Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016

Οι πιο ΟΜΟΡΦΕΣ Ελληνιδες!!! Απίστευτες φωτο!!! Most amazing Greek women ...

Ισπανία: Ο Ραχόι με το φόβο των Καταλανών και Βάσκων στην ΕΕ

Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Μαριάνο Ραχόι, δήλωσε ότιαντιτάσσεται σε κάθε προσπάθεια για ξεχωριστές διαπραγματεύσεις με τη Σκωτία για το Brexit.
Κατά τη δεύτερη ημέρα της συνόδου κορυφής στις Βρυξέλλες, όπου συζητήθηκε η αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ, ο Ισπανός πρωθυπουργός δήλωσε:  «Εάν αποχωρήσει η Βρετανία, θα αποχωρήσει και η Σκωτία», τονίζοντας ότι δεν συμφωνεί σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση με  τη Σκωτία που αποτελεί μέρος του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝΑΘΗΝΑ 30-6-2016.

Οι Έλληνες μάχονται πάντοτε υπερασπιζόμενοι τα Ιερά και τα Πάτρια. Προμαχούν υπέρ τής Ιδέας, υποτάσσοντας την ύλη στις πνευματικές αρετές και τις επιδιώξεις τού Έθνους. Υπέρ βωμών και εστιών. Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Μετά πολλών και μόνος. Μηδέποτε υποχωρών. Εξοντώνοντας ομοίως Βαρβάρους και Εφιάλτες. Τειχίζουμε και τρανώνουμε το Κράτος που εκτείνεται όπου εξαπλώνεται το Έθνος των Ελλήνων.

Η ζωή τού Έλληνα είναι ένας διαρκής και ακατάπαυστος αγώνας, τόσο σε καιρό ειρηνικό όσο και σε καιρό πολεμικό. Ο προσδιορισμός τής Νίκης δεν είναι ο συνήθης και δεν γνωρίζει ανώτατο όριο. Είναι η άθληση στον δρόμο τής Αρετής και τού Ήθους. Είναι η γνωριμία με τον Θεό και τούς Προγόνους μας μέσα από τον σεβασμό, την αυτοθυσία και την τήρηση τής θρησκευτικής και τής εθνικής μας ταυτότητας. Η εθνική μας αυτογνωσία και η εντολή να υπερβούμε κάθε λογικό όριο, ξεπερνώντας τις περασμένες γενιές σε πνευματικό κάλλος και εθνική ισχύ.

Στον καιρό τής μεγάλης εποποιίας τού 1940 ο Εθνικός Ηγέτης Ιωάννης Μεταξάς στο διάγγελμά του προς τον ελληνικό λαό είχε πει πως θα νικήσουμε, αλλά για τούς Έλληνες πάνω απ’ όλα βρίσκεται η δόξα. Είπε ακόμη πως έρχονται στιγμές που ένας λαός πρέπει να πολεμήσει υπερασπιζόμενος την Τιμή του, ακόμη κι αν δεν υπάρχει ελπίδα. Αληθώς, η δόξα τής πραγματώσεως τού ιερού καθήκοντος, η αίσθηση ότι καλλιεργούμε την εθνική ανωτερότητα τειχίζοντας με τα κορμιά μας για ακροπόλεις τα κληροδοτήματα και τις εστίες των παιδιών μας, είναι η ιερότερη αποστολή που δίδει υπεράνθρωπες διαστάσεις στον Έλληνα.

Ο δε σύγχρονος και πολύ λατρεμένος μου Άγιος, ο Άγιος Παίσιος ο Αγιορείτης είχε πει πως πρέπει «να αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε τον παράδεισο». Είπε ακόμη πως «είναι πολύ στενή η πύλη και μην ακούτε αυτούς που σάς λένε ότι όλοι θα σωθούμε». Τι μεγάλη και τι σπουδαία αλήθεια πράγματι! Διότι η ανθρώπινη διάσταση που είναι άδεια από συναίσθημα και ιδανικά, που είναι διαβρωμένη από την απιστία και την κακότητα, που χτίζει δεσμά και βαδίζει επάνω σε πτώματα, αυτοκαταργείται και καθίσταται εχθρός Θεού και ανθρώπων.

