Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ 1/6

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ 1/6

Ο Γεώργιος Παπασημάκης για τα τουρκικά σίριαλ

https://youtu.be/HQZC9-Zqj2Q

ΛΑΪΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗΑΘΗΝΑ 14-7-2016.

Τα κράτη ως οργανικά σύνολα πολιτών εμφανίζονται σε τρεις μορφές. Τα εθνικά και λαϊκά κράτη, τα αποικιακά και μαζικά κράτη και τέλος τα προτεκτοράτα. Στα εθνικά και λαϊκά κράτη επικρατεί το φυλετικό συναίσθημα, οι κοινές αξίες και εν τέλει ο ενιαίος στρατηγικός προσανατολισμός τής Κοινότητας. Στα αποικιακά και μαζικά κράτη επικρατεί η φυλετική πανσπερμία, η αλλοτρίωση των αταίριαστων μεταξύ τους αξιών και η τυραννία των μαζών από τον ισχυρότερο. Τα δε προτεκτοράτα είναι τα πρώην εθνικά και λαϊκά κράτη που έχουν παραδοθεί στην τυραννία τού διεθνισμού πάσης μορφής.

Πρέπει να διαχωρίσουμε τις εντελώς διαφορετικές έννοιες τού λαού και τής μάζας. Ο λαός είναι μια συνεκτική ομάδα πολιτών που διαθέτει ενιαία και αδιαιρέτως πρωτογενή σχέση με τον εδαφικό παράγοντα που κατοικεί, κυριαρχικά δικαιώματα και εξουσίες μέσα στο κράτος που ορίζει και επιπλέον στενούς βιολογικούς και πολιτισμικούς δεσμούς. Είναι οργανικό σύνολο γηγενών κι όχι καταληψιών. Σχηματοποιεί την εξουσία μέσα από τα σπλάχνα τής κοινωνίας, υπηρετώντας αποκλειστικά τις δικές του ανάγκες, τα δικά του δίκαια και τα δικά του συμφέροντα. Επιπλέον ο λαός επιτυγχάνει τούς σκοπούς του, γιατί αποτελεί όμαιμη, ομόφυλη, ομόγλωσση, ομόθρησκη και ομότροπη κοινότητα, μια ομάδα πολιτών που λειτουργεί ως ένα Σώμα.

Από την άλλη πλευρά η μάζα είναι μια εντελώς ετερόκλητη ομάδα πολιτών που άγεται από χαμηλής ποιότητας ένστικτα τα οποία τής εμφυτεύουν εκείνοι που την στρατολογούν. Δεν διαθέτει κανένα απολύτως συναισθηματικό δεσμό με τον εδαφικό παράγοντα και συχνά αλλάζει τόπο εστίασης αναλόγως των υλιστικών και κερδοσκοπικών της αναζητήσεων. Οι τυχοδιωκτικές αναζητήσεις και περιπλανήσεις τής μάζας δεν είναι αποτέλεσμα δικής της απόφασης, αλλά ζήτημα ψυχολογικού καταναγκασμού που επιβάλλει ο τύραννος τού κέρδους, των κατακτητικών πολέμων και τής παγκόσμιας αιχμαλωσίας. Η εξουσία επί των μαζών ασκείται από μια απρόσωπη και ολιγαρχική κάστα με μηδενική σχέση ως προς τον μαζάνθρωπο. Η δε πολυφυλετικότητα τής μάζας ακολουθείται από διαφορετικές αξίες και επομένως στοχοθεσίες.

