Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

Θερινό Ηλιοστάσιο με Πανσέληνο πάνω από την Ελλάδα

iliostasio-630x400
Στη 01:34 ώρα Ελλάδος της Τρίτης εισήλθαμε στο Θερινό Ηλιοστάσιο. Είναι εκείνη η στιγμή που ο άξονας της Γης εμφανίζεται πλέον στραμμένος όσο πιο κοντά στον Ήλιο.
Αυτό που κάνει όμως ακόμη πιο ξεχωριστό το φετινό Θερινό Ηλιοστάσιο είναι πως συμπίπτει σχεδόν με την Πανσέληνο (στις 02:02 ώρα Ελλάδος την Τρίτη 21 Ιουνίου).
Η σύμπτωση Θερινού Ηλιοστασίου και Πανσελήνου έχει να συμβεί εδώ και 70 περίπου χρόνια.
Και κάπως έτσι ξεκινά το καλοκαίρι στο βόρειο ημισφαίριο ενώ την ίδια στιγμή ξεκινά ο χειμώνας στο νότιο ημισφαίριο.

Αποκάλυψη – βόμβα Λαφαζάνη για Τσίπρα και Πούτιν

LAFAZANISTSIPRASPUTIN
Η περίοδος
των διαπραγματεύσεων του Τσίπρα με τους δανειστές το καλοκαίρι του 2015, θα μείνει αναμφίβολα στην Ιστορία ως ένα από τα πιο θολά κεφάλαια για τον τόπο.
Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη και όσο περνούν τα χρόνια θα μαθαίνουμε, ακόμα περισσότερα για το τι ακριβώς έγινε εκείνη την περίοδο.
Στα μέσα Ιουνίου του 2015 και ενώ ολόκληρη η Ευρώπη είναι εξοργισμένη με τον Γιάνη Βαρουφάκη, ο Τσίπρας μεταβαίνει στη Ρωσία και συναντά για πολλές ώρες τον Πούτιν.
Εκείνη την περίοδο οι σκληροπυρηνικοί Συριζαίοι πιστεύουν ότι θα βρουν ζεστό χρήμα από τη Ρωσία.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ: Η στιγμή που κρεμαστό εστιατόριο πέφτει στο έδαφος σκοτώνοντας τις γυναίκες που ήταν μέσα (ΒΙΝΤΕΟ)Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ στη Ρουμανική τηλεόραση Mitropolitul Serafim de Pireu despre Sinodul Panortodox din Creta (Unive...


Ομιλία του π.Θεοδώρου Ζήση στη Μολδαβία για την Πανορθόδοξη Σύνοδο - ΒΙΝΤΕΟ Omilia protopresbiterului Teodoros Zissis din 22 01 2016, privind Soboru...


Η Τζιχαντιστική απειλή πλανάται στην Ευρώπη, του Ιωάννη Μιχαλέτου

Οι πρόσφατες επιθέσεις, φαινομενικά "Μοναχικών Λύκων", τόσο στις ΗΠΑ (Ορλάντο) όσο και στο Παρίσι , επαναφέρουν για πολλοστή φορά την απειλή εκδήλωσης τρομοκρατικών ενεργειών με ποικιλία μεθόδων, από τζιχαντιστικές οργανώσεις και βεβαίως το αποκαλούμενο 'Ισλαμικό Κράτος".

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...