Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016

Γεωργιος Παπασημακης για Ελληνοτουρκικα

Βρετανοί ναύτες που υπηρετούν σε πολεμικό πλοίο του ΝΑΤΟ έδειραν λιμενεργάτη στον Πειραιά

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη ένας λιμενεργάτης ύστερα απόκαυγά με Βρετανούς ναύτες στον Πειραιά. Για άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία μεθυσμένοι οι ναύτες, που υπηρετούν σε πολεμικό πλοίο του ΝΑΤΟ, διαπληκτίστηκαν και τραυμάτισαν τον λιμενεργάτη το πρωί του Σαββάτου.

Γεώργιος Παπασημάκης Ο Ελληνικός Στράτος Προελαύνει στην Προύσα

www.ereunitiko.blogspot.com  Ο Γεώργιος Παπασημάκης διαβάζει απόσπασμα απο το βιβλίο του Γιάννη Καψή "Χαμένες Πατρίδες" όπου περιγράφεται η νικηφόρος προέλαση της Στρατιάς Μικράς Ασίας προς Προύσα.

...Τον Μάιο του 1919 η Ελλάδα (εκ των νικητών του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου) εξασφάλισε από τις μεγάλες δυνάμεις της "Τριπλής Συνεννοήσεως" («Αντάντ») -και χάρις στις ενέργειες του πρωθυπουργού της Ελευθέριου Βενιζέλου- την άδεια να αποβιβάσει στρατεύματα στη Σμύρνη, προκειμένου να προστατεύσει τους χριστιανικούς πληθυσμούς της Ιωνίας από δολιοφθορές των Τούρκων ατάκτων.

Brexit και Γερμανοί -Αφού αιματοκύλησαν την Ευρώπη με Λιτοτητα, απορούν για τον ευρωσκεπτικισμο μας


image
Brexit και Γερμανοί -Αφού αιματοκύλησαν την Ευρώπη με Λιτοτητα, απορούν για τον ευρωσκεπτικισμο μας
Το πιθανό Brexit θα «ξηλώσει» το Ευρωπαϊκό οικοδόμημα
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών υπογράμμισε ότι μία πιθανή έξοδος της Βρετανίας από την ΕΕ, θα μπορούσε να πυροδοτήσει ένα ντόμινο ανόδου στα ευρωσκεπτικιστικά κόμματα της Ευρώπης. 

Απαντώντας σε ερώτηση του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel εάν μετά την πιθανή έξοδο της Βρετανίας θα ακολουθήσουν και άλλα κράτη μέλη, είπε ότι δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα, δεν ξέρεις για παράδειγμα πως θα αντιδράσει η Ολλανδία που έχει παραδοσιακά ισχυρές σχέσεις με τη Βρετανία.

Οι όροι του Ερντογάν στον Νετανιάχου: Επιδιώκει την ταπείνωση του Ισραήλ με τη συμφωνία

FILE PHOTO: Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu attends the weekly government cabinet meeing in Jerusalem. EPA, ABIR SULTAN / POOL
“Την ημέρα που το Ισραήλ θα εφαρμόσει όλουςτους όρους της Τουρκίας θα αρχίσει και η διαδικασία ομαλοποίησης των σχέσεων των δύο χωρών”, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου λέγοντας ότι τους τελευταίους δύο μήνες δεν υπάρχουν συνομιλίες με το Ισραήλ, ωστόσο έχουν μείνει μόνο κάποιες λεπτομέρειες και μπορούν να καταλήξουν μετά από ένα δύο συναντήσεις. 

Γεώργιος Παπασημάκης Ο Ελληνικός Στράτος Προελαύνει στην Προύσα

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙΑΘΗΝΑ 13-6-2016.

Γνωρίζαμε από καιρό ότι ο από αιώνων εχθρός Θεού και Ελλήνων σχεδίαζε την πρόκληση πολιτειακής ανωμαλίας. Ο αντίχριστος νεοταξισμός και τα πολιτικά του πιόνια εργάστηκαν δόλια και μεθοδικά επάνω στο νέο διχασμό, στο αιματοκύλισμα και την διάλυση τής Ελλάδος. Μίλησε στις καρδιές μας ο Βασιλεύς και Πατέρας Χριστός διά των αγίων προφητών του. Μα και τα σημεία των καιρών με τις επιθέσεις σε βάρος των εθνικών, κοινωνικών και θρησκευτικών μας ελευθεριών υπήρξαν ορατά στα μάτια τού άγρυπνου Ελληνικού Έθνους.

