Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

Βυζαντινή μουσική Δοξαστικό Αναστάσιμοι Ύμνοι

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥΑΘΗΝΑ 9-6-2016.

Η Ελληνική Φυλή απαρτίζει στο σύνολό της το ανά την οικουμένη Ελληνικό Έθνος και σχηματοποιεί το κράτος ως εξουσιαστικό πυρήνα και κέντρο αποφάσεων τής Φυλής. Το Κράτος, η Πατρίδα μας είναι ο κοινός Οίκος όλων των Ελλήνων. Το δε Έθνος είμαστε όλοι οι Έλληνες, όπου κι αν βρισκόμαστε, εντός και εκτός συνόρων, όσοι έχουμε αίμα και ψυχή ελληνική, Πίστη σε Θεό και Πατρίδα.

Δεν γίνεται να αγαπάς την Πατρίδα σου καθαρά και άδολα δίχως να αγαπάς το Έθνος σου. Δεν μπορείς να μιλάς για Πατριωτισμό δίχως να νοιάζεσαι για την διάρκεια και την ασφάλεια τής Ελληνικής Φυλής. Διότι αν αρνείσαι το αίμα που ρέει στις φλέβες σου, αν νιώθεις περαστικός στο χώμα που γεννήθηκες, τότε είσαι ένα άχρηστο σαρκίο που λειτουργείς με το χρήμα και ημερομηνία λήξης. Θα σε πετάξει ο νεοταξισμός μόλις πάρει την γη σου, αφού είσαι ένας διεθνιστής, ένα ρεμάλι τελειωμένο.

Το Ελληνικό Έθνος όμως, οι μνήμες των Πατέρων που μάς έφεραν στον κόσμο και το μέλλον των παιδιών που κάμαμε από τα σπλάχνα μας και με το αίμα τής καρδιάς μας, συνοψίζουν την πλέον ανυπέρβλητη σταθερή αξία. Είναι ιερός όρκος ζωής και διαρκής αγώνας για ύπαρξη και προκοπή, για ζωή αιώνια. Αν κάποιοι θεωρούν το διάβα τους τυχαίο και εφήμερο έχοντας ξεπουληθεί στο μαμωνά, θα τούς στείλουμε εκεί που ανήκουν. Διότι εμείς είμαστε Έλληνες κατά πάντα και διά πάντα, επομένως Πιστοί, Εθνικιστές και Πατριώτες.

Δεν υπάρχει λοιπόν Πατριώτης που δεν είναι Εθνικιστής. Και δεν υπάρχει Εθνικιστής που δεν είναι Πατριώτης. Το Έθνος λειτουργεί ως ένα Σώμα και εργάζεται για να σηκώσει νέους ανθούς και για να σπείρει την γη του, για να φτιάξει περισσότερους Έλληνες και για να αναπτυχθεί με τούς δικούς του φυσικούς πόρους ενιαία. Ειδάλλως, βγάζει χωριστά βιλαέτια και βουλές, βγάζει κόμματα και φωνές που ακυρώνουν το ανθοβόλημα τής Φυλής και την διχάζουν, οδηγώντας την στην σκλαβιά τού διαρκή αντίχριστου σιωνιστή και το τέλος της.

Δυνατή Ελλάς ή καθόλου Ελλάς. Ή θα ενωθούμε, θα εργαστούμε και θα πολεμήσουμε για την επίτευξη τής ιερής αποστολής μας ή θα σβήσουμε. Την ενότητα την θέλουν ο Θεός και οι Ήρωες τού Ελληνισμού. Την απαιτούν τα γεννήματά μας. Την ορίζει η ύπαρξη, η θέληση και η απόφασή μας για δίκαιο και ισχύ. Να παραμείνουμε Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι σε αίμα και ψυχή. Να η ιερή αποστολή μας. Και έτσι να αποδιώξουμε τα σκυλιά τής παγκοσμιοποίησης, φέρνοντας εντός και εκτός συνόρων ελευθερία και πολιτισμό ελληνικό.

Εκείνοι που θέλουν την στρέβλωση τής ελληνικής κοινωνίας και τον διωγμό τής Πίστης μας είναι οι νεοταξίτες και οι Εφιάλτες που έχουν βυθίσει τον βίο τού Έλληνα στην απελπισία. Οι βάρβαροι που μάς ζώνουν μοιάζουν με την εσωτερική τυραννία. Θα σβήσουν από τον χάρτη από την στιγμή που θα αποκαταστήσουμε κυριαρχία, αποφάσεις και στρατηγικό σκοπό ελληνικό. Αρκεί να διαλύσουμε τον ψευτορωμέϊκο κομματισμό και τις ψευτοσυμμαχίες του.

Τα πολιτικά κόμματα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τα λαδώματα και τις μίζες. Με το χτίσιμο λαθραίων περιουσιών και την συντήρηση κομματικών «στρατών» μέσα στην κρατική μηχανή. Οι ιδιόρρυθμοι αυτοί «στρατοί» δεν είναι απλώς κλακαδόροι, δηλαδή ηθοποιοί που αποδίδουν μια ψεύτικη αποδοχή στους πολιτικάντηδες. Είναι επιπλέον ένας υπάνθρωπος μηχανισμός που κρατάει εν υπνώσει τα λαϊκά αντανακλαστικά με μικρά διαλείμματα ψεύτικων αντιδράσεων και διαρκή εν τέλει αποδοχή τού δήθεν αναγκαίου κομματικού κακού. Ενημερωτάδες, συνδικαλιστές, καθηγητάδες, οικονομικοί ολιγάρχες, άπαντες βαστούν τα μπόσικα των πολιτικών.