Τα εθνικά κράτη ως εκ τούτου αποτελούν καθάριες λαϊκές κοινότητες που διέπονται από την φυσικότητα τού τρόπου σχηματισμού τους και από την πηγαία εμφάνιση τής Αρχής τού Αυτεξούσιου. Διαθέτουν ιστορία, δηλαδή παρελθόν, πολιτισμικό ίχνος, διάρκεια αυτούσιας παρουσίας και επομένως προσωπικότητα ελεύθερη και ισχυρή. Εφαρμόζουν τούς νόμους τού Θεού και τής φύσης. Σεβασμός στον Δημιουργό, φυλετική συνοχή, κοινωνική αλληλεγγύη, δικαιοσύνη, υπακοή στους πρεσβύτερους και τις επιταγές τους, ηρωικός τρόπος ζωής υπερβατικός πέρα και πάνω από φυσικά και εχθρικά εμπόδια. Το Έθνος είναι Ναός και Κάστρο Άβατο συνάμα. Η δε Εθνική Κοινότητα αποτελείται ταυτοχρόνως από Μύστες, Εργάτες και Πολεμιστές. Αυτό ακριβώς το Εθνικό Κράτος είναι η Ελλάς που εκφράζει το Εθνικοκοινωνικό μας Κίνημα.

Στο σημείο αυτό πρέπει να διαχωρίσουμε τούς Έλληνες Ομογενείς από το αποικιακό και μαζικό κράτος. Οι Έλληνες Ομογενείς δεν είναι σε καμία περίπτωση γυρολόγοι τυχοδιώκτες, δηλαδή παράνομοι καταληψίες κάποιου εδάφους. Είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές τής Ελλάδος στα πέρατα τής οικουμένης, όπου και αν βρέθηκαν. Πρόκοψαν μάλιστα και διακρίθηκαν στις πλείστες των περιπτώσεων που ξενιτεύτηκαν αποκλειστικά χάρη στην ευφυΐα και τις δικές τους ικανότητες. Δημιούργησαν με την εργασία τους εισόδημα και δεν επιδοτήθηκαν από τούς σιωνιστές εμπόρους των εθνών για να οικειοποιηθούν ξένους κόσμους. Αυτός είναι και ο λόγος που εξωθήθηκαν από το ψευτορωμέϊκο εκτός συνόρων με τις ανθελληνικές και αντικοινωνικές πολιτικές, προκειμένου να αδυνατίσει το ελληνικό κράτος.

Το ψευδοκράτος τής αστικής δημοκρατίας είναι μια συμμορία ψευτορωμιών που δεν διαθέτουν κανέναν απολύτως σύνδεσμο με τον Ελληνισμό. Μήτε στο Αίμα μήτε στην Πίστη μήτε στον Πολιτισμό. Ορισμένοι μάλιστα εκ των γραικύλων πολιτικάντηδων που διαχειρίστηκαν κυβερνητικές εξουσίες ομιλούν εξόχως κακότροπα την ελληνική γλώσσα που κι αυτή ακόμη δεν είναι κτήμα τους.

Στα προτεκτοράτα λοιπόν δεν υπάρχει εγγενής άσκηση εξουσίας αλλά διαχείριση εξουσίας, τοποτηρητεία υπέρ των αποικιακών υπερκρατών τύπου «Ευρωπαϊκής» Ενώσεως και ΗΠΑ των ψευτοπεριούσιων τοκογλύφων και αντιχρίστων. Το δε ψευτορωμέϊκο προτεκτοράτο έχει προ πολλού μοιράσει σε άπαντες τούς μισέλληνες ιστορικά δικαιώματα και εδάφη, αρνούμενο την απελευθέρωση των αλύτρωτων πατρίδων και αποδεχούμενο τον εθνικό ακρωτηριασμό τής έως σήμερα ελεύθερης Ελλάδος.   

Για εμάς τούς Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές ο μόνος αποδεκτός τρόπος ζωής είναι ο φυσιολογικός και παραδοσιακός. Είναι η διασφάλιση τής φυλετικής εξέλιξης τού Ελληνισμού. Η διατήρηση τής αδιάσπαστης βιολογικής και πολιτισμικής μας αλυσίδας από κοινού. Αποφασίσαμε να μείνουμε Έλληνες και Ορθόδοξοι και θα παραμείνουμε. Αποφασίσαμε να κυριεύσουμε στα χώματα που μάς προικοδότησε ο Θεός και μάς κληροδότησαν οι γενναίοι μας πρόγονοι. Να γεμίσουμε την Ιερή Ελλάδα μας με περισσότερα Ελληνόπουλα. Να βαστήξουμε το τιμόνι και το αμόνι σε εξουσία και εργασία αποκλειστικά σε χέρια ελληνικά. Να γενούν περισσότεροι οι Εργάτες και οι Πολεμιστές τής Ελληνικής Φυλής. Γιατί αυτή είναι η οδός τής ανάπτυξης και τής προόδου.

