Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016

Οργή στο ΥΠΕΞ για την ανάγνωση του Κορανίου στην Αγιά Σοφιά

Οργή στο ΥΠΕΞ για την ανάγνωση του Κορανίου στην Αγιά Σοφιά
Έλλειψη σεβασμού απέναντι στα θρησκευτικά μνημεία χαρακτήρισαν κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών την προγραμματισμένη ανάγνωση του Κορανίου στην Αγιά Σοφιά κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού.
Το ΥΠΕΞ μιλά για προθέσεις «αναχρονιστικές και ακατανόητες» που δείχνουν «έλλειψη σεβασμού έναντι θρησκευτικών μνημείων».

Ποιός είναι ο «εχθρός» στην Κύπρο;Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου
 
Τέσσερις παρατηρήσεις για το Κυπριακό:
  1. Το νέο Σχέδιο Ανάν, σύμφωνα με όσα έγιναν, ιδίως γνωστά από τις σχετικές δηλώσεις του προέδρου του Σοσιαλιστικού Κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου έχει, ουσιαστικά, την ίδια δομή που εξασφαλίζει τη μετατροπή της Κύπρου σε μεταμοντέρνο προτεκτοράτο του διεθνούς (δυτικού) παράγοντα.

Έχετε πρόβλημα στον βλαισό δάκτυλο;

Γράφει στο newsbeast.gr ο ορθοπαιδικός-χειρουργός Ιωάννης Η. Βλάχος


Έχετε πρόβλημα στον βλαισό δάκτυλο;
dThis Sharing Buttons
Η επιστημονική ονομασία για το «κότσι» είναι βλαισός μεγάλος δάκτυλος, οι ξένοι το ονομάζουν Hallux Valgus. Βλαισός σημαίνει «βλέπει προς τα έξω», π.χ. βλαισά γόνατα.

Γράφει ο Ιωάννης Η. Βλάχος, ορθοπαιδικός-χειρουργός

Biograpy of Vlad III the Impalor

Μίκης Θεοδωράκης Διευθύνει

Μίκης Θεοδωράκης 01

Would you help a girl? Social Experiment | Tsach +eng subs

Άλλη μια κίνηση ΜΑΤ της Ελλάδος που μένει στα λόγια...

Έχουμε πει πολλές φορές, όλα αυτά τα χρόνια, ότι τη λύση για το φλέγον θέμα της οικονομίας κράτησε στα χέρια του ο Γιώργος Παπανδρέου την κρίσιμη στιγμή πριν αποδεχθεί το πρώτο μνημόνιο.

Μπορούσε τότε να απειλήσει, ναι να απειλήσει όπως μας απείλησαν τότε και μας απειλούν μέχρι σήμερα οι "Ευρωπαίοι εταίροι" μας
με άμεση έξοδο της Ελλάδος από την ευρωζωνη εκείνη τη στιγμή γεγονός που θα έφερνε τους υπόλοιπους Ευρωπαίους στην ίδια θέση που έχουν φέρει αυτοί εμάς.
Ιδιαίτερα τους Γερμανούς και τα φερεφωνα τους μέσα στην Ευρώπη.

ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΑΘΗΝΑ 6-6-2016.

Το χρέος προς την Πατρίδα και το Έθνος είναι απείρως σημαντικότερο από την προσωπική και οικονομική βολή ενός εκάστου. Οριοθετεί με σαφήνεια την διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στον πατριώτη και τον υπεύθυνο πολίτη από την μια πλευρά και τον προδότη και ανεύθυνο πολίτη από την άλλη. Διότι προδότης δεν είναι μονάχα εκείνος που παραχωρεί εθνικό έδαφος και εθνική κυριαρχία αλλά και εκείνος που ενώ μπορεί να αποτρέψει την εισβολή, μένει απαθής για ιδιοτελή συμφέροντα μπροστά στην φωτιά που καίει τον Οίκο τής Φυλής.

Οι πολιτικές, οι θρησκευτικές και οι οικονομικές αρχές τής αστικής κομματοκρατίας συμπράττουν οικειοθελώς στην αφαίμαξη και την απομείωση ελληνικών ψυχών. Εκεί όμως που πραγματικά σχίζεται η καρδιά και ανεβαίνουν επικίνδυνα οι σφυγμοί είναι μπροστά στην συνέργεια και την ολιγωρία που επιδεικνύουν κάποιοι ιεράρχες και κάποια «βαριά» στρατιωτικά γαλόνια.

Οι πνευματικοί ταγοί τής Ορθοδοξίας δεν δικαιούνται να αδιαφορήσουν για την αλλοίωση τού θρησκευτικού φρονήματος και τής ταυτότητος των Ελλήνων. Και οι Φρουροί των συνόρων και τής εθνικής ασφάλειας κλείνουν την είσοδο στους βαρβάρους, δίχως να υπολογίζουν λεπτά κόστη. Έτσι μονάχα σώζονται οι λαοί. Δεν μετρούν τα φράγκα όταν το Έθνος μετράει ημέρες ζωής. Και δεν παραδίδουν την Πίστη των Πατέρων τους στην υπηρεσία τού πολυφυλετισμού και τής Πανθρησκείας. Γιατί όταν ανοίξουν οι πύλες τού Άδη, θα είναι πολύ αργά για δάκρυα.

