Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ - ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ε.α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Του Κωνσταντίνου   Αργυρόπουλου
Υποστράτηγου ε.α.
Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο περιοδικό "Προβληματισμοί" τεύχος 68
Αξία είναι κάθε τι, το οποίον οι άνθρωποι θεωρώντας το ποιοτικό, κατα­ξιω­μέ­νο, χρήσιμο, επίλεκτο και ηθικώς ανώτερο, επιδιώκουν να το αποκτήσουν. Περιεκτι­κά, να περιβληθούν μ’ αυτό και ολόκαρδα να το βιώσουν με την αυτεπίγνωσή τους.

Επιχειρώντας μία κατάταξη των Αξιών θα λέγαμε, ότι διακρίνονται σε οικο­νομικές, κοινωνικές, θρησκευτικές και άλλες ανάλογες με το περιεχόμενό τους, όπως είναι ανάλογες και με τους τομείς των ανθρωπίνων δράσεων, για τις οποίες δράσεις αναφέρονται.

Δυστυχώς η Γερμανία πέτυχε στις μέρες μας ότι δεν κατάφερε στους δυο παγκόσμιους πολέμους που προκάλεσε....


Σε είκοσι περιοχές στην νοτιοανατολική Τουρκία κηρύχθηκε στρατιωτικός νόμος


Σε καθεστώς στρατιωτικού νόμου ανακηρύχθηκαν περιοχές για τουλάχιστον 15 ημέρες για τη διεξαγωγή «ειδικών επιχειρήσεων» του τουρκικού στρατού κατά των Κούρδων αυτονομιστών, στις περιοχές της Τουνσελί, Οβατσίκ, Ναζιμίγιε και ορισμένες περιοχές  παραπλήσιες  αυτών.

Η ΑΛΗΘΗΣ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣΑΘΗΝΑ 16-6-2016.

Ο βιασμός τής Ελλάδος που σχεδίασε η παγκοσμιοποίηση τού Άνομου Αντίχριστου βαδίζει στο τελικό της στάδιο. Είναι η επιχειρούμενη θανάτωση τού Έθνους μας με την συνέργεια των γραικύλων πολιτικάντηδων που ενεργούν ως Ιούδας. Ένας εσμός από σιωνιστές τοκογλύφους και έρποντες προδότες που απλώνονται ως επιθετική νόσος επάνω στο Σώμα τού Ελληνισμού, προκειμένου να μεταβάλλουν την φύση τής Πατρίδος μας κάνοντάς την ευκολοπρόσβλητη.

Θέλουν να διαλύσουν το ελληνικό κράτος και λένε πως θέλουν να το σώσουν. Θέλουν να εξανδραποδίσουν τούς Έλληνες και λένε πως θα μάς γονιμοποιήσουν οι λαθρομετανάστες. Φορτώσανε τα χρέη των πολιτικών στον λαό και λένε πως θα μεταρρυθμίσουν τούς … κλεπτοκρατικούς μηχανισμούς. Προσποιούνται πως έχουν κράτος που διοικεί και κάμουν πλάτες στο κατά δικό τους παρακράτος που λειτουργεί ως μπράβος τής δημοκρατίας, τρομοκρατώντας την κοινωνία.

Το πολιτικό σύστημα και η κομματοκρατία αποτελούν μια χυδαία συμμορία από ανήθικους και επικίνδυνους υπάνθρωπους. Στρέφονται ενάντια στην ταυτότητα, ενάντια στις Παραδόσεις, ενάντια στην ζωή των παιδιών τής Ελλάδος. Ξεσηκώνουν τούς γυρολόγους, νομοθετούν την κλοπή, σκορπούν ψυχές και εδάφη ελληνικά σε τοκογλύφους και κατσαπλιάδες. Νομοθετούν προκαταβολικά την έφοδο των χρηματάνθρωπων μέσα στα σπίτια μας, όταν έχουν ξεπουλήσει τις προσοδοφόρες πηγές τής Πατρίδος μας.

Στο ζήτημα τής δημόσιας ασφάλειας το κράτος είναι τεχνηέντως απών. Οι αναρχοπράκτορες έκαμαν τον τόπο άνω κάτω. Κλεισίματα οδών μέσα στην κατεχόμενη Αθήνα και πυρπόληση αστυνομικών δυνάμεων. Καταστροφή αστυνομικών τμημάτων και μέσων αστυνόμευσης. Διακεκαυμένη ζώνη σε Εξάρχεια και αλλού. Οι προδότες πολιτικοί καλύπτουν τούς τραμπούκους που συνεργάζονται μαζί με τούς λαθροπρόσφυγες στο σχέδιο προκλήσεως πολιτειακής ανωμαλίας, ώστε να ανοιχθεί η Κερκόπορτα μιας Ελλάδος δίχως Έλληνες.