Ο Άγιος Παίσιος είχε μιλήσει επιπλέον για την ανάγκη που θα νιώσει ο λαός μας να τιμωρήσει τούς πολιτικούς που τον πρόδωσαν. Και ακόμη, μίλησε για την επιστροφή τού Ελληνισμού στα φυσικά του όρια και τις πατρογονικές εστίες, στην Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάδα τής Αγίας Ρωμανίας. Δεν μιλούσε μήτε για πανθρησκείες μήτε για ελληνοτουρκικές «φιλίες» και παγκοσμιοποίηση. Μίλησε βαθιά μέσα στην ψυχή μου κι ας μην τον γνώρισα ποτέ από κοντά. Και έτσι τον αναγόρευσα σε Προστάτη Άγιο τόσο τής Φυλής μας όσο και δικό μου και τής οικογενείας μου.

Ως Έλλην Ορθόδοξος και Εθνικοκοινωνιστής δεν είμαι ουδόλως μια συγκυριακή μονάδα τού παρόντος χρόνου, αλλά η συμπύκνωση τού περασμένου και τού μέλλοντος χρόνου ολάκερης τής Ελληνικής Φυλής. Δεν εγκλωβίζομαι μέσα στα στενά όρια τού κράτους, αλλά εστιάζομαι όπου βρίσκεται Ελληνική Κοινότητα, λογίζοντας το Έθνος ως ανώτερο τού κράτους. Ο Έλλην είναι ο Κατακτητής τού Δικαίου και τής Δυνάμεως που μάχεται ταυτόχρονα για Εκκλησία και Κάστρο, για Αλήθεια και Υπεροχή. Κι αυτή ακριβώς είναι η ειδοποιός διαφορά μας από τούς τυράννους τής σιωνιστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Δεν ξεχνούμε λοιπόν τίποτα από τα περασμένα και δεν συγχωρούμε εκείνους που πλήγωσαν τον Θεό, τούς Ήρωες και τούς Αγίους τού Ελληνισμού. Υπάρχουν ανοικτοί λογαριασμοί οι οποίοι θα κλείσουν με τον πρέποντα τρόπο. Με την επιστροφή όσων μάς κλέψανε σε γη και ψυχές και μάλιστα με τον νόμιμο τόκο τής ιστορικής δικαιοσύνης. Ειδικότερα στις εσχατολογικές ημέρες που έχουμε την ευλογία από τον Θεό να ζούμε, ενόσω μάς ζητούν οι Σταυρωτήδες να υποτάξουμε την Ορθοδοξία στην Πανθρησκεία τού Σατανά, να υποτάξουμε την Ελληνική Φυλή με την απορρόφηση από το τέρας τού πολυφυλετισμού και να αναγνωρίσουμε εδαφικά δικαιώματα στα τεχνητά μορφώματα που κατέχουν στα βορειοανατολικά προσωρινά μας σύνορα ελληνικά εδάφη.

Νίκη των Ελλήνων καλείται η καθαρότητα τής Φυλής μας σε αίμα και σε ψυχή, όπως και κάθε ελεύθερου λαού. Νίκη των Ελλήνων καλείται η διατήρηση τής Ορθόδοξης Παράδοσης και τής Πνευματικής μας Κληρονομιάς. Νίκη των Ελλήνων καλείται η απελευθέρωση όλων των Ελλήνων και όλων των ιστορικών μας εδαφών που αγκαλιάζουν το Μητροπολιτικό Κέντρο στην Ελληνίδα Χερσόνησο του Αίμου και τις θάλασσές μας από Αδριατικής έως Αιγαίου και Μεσογείου. Δόγμα μας είναι πως κάθε Έλλην αποτελεί και μια Ελλάδα. Και ακόμη πως ουδείς Έλλην σκλάβος νοείται.