Οι πολιτικοί μπορούν να ανοίξουν τις αγκαλιές τους στους γυρολόγους λαθροπρόσφυγες και να κάμουν τεμενάδες στους σιωνιστές τοκογλύφους. Ειδικά και με πολύ μεγάλη μάλιστα άνεση όταν οι επικοινωνιακές κάμερες κλείνουν, προκειμένου να συνεχίσει τον ύπνο τού θανάτου ο ειρωνικά αποκαλούμενος κυρίαρχος λαός. Διότι οι ξεφτίλες και γραικύλοι πολιτικάντηδες δεν είναι Έλληνες μήτε στο αίμα κάποιοι μήτε στην ψυχή, αλλά ψευτορωμιοί. Οι κουβεντούλες των συριζαίων βολευτών και οι ασιατικοί χοροί που κάμουν μέσα στους λαθροκαταυλισμούς με τούς υποψήφιους ψηφοφόρους τους είναι απλώς η επισφράγιση τού ξενοκίνητου χαρακτήρα τής αστικής δημοκρατίας.

Σαλιαρίζουν, ερωτοτροπούν, κοιμίζουν, ψυχαγωγούν τούς λαθροεισβολείς οι πολιτικάντηδες, διότι πολύ απλά έχουν πάρει εντολή προ πολλού να τούς ενσωματώσουν στην ελληνική κοινωνία. Να γίνει δηλαδή η αντικατάσταση των Ελλήνων από την ισλαμική πλημμυρίδα ως τμήμα τού διακανονισμού για την εσαεί διατήρηση σε ενέργεια των μνημονίων. Να φτιαχτούν ζώνες ελληνικής γης μέσα στον κοινωνικό ιστό και στις ακριτικές περιοχές που θα δοθούν σε ξένα συμφέροντα για να αποκοπούν από την εθνική μας επικράτεια, με όχημα τις διεκδικήσεις των προσωρινών μας γειτόνων.

Η παγκοσμιοποίηση θέλει διάλυση των εθνών και νέα σύνορα. Θέλει κατάργηση τής Πίστεως από μια πλανητική πανθρησκεία που θα φέρει τον Αντίχριστο στον θρόνο τής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Πρόσφατα κατεγράφη σε οπτικοακουστικό υλικό εβραίος ραβίνος να διατείνεται σε ομιλία ενώπιον πλήθους ομοφύλων του πως οι εβραίοι πρέπει να είναι ευχαριστημένοι για την εισβολή των μουσουλμάνων στην χριστιανική Ευρώπη. Διότι όπως σημείωσε ο εν λόγω ραβίνος, μ’ αυτόν τον τρόπο θα έρθει ο δικός τους «μεσσίας» και θα εξαλειφθούν οι χριστιανοί, θα έρθει δηλαδή ο αντίχριστος!

Αυτά όμως ο κοιμισμένος με κουτόχορτο ελληνικός λαός δεν τα μαθαίνει. Πριν λίγες μέρες επιπλέον, στους Ευζώνους ένας πατέρας με τον γιο του πήγαν στο χωράφι τους για την εκτέλεση αγροτικών εργασιών. Όταν φτάσανε στον προορισμό τους, αντίκρισαν λαθρομετανάστες καταπατητές και τούς ζήτησαν ευγενικά να βγουν έξω από το χωράφι τους. Το αποτέλεσμα ήταν να μαχαιρωθεί ο γιος από έναν λαθρομετανάστη και να γλιτώσει την ζωή του από καθαρό θαύμα. Κι όμως, ούτε αυτό το περιστατικό πληροφορήθηκαν οι συμπολίτες μας.

Στους καταυλισμούς υποδοχής των λαθρομεταναστών που βρίσκονται στις ακριτικές μας περιφέρειες και τις πύλες εισόδου τής Πατρίδος μας εδώ και πολύ καιρό παρατηρείται κινητικότητα από κάποιους περίεργους επισκέπτες. Ξένοι πράκτορες διαφόρων αλληλέγγυων και μη κυβερνητικών οργανισμών κόβουν βόλτες μαζί με αντίστοιχους πράκτορες πρεσβειών που συνομιλούν, ενημερώνουν, επιβλέπουν και καθοδηγούν τούς γυρολόγους. Η Τουρκία, οι ΗΠΑ και οι λοιποί δορυφόροι τους στην Ελληνίδα Χερσόνησο τού Αίμου ξέρουν πολύ καλά τι συμβαίνει…

Η Τουρκία εισπράττει άφθονο χρήμα για να συντηρεί και να εξαπλώνει το ανθρώπινο δίχτυ που περικυκλώνει την Ελλάδα. Χρήματα για να παραλαμβάνει τάχα πίσω τούς παράνομα μετακινούμενους πληθυσμούς, λες και υπάρχουν και νόμιμοι. Χρήματα για την διαχείριση τού φαινομένου. Και την ίδια ακριβώς στιγμή πραγματοποιεί στρατιωτικές ασκήσεις με χάρτες που εμφανίζουν νησιά μας ως τουρκικά εδάφη που προορίζονται για κατάληψη και εκτουρκισμό.