Στο κυνοβούλιο τής εν Ελλάδι νεοταξικής διοικήσεως αποφασίστηκε ότι οι Έλληνες μπορούν να εργάζονται έως την τελευτή τους αμισθί. Να μείνουν οι σιωνιστές σαράφηδες για έναν ακόμη αιώνα στο τσιφλίκι των ψευτορωμιών νεοκοτζαμπάσηδων. Επιμήκυνση χρέους, επιμήκυνση δηλαδή τής αλυσίδας στον λαιμό τού κρατούμενου ραγιά. Μέχρι να αρνηθούμε την Ορθοδοξία και να πάμε στην Πανθρησκεία. Μέχρι να δώσουμε τον Ελληνικό Βορρά και τον γεωφυσικό μας πλούτο. Να αλλάξουμε την Παιδεία των παιδιών μας με το μάθημα αρνήσεως τής Πίστης, τής Φυλής, τής Οικογένειας και τής Ανδρείας.

Όταν θα βάλουμε εμπρός στην είσοδο τής Πατρίδος μας την ταμπέλα επωλήθη, τότε θα λάβουμε το παράσημο τής ανοικτής παλάμης και το αιώνιο ανάθεμα από τα παιδιά μας. Όμως η Ελλάς δεν ανήκει σε κανέναν πρόστυχο, σε κανέναν τυχοδιώκτη, σε κανέναν επαγγελματία πολιτικό.

Η Ελλάς είναι η Πατρίδα τού Χριστού, είναι η Πατρίδα τού Λεωνίδα, είναι η Πατρίδα τού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, είναι η Πατρίδα τού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, είναι η Πατρίδα τού Παύλου Μελά. Η Ελλάς είναι η Πατρίδα των παππούδων μας που χύσανε το αίμα τους στα πεδία των μαχών. Είναι η Πατρίδα των πατεράδων μας που χύσανε το αίμα τους στο τίμιο καμίνι τής εργασίας για εμάς και τα παιδιά μας.

Η αληθής φύση τής Ιερής Ελλάδος είναι το καντήλι τής πίστης, είναι ο ιδρώτας τής δημιουργίας, είναι το αίμα που ρέει στις φλέβες μας και στα πεδία τής Τιμής. Ο ιερός σκοπός μας είναι το χτίσιμο αέναων πολιτισμών και η διαιώνιση τής Ράτσας μας. Η ασφαλής οδός τής πορείας μας είναι το σμίξιμο τής ηθικής και τής ελευθερίας, είναι το ταίριασμα τού Δικαίου κοινωνίας και έθνους. Να λαμβάνονται οι αποφάσεις και να γίνονται οι ενέργειες για την ανάπτυξη τής Πατρίδος από τις εγγενείς δυνάμεις τής Ελληνικής Φυλής και μόνον.  

Οι χρεοκοπίες αφορούν τις τράπεζες και τούς τοκογλύφους. Αυτοί οι παρίες χρεοκοπούν. Δεν χρεοκοπούν τα ανεξάρτητα κράτη και τα ελεύθερα έθνη. Τα δε ελεύθερα έθνη σκέπτονται, λειτουργούν, εργάζονται, πολεμούν και νικούν ως ένα αδιαίρετο Σώμα μαχητών τής ζωής που διαθέτουν νοοτροπία νικητή. Είναι οι λαοί εκείνοι που τσακώνονται με τούς εισβολείς για να βαστήξουν έστω και μια πέτρα ελληνική, έστω και μια ψυχή ελληνική, μα ποτέ για την εξουσία ανάμεσα στα κόμματα τής δημοκρατικής μαφίας.

Έθνος ενάντια στα κόμματα τής πολυεθνικής παγκοσμιοποίησης. Ιδού η πορεία τού συνειδητοποιημένου Έλληνα. Να μείνουμε Έλληνες. Να μείνουμε Ορθόδοξοι. Να κυριαρχήσουμε με το Σταυρό και με το Ξίφος. Να παράξουμε λειτουργικά έργα και αγαθά πρώτης ανάγκης με τα δικά μας χέρια. Να καταναλώνουμε τα προϊόντα που έσπειρε η εθνική μας εργασία διασφαλίζοντας αέναη αυτάρκεια.  

Να κινήσουμε την κρατική μηχανή με τούς χυμούς τής γης που μάς προικοδότησε ο Θεός και μάς κληροδότησαν οι Ήρωες. Να πυργώσουμε το κράτος και να μεγαλώσουμε τα στρέμματα τού Έθνους. Να γίνουμε Επαναστάτες αφέντες των τυχών μας. Στρατιώτες τού Ελληνισμού. Να κάνουμε την Φυλή μας ελεύθερη και ευτυχισμένη, να δώσουμε πνοή στα πνευμόνια της και στέμμα στην κώμη της με σκήπτρα ηγεμονίας.

Η Ελλάς κραταιώνεται και εξαπλώνεται. Διαλύει τα σκοτάδια με το ανέσπερο φως της. Ανοίγει τα φτερά της κραδαίνοντας δίκαιο και ατσάλι. Επιβάλλει την θωριά και την ισχύ της, εξοντώνοντας τούς εχθρούς της. Ο Θρόνος τής Οικουμένης δεν χωράει πάνω από έναν επίγειο ένοικο. Το Ελληνικό Έθνος και η Ορθοδοξία θα τσακίσουν τούς Εφιάλτες και τούς Σταυρωτήδες.