Αρκούσε ωστόσο η έλευση τής στημένης οικονομικής κρίσης για να άρει το πέπλο τού καθωσπρεπισμού και να εμφανίσει τον ξενοκίνητο χαρακτήρα και την ανηθικότητα τής αστικής δημοκρατίας. Από την μια πλευρά οι ρεμούλες των πολιτικών ταγών μετατράπηκαν από ιδιωτικό σε εθνικό χρέος, από χρέος των προδοτών που είναι το ορθό σε χρέος τάχα όλων των Ελλήνων. Και από την άλλη πλευρά, η χώρα μπήκε κάτω από την κηδεμονία τού σιωνιστικού νεοταξισμού με την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, αγαθών και ψυχών στο θησαυροφυλάκιο των διεθνών τοκογλύφων και την παγκόσμια διακυβέρνηση των νεοταξιτών. Και ακόμη η Ελλάς παραδόθηκε στην λαθροεισβολή και την παραχώρηση των εθνικών της ζητημάτων για να συρρικνωθεί και να αφανιστεί.

Τα παγκόσμια αφεντικά τής ελληνόφωνης κομματοκρατίας ζήτησαν εσπευσμένα τα κλειδιά τού μνημονιακού ψευτορωμέϊκου στα χέρια τους. Θέλουν τα έθνη ολάκερα κάτω από μια πολιτική και θρησκευτική εξουσία. Επομένως, στον δρόμο τής σατανοκρατίας τους θέλουν νεκρό το Έθνος τού Θεού, το Έθνος τού Φωτός, το Ελληνικό Έθνος. Και έτσι, η επιλογή των μισελλήνων είναι ο σχηματισμός ενός δημοκρατικού και διεθνιστικού κυβερνητικού σχήματος με όλα τα κόμματα τού εσμού. Τα καρφώματα των ανομιών και οι μετασχηματισμοί τού συστήματος εκεί αποσκοπούν.

Η Πατρίδα και το Έθνος συνενώνονται και δίδουν την υπέρτατη μάχη για την Νίκη τού Δικαίου και τής Φυλής. Με τον Σταυρό και το Ξίφος οδεύουμε στην απελευθέρωση τής Ιερής Ελλάδος. Κάτω το ψευτορωμέϊκο. Ζήτω το Έθνος. Θάνατος στα κόμματα και τον νεοταξισμό. Ανάπτυξη τής Πατρίδος, αυτοδιοίκητο των Ελλήνων, ελληνικά λάβαρα σε πάσα γη ελληνική. Διωγμός πάσης ξενοκρατίας και ξένων σωμάτων.

Φέρνουμε τώρα, άμεσα, απόλυτη ελληνική εξουσία επί των αγαθών και των ψυχών μας και χτίσιμο ενός κραταιού συνδέσμου με τον Οικουμενικό Ελληνισμό. Μεγάλη και Ορθόδοξη Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών, με την συνοδοιπορία λαού και στρατού. Με συνείδηση καθαρή, πράττουμε Επανάσταση Εθνική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Γεωργιος Παπασημακης - Βασιλης Λεβεντης extra3 TV
Ο Γεώργιος Παπασημακης στο εξτρα3 TV  ομιλεί περί του θέματος των Σκοπίων, Βόρεια Ήπειρος, Βόρεια Κύπρος, Κωνσταντινουπολη και άλλα Εθνικά και πολιτικά θέματα. Ένωση, Κεντρώων, Βασίλης, Λεβέντης,
George Papasimakis in extra3 TV about the problem of FYROM, North Epirus, North Cyprus, Constantinople and other National and political matters.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ - ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΗΣ Β΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 1948


Από τα ΚΡΙΝΟΛΟΥΛΟΥΔΑ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ γιὰ τὴ δευτέρα τάξη τοῦ δημοτικοῦ σχολείου
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΟΣΕΩΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ
ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ 1948


Ἕνα χεράκι, μικροί μου φίλοι, εἶναι ζωγραφισμένο στὴν εἰκόνα. Εἶναι ἕνα χεράκι σὰν τὸ δικό σας μὲ πέντε δάχτυλα. Πέντε δαχτυλάκια, ποὺ ἔχουν τὰ νυχάκια τους κομμένα καὶ καθαρά.
Αὐτὸ βέβαια τὸ ξέρετε. Δὲν εἶναι καμιὰ ἀνάγκη νὰ σᾶς τὸ πῶ ἐγώ!

Ξέρετε ὅμως, πὼς κάθε δαχτυλάκι ἔχει καὶ ὄνομα;
Τὸ δαχτυλάκι τὸ χοντρό,στέκεται ἐπάνω καὶ φαίνεται, πὼς εἶναι ἀρχηγός. Καὶ βέβαια εἶναι ὁ ἀρχηγός, ἀφοῦ σὲ κάθε δουλειά, ποὺ κάνουν τὰ ἄλλα δάχτυλα, βοηθάει πάντα. Γι’ αὐτὸ τὸ ὄνομά του εἶναι: Μέγας δάκτυλος.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...