Οι ορθόδοξοι πληθυσμοί που εδράζονται στα εδάφη τής πάντοτε ελληνικής Βυζαντινής μας Αυτοκρατορίας είναι ισόβιοι αδερφοί μας. Ελληνόριζοι και Ελληνοαίματοι από το λυκαυγές τής ανθρωπότητας που βαστούν τα λάβαρα Πίστης και Ελληνικής Φυλής πάντοτε όρθια στις επάλξεις.

Εκείνοι που θαρρούν πως μάς σκλάβωσαν με το χρήμα, θα μάθουν πως το Αίμα είναι Ανίκητο και Ανώτερο τού χρήματος. Εκείνοι που εκφράζουν το δηλητήριο τής αθεΐας και τού διεθνισμού μαζί με τα ξένα σώματα που κουλουριάστηκαν ως φίδια στο Σώμα τής Ελλάδος θα ξεκουμπιστούν άμεσα και ολοκληρωτικά.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΑΙΣΧΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΑΝ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΔΙΠΟΔΑ ΚΤΗΝΗ!

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚO: Την έβαλαν στο ίδιο κελί με άντρες και…δεν θα πιστεύετε τι της έκαναν

Μια απίστευτηιστορία έχει να εξιστορήσει η Τζοάνα από το Ελ Σαλβαδόρ, που βρέθηκε να κρατείται σε ανδρικές φυλακές παράνομων μεταναστών στις ΗΠΑ, ενώ όταν μετά από επτά μήνες κράτηση στην Αμερική αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα της, αντιμετώπισε την κατ’ εξακολούθηση σεξoυαλική κακοποίηση, ακόμη και από τις αστυνομικές αρχές.

Κέρι: Το Brexit μπορεί να μη γίνει ποτέ

Κέρι: Το Brexit μπορεί να μη γίνει ποτέ
Μιλώντας χθες, την επομένη συνάντησης που είχε με τονΝτέιβιντ Κάμερον, ο Κέρι πρόσθεσε ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός αισθάνεται "ακατάλληλος" για να διαπραγματευτεί μια αποχώρηση την οποία ο ίδιος δεν επιθυμεί.
"Είναι ένα πολύ περίπλοκο διαζύγιο", σημείωσε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, μιλώντας κατά τη διάρκεια ετήσιας συνόδου για τις Πληροφορίες και την Ασφάλεια στο Άσπεν στο Κολοράντο, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

Ο Κέρι, ο οποίος είχε επισκεφθεί τη Δευτέρα τον Κάμερον στην πρωθυπουργική κατοικία στην Ντάουνινγκ Στριτ, σημείωσε ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός δεν θέλει να ενεργοποιήσει το άρθρο 50 της συνθήκης της Λισαβόνας, με το οποίο θα άρχιζε η αντίστροφη μέτρηση των δύο ετών ως την υιοθέτηση του Brexit.

Οι Σέρβοι Κοσσυφοπεδίου ανήγειραν άγαλμα ηγεμόνα του Μεσαίωνα

Ποικίλες αντιδράσεις, στα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, προκάλεσε η ανέγερση του αγάλματος του Σέρβου ηγεμόνα Λαζάρ (Λάζαρος Χρεμπελιάνοβιτς) στη βόρεια Μιτρόβιτσα, στο Κοσσυφοπέδιο.

ΣΕΙΣΜΟΣ!!! Η ιστορική ομιλία του Φάρατζ στο ευρωκοινοβούλιο (video)


Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ!

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ!

ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ

 Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

ΕΙΜΕΘΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Ε.!