Μεγάλη και Ενωμένη Ελλάς, Ελλάς Επαναστατική, Ελλάς ακομμάτιστη και εθνικιστική, Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών. Λαός και Στρατός κάμουμε έφοδο και αποκαθιστούμε την κραταιά Πατρίδα τής Εθνικής Αριστοκρατίας. Και στα χαλάσματα των ταραξιών, περίλαμπρη ορθώνεται η Ιερά Ελλάς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Σκεντέρμπεης: Ο Έλληνας που έσωσε την Ευρώπη


Πώς οι Αλβανοί παρουσιάζουν ως αλβανικής καταγωγής τον Γεώργιο Καστριώτη. 
Ένας από τους λιγότερο γνωστούς ήρωες της Ελληνικής Ιστορίας θεωρείται ο Γεώργιος Καστριώτης, γνωστός κι ως Σκεντέρμπεης. Αποτελεί τον εθνικό ήρωα των Αλβανών την ίδια ώρα που θεωρείται άγνωστος ή παρουσιάζεται λανθασμένα ως Αλβανικής καταγωγής στην Ελλάδα. Ας δούμε όμως τελικά ποιος ήταν ο Σκεντέρμπεης.Το πραγματικό του όνομα είναι Γεώργιος Καστριώτης. Το επίθετό του παρουσιάζει και την πραγματική του καταγωγή αφού ο παππούς του, Κων/νος Καστριώτης (1390), ήταν ηγεμόνας της περιοχής της Καστοριάς και της Ημαθίας. Πατέρας του ήταν ο Ιωάννης Καστριώτης, ηγεμόνας της Κρόιας ενώ η μητέρα του καταγόταν από τη Σερβία (Βοϊσάβα). 

Να γιατί έφυγε από την κηδεία του μεγάλου πυγμάχου Μοχάμεντ Άλι, ο Ταγίπ Ερντογάν

Turkish President Recep Tayyip Erdogan (C) inspects a guard of honour upon his arrival in Nairobi, Kenya. EPA, DAI KUROKAWATurkish President Recep Tayyip Erdogan (C) inspects a guard of honour upon his arrival in Nairobi, Kenya. EPA, DAI KUROKAWA

Του ΜΑΡΙΟΥ ΕΥΡΥΒΙΑΔΗ
Δέησε, τελικά, ο “νεο-χαλίφης” της Άγκυρας -ο Ταγίπ Ερντογάν- να μας πεί γιατί έφυγε, άρον-άρον, από την κηδεία του Μοχάμεντ Άλι. Όπως είναι γνωστό, ο Ερντογάν απεχώρησε ενοχλημένος, προτού ολοκληρωθεί η ταφή του αμερικανού πρωταθλητή στη γενέτειρά του Λούϊβιλλ της πολιτείας Κεντάκυ, σε νεκροταφείο που θεωρείται “Εθνικο Μνημείο” -δηλαδή σε ένα πολυθρησκευτικό και όχι αποκλειστικά μουσουλμανικό τόπο ταφής.

Σκληρή απάντηση Παυλόπουλου σε Ερντογάν – Ράμα για Αγία Σοφία και Τσάμηδες
WEB-ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ.jpg
Στην κορυφή της ειδησεογραφίας των κεντρικών δελτίων καιτων ενημερωτικών εκπομπών του Σαββατοκύριακου ήταν το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Realnews με τα όσα είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, σε στενούς συνεργάτες του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, σαφές μήνυμα προς τον Ταγίπ Ερντογάν αλλά και τη διεθνή κοινότητα για την πρόκληση στην Αγία Σοφία αποστέλλει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, από τα βέλη του οποίου δεν ξεφεύγει ούτε ο Εντι Ράμα για τη στάση που κρατούν τα Τίρανα στο θέμα των Τσάμηδων.

Οι Αλβανοί υπερασπίζονται επισήμως τους ναζί!


image
Το ΥΠΕΞ Αλβανίας υπερασπίστηκε τους Αλβανούς φιλάθλουςμετά τις καταγγελίες της Ελληνικής κυβέρνησης για το πανό που αναρτήθηκε κατά τον αγώνα ποδοσφαίρου Αλβανίας – Ελβετίας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο του ΥΠΕΞ Γκλεβιν Ντερβισι – Glevin Dervishi, το ΄΄ τσάμικο ΄΄ είναι ουσιώδες στις διμερείς σχέσεις ως προς τα ανθρώπινα δικαιώματα και θα πρέπει οι δύο χώρες να το χειριστούν με ρεαλισμό. Το Αλβανικό ΥΠΕΞ υπογραμμίζει επίσης ότι τα διεθνή Μ.Μ.Ε έκαναν θετικές εκτιμήσεις για τη συμπεριφορά των Αλβανών φιλάθλων στον αγώνα Αλβανία – Ελβετία.

Οι δηλώσεις Ντερβίσι σε ακριβή μετάφραση :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...