Σάββατο, 2 Ιουλίου 2016

Μετά το Brexit η ΄Ανοιξη των Λαών Είναι Αναπόφευκτη.

Σχετικό άρθρο: Marine Le Pen : Après le Brexit, le printemps des peuples est inévitable !
Της Μαρίν Λε Πεν, προέδρου του Εθνικού Μετώπου 

(Σημ.Μτφ: Αναπόφευκτη και επιβεβλημένη είναι και η μετάφραση στα ελληνικά αυτού του κειμένου, για να δοθεί και στους μη γαλλομαθείς η δυνατότητα πρόσβασης και διαμόρφωσης δικής τους κρίσης για πρόσωπα, θέσεις, και προπαγανδιστικές ετικέτες.)

Κάτι που πληγώνει αφάνταστα την υπερηφάνεια του Γάλλου είναι να του παίρνει ένας ΄Αγγλος την πρωτιά. Αλλά μπροστά στο μεγαλείο του θάρρους, ακόμη και ο πιο περήφανος Γάλλος δεν μπορεί παρά να υποκλιθεί και να του βγάλει το καπέλο. Και είναι πράγματι μια πράξη θάρρους η απόφαση που πήρε ο βρετανικός λαός: το θάρρος εκείνων που αναλαμβάνουν την ευθύνη της λευτεριάς τους.

Ασκήσεις για το αυχενικό σύνδρομο, για πιάσιμο και πόνους στον αυχένα
http://papasimakis.blogspot.gr 
Βασικές ασκήσεις και διατάσεις για το αυχενικό σύνδρομο, για πιάσιμο και πόνους στον αυχένα από τον Γεώργιο Παπασημάκη.

Υπηρεσίες
Ο Γεώργιος Παπασημάκης  παρέχει μια σειρά ολοκληρωμένων υπηρεσιών εναλλακτικών θεραπειών. 
Κινησιοθεραπεία: Εφαρμογή παθητικών, υποβοηθούμενων και ενεργητικών ασκήσεων. Κατάλληλη για εγκεφαλικά επεισόδια, νευρολογικές διαταραχές όπως νόσος Πάρκινσον. Εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Οι Βούλγαροι ζητούν προσάρτηση των Σκοπίων στη Βουλγαρία


Μια επανάσταση στη σημερινή κατάσταση θα επιφέρει την αλλαγή των συνόρων και την αλλαγή στο μέλλον της περιοχής. Με αυτήν την ιδέα ετοιμάζεται μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη βουλγαρική πόλη Ρούσε για τις 2 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία της πόλης.

ΑΙΣΧΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΑΝ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΔΙΠΟΔΑ ΚΤΗΝΗ!


«Μη μ'αγγίζεις βρωμιάρη Ελληνα!» -Επίθεση Γερμανού μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου

Φωτογραφία: wikimedia.org
Φραστική επίθεση που δεν έχει προηγούμενο δέχτηκε Έλληναςφωτορεπόρτερ από τον πρώην υπουργό Μεταφορών της Γερμανίας, τον Βαυαρό χριστιανοκοινωνιστή Πέτερ Ραμσάουερ, μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου, κατά τη χθεσινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αντικαγκελάριο της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

Επίθεση Αλβανών κατά Ελλήνων μειονοτικών στη Χειμάρρα

Την έντονη ανησυχία και την καταδίκη του εκφράζει, μεανακοίνωση του, το υπουργείο Εξωτερικών για «τα απαράδεκτα περιστατικά άσκησης βίας που διαδραματίστηκαν κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χειμάρρας».
 
Το υπουργείο Εξωτερικών καλεί την αλβανική κυβέρνηση «να ανταποκριθεί στις διεθνείς και ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, καθώς και στις απαιτήσεις που επιβάλλει ένα σύγχρονο κράτος δικαίου, τηρώντας τις δεσμεύσεις της ως προς την ελληνική εθνική μειονότητα και διασφαλίζοντας την προστασία όλων των δικαιωμάτων των μελών της, συμπεριλαμβανομένου ασφαλώς του δικαιώματος στην ιδιοκτησία».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...