________Η είδηση για την υπερψήφιση του Brexit από το λαό της Μεγάλης Βρετανίας έτυχε μιάς ποικίλης κριτικής. Άλλοι την είδαν με θλίψη και άλλοι ένοιωσαν μεγάλη χαρά!
_________Εμείς ανήκουμε στη δεύτερη κατηγορία. Γι’ αυτό και θα επιχειρήσουμε να σας εκθέσουμε την άποψή μας. Βεβαίως το ζήτημα είναι πολιτικό. Κι εμείς δεν ασχολούμεθα με την πολιτική. Παρά ταύτα η εσωτερική όψη του προβλήματος δεν είναι πολιτικής φύσεως. Είναι εθνικής σημασίας και έχει σχέση με την ελευθερία μας  και την εθνική μας ανεξαρτησία! Καθ’ όσον σήμερα η Χώρα μας  - και γενικώτερα η Ευρώπη- τελεί υπό Γερμανικήν  Κατοχήν! Μας υποδούλωσαν όχι διά των όπλων, όπως τότε το 1940, αλλά με τον ύπουλο οικονομικό πόλεμο! Με τα Δάνεια, τα Μνημόνια, την Τρόϊκα!

Ιστορικό ψήφισμα στην Ευρωβουλή: Γρήγορο Brexit – όχι βρετανική προεδρία το 2017

Ιστορικό ψήφισμα στην Ευρωβουλή: Γρήγορο Brexit – όχι βρετανική προεδρία το 2017
Το Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να σεβαστεί την επιθυμία τηςπλειοψηφίας των πολιτών του και να υποβάλει το συντομότερο δυνατόν αίτηση αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τονίζει σε ψήφισμά του το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνει πριν από οποιαδήποτε συζήτηση για τις νέες σχέσεις Ε.Ε. – Μεγάλης Βρετανίας, ενώ η Ε.Ε. θα πρέπει να μπει σε διαδικασία μεταρρύθμισης, η οποία θα αναταποκρίνεται στις επιθυμίες των πολιτών της.
Το ψήφισμα εγκρίθηκε με 395 ψήφους έναντι 200 και με 71 αποχές.
Η έκκληση της Ευρωβουλής στη Μ. Βρετανία για άμεση εκκίνηση των διαδικασιών του άρθρου 50 έχει ως στόχο, όπως σημειώνεται, να προστατευθεί η ακεραιότητα της Ένωσης από την αβεβαιότητα.

ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΠΑΛΑΤΙ
«Βυζαντινὰ Πολύπτυχα» 1916


Πλ. Ροδοκονάκης

Το ότι η Βυζαντινή Αυτοκρατορία διήρκεσε πάνω από χίλια χρόνια με αλλαγές και με περιόδους συρρίκνωσης και επέκτασης είναι γνωστό σε όλους. Το ότι η μακροβιότητα αυτή στηριζόταν σε μια οικονομία με ενδιαφέρουσες και συχνά πολυσύνθετες δομές είναι γενικά λιγότερο γνωστό και αποδεκτό. Το βυζαντινό κράτος είχε στη διάθεσή του σημαντικούς πόρους, που κανένα άλλο κράτος τουλάχιστον της Δυτικής Ευρώπης δεν μπορούσε να πλησιάσει ως τα τέλη του Μεσαίωνα (η περίπτωση των ισλαμικών κρατών είναι διαφορετική από εκείνη της Δυτικής Ευρώπης). 

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ:2 EKΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 40 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

CmD93zyXIAARAmD
2 εκρήξεις στο αεροδρόμιο Ατατούρκ στην Κωνσταντινούπολη.Πολλοί τραυματίες την Τρίτη το βράδυ. 2 εκρήξεις και πυρά στο διεθνές αεροδρόμιο Atatürk στην Κωνσταντινούπολη ανέφεραν τα τουρκικά μίντια την Τρίτη το βράδυ και πολυάριθμα άτομα τραυματίστηκαν σύμφωνα με το, Reuters στο Twitter του.  Σύμφωνα με την τηλεόραση  Haberturk, τουλάχιστον  40 τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της πόλης..Το CNN Turk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...