Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016

ΜΕΤΑ ΤΟ BREXIT TI? ΑΛΥΣΙΔΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ| mak...

Βόισλαβ Σέσελι: Η Δύση έριξε τον Γκρούεφσκι λόγω της στροφής του στη Ρωσία

Καλεσμένος στο σερβικό κανάλι ‘Pink 3’ ο επικεφαλής τουΣερβικού Ριζοσπαστικού Κόμματος, Βόισλαβ Σέσελι, εξέφρασε τον ισχυρισμό ότι στα Βαλκάνια γίνεται ένας πόλεμος μεταξύ της Δύσης και της Ρωσίας.

Έχουν θαρρος ακομα οι Αγγλοι: Δινουν το παραδειγμα με την εξοδο τους απο την γερμανοκρατουμενη Ευρωπη του 4ου Ραιχ

Φάρατζ: 'Νικήσαμε χωρίς να πέσει ούτε μια σφαίρα'


Με χαμόγελα και μέσα σε ζητωκραυγές ο Νάιτζελ Φάρατζ δήλωσε ότι “τώρα  τολμώ να ονειρευτώ. Η αυγή φέρνει μια ανεξάρτητη Μεγάλη Βρετανία”. Ζήτησε την παραίτηση του Κάμερον (Vid)
Adtech Ad
Δηλώσεις μετά την απόλυτη ανατροπή και την κυριαρχία του Brexit, έκανε ο επικεφαλής του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος Ukip Νάιτζελ Φάρατζ.

AdTech Ad

Ο ηγέτης των ευρωσκεπτικιστών υπογράμμισε ότι “αγωνιστήκαμε κατά των πολυεθνικών, κατά των "αξιοπρεπών" πολιτικών και σήμερα μπορούμε να πούμε ότι νικήσουμε. Το καταφέραμε με πολλή δουλειά. Νικήσαμε χωρίς να πέσει ούτε μια σφαίρα".

Τάσσος Παπαδόπουλος: Ο τελευταιος Αρχηγος του Ελληνισμου

Ο Τάσσος Παπαδόπουλος
Σπούδασε νομικά στο King's College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Ήταν δικηγόρος και ασχολήθηκε με την πολιτική από πολύ μικρή ηλικία. Ήταν παντρεμένος και είχε τέσσερα παιδιά. Η εκστρατεία του για το προεδρικό αξίωμα βασίστηκε στην πεποίθηση ότι μπορούσε να δώσει καλύτερη λύση από τον Γλαύκο Κληρίδη στο κυπριακό ζήτημα. Υποστηρίχθηκε από το ΔΗ.ΚΟ., που ήταν και το κόμμα από το οποίο προερχόταν, αλλά και από το Α.Κ.Ε.Λ. και το ΚΙ.ΣΟΣ.. Στις 29 Αυγούστου 2006, ο Παπαδόπουλος παραιτήθηκε από την προεδρία του Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗ.ΚΟ.).


Συμμετείχε στη Διάσκεψη του Λονδίνου και ήταν ο ένας από τους δυο αντιπροσώπους (εκτός από τους αντιπροσώπους του ΑΚΕΛ) που ψήφισε εναντίον της υπογραφής των συμφωνιών Ζυρίχης-Λονδίνου. Ήταν επίσης ένας από τους τέσσερις αντιπροσώπους της ελληνοκυπριακής πλευράς στη Συνταγματική Επιτροπή που συνέταξε το Σύνταγμα της Κύπρου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...