρώπινο οργανισμό και πρέπει να γίνονται όσο το δυνατόν συχνότερα. 
 Το βασικό είναι, να υπάρχει συνεχεία στις επισκέψεις μας στη θάλασσα σε τακτική βάση (καθημερινή, εβδομαδιαία, 10πενθημερη κτλ) και όχι να κάνομε απλά κάποια συνεχόμενα μπάνια χωρίς καμία συνεχεία. Είναι κατά πολύ προτιμότερο στην κολύμβηση αλλά και σε κάθε άλλη φυσική δραστηριότητα να υπάρχει συνεχεία σε βάθος χρόνου και όχι περίοδοι μεγάλης εκγύμνασης εναλλασσόμενες με περιόδους απραξίας διότι το σώμα στην πρώτη περίπτωση κοπιάζει πολύ όντας ασυνήθιστο, στη δε δεύτερη το μυϊκό σύστημα και η αντοχή του ανθρώπου μειώνεται παρά πολύ.

δειτε το βιντεο>>

Πως να κολυμπάτε σωστά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...