Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

Ο λόγος που μας μας μισούν οι Γερμανοί είναι γνωστός...


 Βάση όλων των αδιαμφισβήτητων ιστορικών ντοκουμέντων και των δηλώσεων όλων των ηγετών των "συμμάχων" (Τσόρτσιλ, Στάλιν κλπ) αλλά και του ίδιου του Χίτλερ, οι Έλληνες πέτυχαν την αναστολή της κεραυνοβόλου γερμανικής επιθέσεως (blitzkrieg) και συνέβαλαν καθοριστικά στην συμμαχική νίκη ενάντια στις δυνάμεις του άξονα...

6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ; ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!

Η Μεγάλη Εκκλησία της του Θεού Σοφίας
Κωνσταντινούπολη 6 Σεπτεμβρίου 1955. Η ωραιότερη εποχή για να βρίσκεται κανείς στην πάλαι ποτέ Βασιλεύουσα της Ελληνικής Αυτοκρατορίας, την Πόλη των Κομνηνών των Παλαιολόγων και των ένδοξων Μακεδόνων Αυτοκρατόρων. Το αεράκι έρχεται γλυκό εκείνη την εποχή, δροσίζοντας την Πόλη, το όμορφο Πέραν και τα Πριγκιπόννησα. Μια τέτοια όμορφη μέρα διάλεξαν οι απόγονοι του Αττίλα, τα ανθρωπόμορφα κτήνη που ξέρασε η ασιατική στέπα για να ολοκληρώσουν τον αφανισμό του Ελληνισμού της Κωνσταντινουπόλεως και γενικά της Ανατολικής Ελλάδος.

Φωτιά και λάβρα ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών:«Εκλιπούσα αρχή είναι το ψευδοκράτος και όχι η Κύπρος»


2013-03-06t114412z_740044213_gm1e9361ics01_rtrmadp_2_greece-thumb-large
Στο φως της δημοσιότητας έγγραφο της Άγκυρας προς το Συμβούλιο της Ευρώπης, με το οποίο χαρακτηρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία ως «εκλιπούσα».
Ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης, σχολιάζοντας το έγγραφο αυτό αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωσή του πως τα 193 μέλη του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών δεν συμφωνούν με την θέση της Άγκυρας περί «εκλιπούσας» Κυπριακής Δημοκρατίας.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ η ΒΑΝΑ-ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ: «Δεν το δέχομαι ως Ελληνίδα να πάω στα Σκόπια!» (βίντεο)ImageHandler (8)
Γονατίζει τον αντρικό πληθυσμό… και με το κορμί αλλά και με την ψυχή της η Ελληνίδα σεξ σίμπολ! 

Η ΛΗΣΜΟΝΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΗΡΩΙΚΗ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ Ο ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΦΛΑΝΤΑΝΕΛΑΣ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΟΝΟ ΠΛΟΙΑ ΚΑΤΑΝΑΥΜΑΧΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΙΜΑ ΚΑΝΕΙΣ!


 
του Γεωργίου Παπασημάκη
Από τις 7 Απριλίου του 1453 ο Σουλτάνος Μωάμεθ β' πολιορκεί τη Βασιλίδα των Πόλεων, την Κωνσταντίνου Πόλη. Μπροστά στις μόλις 5-7 χιλιάδες Ελλήνων Πολεμιστών του τελευταίου Βασιλέως και Αυτοκράτορος των Ελλήνων Κωνσταντίνου ΙΑ' Δράγαση Παλαιολόγου ο αλιτήριος Σουλτάνος παρέταξε ένα τεράστιο βαρβαρικό στίφος 300.000 τουρκομογγόλων και συμμάχων αυτών  ενώ στη θάλασσα παρέταξε έναν εξίσου τεράστιο στόλο 300 περίπου πλοίων απέναντι στα ελάχιστα αυτοκρατορικά πλοία.

Ο Γεώργιος Παπασημακης στην εκπομπή του Βασίλη Λεβέντη για την λαθρομεταναστευση


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...