Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016

ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ



ΑΘΗΝΑ 7-6-2016.

Χθες το βράδυ – Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016 - λαθροπρόσφυγες από τον καταυλισμό που έχουν φτιάξει οι προδότες στον Σκαραμαγκά, ένας από όλους ανά την επικράτεια, σκάψανε ένα λαγούμι κάτω από τον κλειστό καταυλισμό και εισήλθαν εντός τού χώρου τού Ναυπηγείου. Σημειώνεται ότι σε μια εβδομάδα στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά θα τελεστεί καθέλκυση υποβρυχίου παρουσία πολιτικών εκπροσώπων των εθνοπροδοτών. Όπως ελέχθη, υπήρξε κίνηση πλιάτσικου και δολιοφθοράς σε υποδομή τού Ναυπηγείου. Όλες οι άδειες τού προσωπικού ασφαλείας ακυρώθηκαν. Όποιος πει ότι δεν υπήρξε σχέδιο, είναι ή επικίνδυνος ηλίθιος ή συνεργάτης τού ποικιλοτρόπως επεδράμοντος νεοταξισμού και τής προδοτικής αστικής δημοκρατίας. Ειδικότερα που κάποιοι προσπαθούν να καταχωνιάσουν το θέμα μέσα σε γενική σιγή ασυρμάτου. Ας καθίσουμε λίγο ακόμη να τους κοιτάμε…. Έτσι, για να εκραγώ μια ώρα αρχύτερα!!!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Bodybuilding at home. Day 1 Biceps- Triceps





www.papasimakis.blogspot.gr Γυμναστική με βάρη, Bodybuilding στο σπίτι. Ημέρα Α' δικέφαλοι - τρικέφαλοι εναλλάξ

ΡΟΦΟΣ 20κιλα-SPEARFISHING CERNIA 20kg

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΖΟΓΚΛΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΓΚΑΛΗ!




ΛΑΘΟΣ... ΔΑΧΤΥΛΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Ο Α. ΤΣΙΠΡΑΣ
Στο Μέγαρο Μαξίμου για να τιμηθεί από τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και να συζητήσουν για την ονοματοδοσία του κλειστού του ΟΑΚΑ, βρίσκεται ο Νίκος Γκάλης. Όμως ο... 

Πλεύρης Παπασημάκης Καραθάνος για τη Βόρεια Ήπειρο


Aυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη, πως η ζωή είναι ισχυρότερη από τον θάνατο...


Γαμπρός είναι ο 27χρονος Χασάν Γιουσούφ, στρατιώτης τουΑραβικού στρατού της Συρίας, κληρωτός που υπηρετεί θητεία στην πατρίδα και δεν λιποτάκτησε, δεν συντάχθηκε με τους φονιάδες μισθοφόρους για 3.000 δολάρια το μήνα, δεν πέρασε με τα δουλεμπορικά του φασίστα Ερντογάν το Αιγαίο...Νύφη είναι η 18χρονη Ναντά Μαρχά, που αρνήθηκε να περάσει το Αιγαίο, για να γίνει πόρνη στα μπουρδέλα των..."πολιτισμένων" της δυτικής Ευρώπης...

Το δισκοπότηρο της Αγιά Σοφιάς (βίντεο)


Πριν από την άλωση τής Κωνσταντινούπολης από τους Τούρκους το 1453, υπήρξε άλλη μια άλωση, από τους Λατίνους το 1204 η οποία αδυνάτισε την πόλη, και την έκανε αργότερα εύκολο θύμα για τους Τούρκους.

Η χωρίς οίκτο λεηλασία και απογύμνωση της Κωνσταντινουπόλεως από όλα της τα πλούτη.
Όσοι τολμούσαν να αντισταθούν εσφάζοντο επί τόπου. Δεν έμεινε παλάτι, αρχοντικό εκκλησία μεγάλη ή μικρή, μοναστήρι, χαμοκέλα, που να μην υποστεί φρικώδη λεηλασία αλλά περισσότερο τους προσέλκυσε ο μυθικός πλούτος της Αγίας Σοφίας.
Μπήκαν μέσα στον Ιερό Ναό με άλογα και μουλάρια που λέρωναν με τις κοπριές τους το μαρμάρινο δάπεδο. Και άρχισαν με φρενιτιώδη ταχύτητα να ξηλώνουν και να παίρνουν τα πάντα: από άγια δισκοπότηρα, ευαγγέλια, ιερά άμφια, άγιες εικόνες, την Αγία Τράπεζα, και το ασημένιο εικονοστάσιο του Τέμπλουμανουάλια, πολυκάνδηλα και κουρτίνες.
Κατά τη διάρκεια της λεηλασίας μια Γαλλίδα πόρνη ανεβασμένη στον πατριαρχικό θρόνο χόρευε μισόγυμνη και τραγουδούσε. Ούτε τους τάφους των Αυτοκρατόρων σεβάστηκαν,συλήθηκαν όλοι, ενώ τα λείψανα πετάχτηκαν εδώ κι εκεί. Η σωρός του Βασίλειου Β΄ Μακεδόνα πετάχθηκε έξω και στα χέρια του τοποθέτησαν οι Ευρωπαίοι μια φλογέρα ειρωνικά.
http://www.rafail.org/2016/06/blog-post_4.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...