Οι Τούρκοι, έχοντας χάσει το παιχνίδι τής αυθυπαρξίας στα ανατολικά τους σύνορα, στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην αντικατάσταση των χαμένων εδαφών προς δυσμάς, δηλαδή προς την Ελλάδα. Η παρουσία τουρκικών και άλλων συμμαχικών στρατών τής Εσπερίας στην ελληνική λίμνη τού Αιγαίου εξυπηρετεί την απομόνωση τής Ελλάδος από την παρουσία τής σαφέστατα εγγύτερης ρωσικής συμμαχίας. Και όλα αυτά όταν επισκεπτόταν την Λέσβο ο Πάπας τής Ρώμης μαζί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών προκειμένου να μετατρέψουν τον μαζοχισμό σε ανθρωπισμό και να πείσουν τον Έλληνα να οδεύσει στο σφαγείο τής παγκοσμιοποίησης.

Κάποιος φίλος μου στρατιωτικός μού μίλησε τις προάλλες για την προσπάθεια που κάνουν κάποιοι αξιωματικοί να αναρριχηθούν σε αξιώματα, προκειμένου να λάβουν ανθρώπινη σύνταξη. Όχι, οι στρατιωτικοί δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Είναι Πολεμιστές τής Ορθόδοξης, Ελεύθερης και Μεγάλης Ελλάδος. Ο Έλληνας Στρατιώτης είναι Επαναστάτης που τρέχει να λευτερώσει ελληνικές ψυχές και ελληνικές πατρίδες χωρίς διαταγή. Ο Ελληνισμός ολάκερος είναι ένα Στράτευμα Πιστών Εθνικιστών που καθαρίζει από τις βρωμιές την κρατική στέγη και ανοίγει τον δρόμο με σίδερο και ατσάλι, οδηγώντας το Ελληνικό Έθνος στον θρόνο τής Οικουμένης. Χριστός – Ελλάς – Εθνικισμός!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΡΑΦΑΗΛ: Το περιστατικό με τον Γέροντα Τσαλίκη για τις συμπροσευχές με ετεροδόξους

ΡΑΦΑΗΛ: Το περιστατικό με τον Γέροντα Τσαλίκη για τις συμπροσευχές με ετεροδόξους

Κρίσιμη επίσκεψη του έλληνα Α/ΓΕΑ τον Ιούνιο στην Τουρκία

Γράφει ο Αθανασόπουλος Αλ. Άγγελος για το tovima.gr - Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί από τις 14 ως τις 17 Ιουνίου και ο σκοπός είναι να αναζητηθούν τρόποι για την αποκλιμάκωση της πρόσφατης έντασης στο Αιγαίο λόγω των τουρκικών υπερπτήσεων σε ελληνικά νησιά και νησίδες. Ο αντιπτέραρχος Βαϊτσης θα έχει συνομιλίες με τον τούρκο ομόλογό του, πτέραρχο Αμπιντίν Ουνάλ με τον οποίο έχουν αναπτύξει καλή χημεία.

«Μαζική καταπάτηση των δικαιωμάτων στην Ελλάδα»

Την άποψη ότι στην Ελλάδα υπάρχει «μαζική καταπάτηση τωνδικαιωμάτων» στο πλαίσιο της εφαρμογής των προγραμμάτων δημοσιονομικής προσαρμογής, εξέφρασε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας των Ηνωμένων Εθνών, Χουάν Πάμπλο Μποχοσλάβσκι. 

ΣΕΡΓΚΕΙ ΛΑΒΡΩΦ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!


Sergei Lavrov
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Γι άλλη μια φορά ο υπουργόςΕξωτερικών της Ρωσίας, ο Σεργκέι Λαβρώφ, γνωστός για τα αισθήματα του έναντι της Τουρκίας, σοκάρει και εκνευρίζει τους Τούρκους με πρωτοφανείς δηλώσεις για το ίδιο το μέλλον της χώρας τους που τους προκαλούν μεγάλη ταραχή.
Αυτή την φορά αφορμή για τις νέες εμπρηστικές δηλώσεις του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών έδωσε η ψήφιση από το γερμανικό κοινοβούλιο της αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων και όχι μόνο από τους Οθωμανούς και τους Κεμαλικούς.

Μεχμανά Οι τελευταίοι Έλληνες

Συρία, Κουρδικό, Τουρκία

Γιάννης Πανούσης: Οι «Δίδυμοι Πύργοι» της Ευρώπης και οι εθνικοί κίνδυνο...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...