Η έλευση των άθεων αναθεωρητών τής Πίστης και της Πατρίδος στην εξουσία ήρθε ως η αναμενόμενη συνέχεια των δημοκρατών πραματευτάδων τής Φυλής εις χείρας βαρβάρων. Η αλλοίωση τής ιστορίας στα σχολειά μας μεθοδεύτηκε για να δικάσουν μολυσμένα κτήνη εκ νέου τούς ήρωες τής λευτεριάς. Η αθρόα λαθρομετανάστευση, μετανάστευση και προσφυγιά τάχα, ήρθε από ανατολάς για να γενεί η αλλοίωση τής κοινωνίας, ο σχηματισμός μιας κοινωνίας δίχως Έλληνες. Και οι απόγονοι των ενοίκων τής Κερκόπορτας οδήγησαν εκ νέου τον εχθρό στις πλάτες μας για να απλώσουν καταστροφική φωτιά και χαμό στην Ελληνική Φυλή.

Δεν θα σταματήσουν βέβαια εκεί. Θέλουν το αδυνάτισμα τής άμυνας τού Γένους μας. Τον παντελή έλεγχο τής ζωής μας. Τον παντελή μας όλεθρο. Να μην υπάρχουν μετερίζια και αρχές να σταθούμε. Να κλειστούμε στον λάκκο με τα φίδια που φέρανε οι Εφιάλτες στην γεωπολιτική μας αυλή. Κι όλα αυτά με την απόλυτη ευθύνη ολόκληρης τής πολιτικής αυλής. Προσπαθούν να φέρουν τις ηλεκτρονικές κάρτες τού πολίτη, αλλά τούς φοβίζει ο αποστολικός χαρακτήρας των Ελλήνων. Και θέλουν να ευνουχίσουν στα δεσμά τής πανθρησκείας την Ορθοδοξία μας, την ίδια στιγμή που τα λαθραία έθνη Τούρκων και Σιωνιστών κλείνανε την θάλασσα για να μάς αρπάξουν εθνικά εδάφη.

Οι φλόγες ανάβουν και κατακαίνε τα σαθρά θεμέλια τού μισελληνισμού. Ξέραμε ότι οι ρέμπελοι που μάς είπε ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός θα κινηθούν πρώτοι. Μα ο Άγιος Παίσιος είπε πως οι Πιστοί σε Θεό και Πατρίδα θα αποδιώξουν το ψευτορωμέϊκο που είχε προφητεύσει ο Πατροκοσμάς. Ναι λοιπόν, αποδεχόμαστε την πρόκληση και βαδίζουμε με ιερή χαρά στην μεγάλη αναμέτρηση. Ένωση Ελλήνων, λαού, στρατού και πιστών. Επανάσταση καθαρτήρια και κόψιμο των βέβηλων χεριών που απλώθηκαν επάνω στην Ιερή Ελλάδα. Πάταξη τής σαπίλας και των ξένων σωμάτων.

Δεν καλέσαμε κανέναν ψευτοσύμμαχο και κανέναν εισβολέα. Η Τιμή τής Πατρίδος και των παιδιών μας αποτιμάται σε αίμα κι όχι σε γρόσια. Η γη μας μεταβάλλεται μονάχα με την αύξηση τού γεωγραφικού της εύρους και την απελευθέρωση των σκλάβων πατρίδων μας. Τα σπίτια μας, ο ιδρώτας μας, οι ναοί μας, τα σχολειά μας, ολάκερη η κοινωνία που μάς ανέστησε είναι η περιουσία που ανήκει στον καθάριο και ορθόδοξο ελληνισμό. Τα βουνά και οι πεδιάδες, οι θάλασσες και τα λιμάνια, τα άγια εκκλησιάσματα και οι τόποι των θυσιών, όλα μαζί είναι το αξεπέραστο μετερίζι από το οποίο πετάμε την σαπίλα στον Καιάδα που τής αξίζει.

Πάνω από τα ερείπια των κατοχών και των μνημονίων αναγεννιέται ο καινούργιος, ο κατά δικός μας ελληνισμός, βασισμένος στα νάματα τού περασμένου μα και την δίψα συνάμα τού νέου να αρθεί λαμπρότερος όλων των άλλων. Μού αρέσουν οι προκλήσεις. Πάντα πίστευα και πάντα πιστεύω πως ότι μού κλείνει τον δρόμο το γκρεμίζω περνώντας πάνω από τις στάχτες του. Ο πολεμιστής και ο φιλόδοξος, ο δίκαιος και ο ισχυρός Έλληνας. Αυτός μού ταιριάζει και αυτός είμαι.

Υποκλίνομαι μονάχα στον Θεό. Ουδείς άλλος επάνω από την Φυλή μας. Εκείνοι που κουβαλούν σκλάβους τής ύλης για να μάς υποτάξουν στο παγκόσμιο σκήπτρο τού δικέρατου Θηρίου, θα νοιώσουν το ατσάλι τού Κραταιού και Αυτοκρατορικού Ελληνισμού. Κοσμοπολίτες, διεθνιστές, γυρολόγοι και νεοταξίτες, ένα μάτσο σκουπίδια μέσα στον κάδο των άχρηστων τής ιστορίας.

Πίστη και Πατρίδα. Ιδανικό αξεπέραστο μονάχα ένα. Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών. Οι συμβιβασμένοι και οι απαθείς μονάχα ως εχθροί λογίζονται και τελειώνουν οριστικά.

Θα έρθει ένα ψευτορωμέϊκο. Μην το πιστέψετε. Θα φύγει γρήγορα. Είναι τα λόγια τού Άγιου Κοσμά τού Αιτωλού που τον εκτέλεσαν οι Σταυρωτήδες με την επιστράτευση των τούρκικων χεριών. Και το ψευτορωμέϊκο δεν είναι μονοδιάστατο. Δεν έχει τούς καλούς και τούς κακούς. Όλοι τους υποχείρια τού μισελληνισμού είναι. Κράτος, κομματικά μαντριά και παρακράτος. Το κράτος μαστιγώνει με τούς κεφαλικούς φόρους και τις στρεβλώσεις. Και το παρακράτος επιτίθεται στον λαό για να τιμωρήσει τάχα το κράτος. Φωτιά και στους δύο λοιπόν!

Παίρνω την Πατρίδα μου πίσω. Επομένως καταλαμβάνω το κατοχικό κράτος και το ξανακάνω ελληνικό. Διαβουλεύομαι με τον λαό μου, αυτόν που μοιραζόμαστε αίμα και λογισμό ελληνικό. Επομένως ορθώνω μια Εθνοκρατία στην θέση τής δημοκρατίας, διότι το Έθνος είναι οι Έλληνες και όχι το κράτος στην οποιαδήποτε μορφή του. Το κράτος είναι αποδεκτό μονάχα όταν πειθαρχεί στο Έθνος και καταγάγει νίκες στο όνομα τού Έθνους.

Ιερό χρέος τού Έλληνα είναι να διαιωνίζει την φάρα του και να χτίζει διαρκώς σφριγηλούς πολιτισμούς. Πολιτισμούς φτιάχνει μονάχα ο ελεύθερος Έλληνας. Ελεύθερος είναι ο Έλληνας που σκέπει με τα λάβαρα και την φροντίδα του κάθε όμαιμο αδερφό, κάθε ανυπότακτο ελληνορθόδοξο που τον καρτερεί. Εξουσία, εργασία, νεολαία και στρατός, μαζί με το τίμιο ράσο, εκτελούν την αποστολή τους. Το Άγιο Βήμα τής Μεγάλης Ελλάδος μονάχα σε τίμια χέρια ελληνικά. Θάνατος στο ψευτορωμέϊκο και τούς βαρβάρους. Χριστός – Ελλάς – Εθνικισμός!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Crimes of the Chams - Εγκληματα των τσαμηδων

Σκληρή απάντηση Προκόπη Παυλόπουλου σε Ερντογάν και Ράμα


Σκληρή απάντηση του ΥΠΕΞ για το πανό των Αλβανών - «Θρασύτατη παραβίαση των κανόνων της UEFA»

Σκληρή απάντηση του ΥΠΕΞ για το πανό των Αλβανών - «Θρασύτατη παραβίαση των κανόνων της UEFA»
Την παρέμβαση του υπουργείου Εξωτερικών προκάλεσε τοπανό, που ύψωσαν αλβανοί οπαδοί, κατά τη διάρκεια του αγώνα Αλβανίας-Ελβετίας στο Euro, με το οποίο κατηγορούσαν την Ελλάδα ως ένοχη για τη γενοκτονία της Τσαμουριάς.
Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, σε σκληρό ύφος, εξαπέλυσε επίθεση στην Αλβανία και χαρακτηρίζει πως «η ανάρτηση πανό με προβοκατόρικο και προκλητικό περιεχόμενο στον αγώνα Αλβανίας-Ελβετίας συνιστά θρασύτατη ενέργεια».

Σφαγή Διστόμου: Δηλώσεις Βίτσα για τη Μαύρη επέτειο

Image
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας,με αφορμή τη μαύρη επέτειο της σφαγής των κατοίκων του Διστόμου από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συμπληρώνονται σήμερα, 10 Ιουνίου 2016, 72 χρόνια από τη Σφαγή του Διστόμου το 1944. Αυτή η μαύρη επέτειος αποτελεί για εμάς ημέρα μνήμης αλλά και καθήκοντος. Η καλύτερη τιμή στα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας είναι η διάσωση της ιστορικής μνήμης και ταυτόχρονα ο συνεχής αγώνας ενάντια στο ναζισμό και τα φαινόμενα που τον αναπαράγουν. Παράλληλο καθήκον μας, απέναντι στη ιστορία του τόπου και στη μνήμη όλων των θυμάτων του ναζισμού, είναι η ιστορική δικαίωση που θα σημάνει η δικαίωση των ελληνικών διεκδικήσεων για τις οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...