Η Ελλάς θα βαδίσει μπροστά γενόμενη μια καλά δεμένη παράταξη ενωμένων Ελλήνων. Η μόνη σωτηρία είναι η ισχύς τού Ελληνικού Έθνους. Να γίνουμε Μεγάλη και Δυνατή Ελλάς. Κι αυτή η δύναμη βρίσκεται στην ατσάλινη θέληση τής Φυλής. Να φέρουμε περισσότερους Έλληνες στο Εθνικό μας Κράτος. Να φέρουμε περισσότερα εδάφη ελληνικά κάτω από τα ελληνικά λάβαρα. Να χτίσουμε κοινούς δεσμούς μάχης και εργασίας με τις ανά την οικουμένη Ελληνικές Κοινότητες. Να στηριχθούμε στους Δίκαιους, στους Άριστους, στους Πιστούς. Κράτος είναι το Έθνος. Και Έθνος είναι η Αρχέγονη Φυλή των Ελλήνων στο διηνεκές.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Για πρώτη φορά στα ελληνικά το βιβλίο «Για τους Λεγεωνάριους μου» του Κορνήλιου Κοντρεάνου

Το «Για τους Λεγεωνάριους μου» ("For My Legionaries", στα ρουμανικά: Pentru Legionari) είναι ένα βιβλίο 356 σελίδων που γράφτηκε από τον χαρισματικό Ρουμάνο Χριστιανό Εθνικιστή ηγέτη Κορνήλιο Κοντρεάνου (Corneliu Zelea Codreanu), ιδρυτή της οργάνωσης «Η Λεγεώνα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ» (επίσης γνωστή και ως «Σιδηρά Φρουρά»).

Δείτε τι γίνεται κάθε πρωί στο δρομολόγιο Ελληνικό - Σαρωνίδα

Δικαίωση της Ελλάδας για το Καστελλόριζο, μέσω Φιλιππίνων και Χάγης
Κριμαία: Την επανένωση με τη Ρωσία υποστηρίζει και σήμερα η πλειοψηφία των κατοίκων

Το Κέντρο Ελέγχου της Ρωσικής Κοινής Γνώμης (ВЦИОМ),πραγματοποίησε μια έρευνα μεταξύ των κατοίκων της Κριμαίας. Τα αποτελέσματα δημοσιεύονται στην επίσημηιστοσελίδα του ΚέντρουΣύμφωνα με την έρευνα, η πλειοψηφία των κατοίκων της χερσονήσου υποστηρίζει με τον μέγιστο δυνατό τρόπο την επανένωση της, με τη Ρωσική Ομοσπονδία.

ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΑΝ... 2000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΖΟΥΝ 12000 ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΛΜΠΙΑΝΗΣ...!!!

Καινούργιος στρατιωτικός ορίστηκε ο Δερβίς Πασάς, στον οποίο ο Σουλτάνος έδωσε ρητή εντολή να προστάξει και τους Πασάδες των Ιωαννίνων Βριώνη και τον της Ευβοίας Καρυστινό, ο μεν να εισβάλει στην Ακαρνανία, ο δε στην Αττική. Αυτός δε, ο Δερβίς Πασάς να ενωθεί με τους Πασσάδες Μπερκόφτζαλη, Ιουσούφ Πασά και Αμπάζ Πασά Ντίμπρα να εισβάλει στην Ανατολική Στερεά με δεκαπέντε χιλιάδες στρατό. Ο Δερβίς όμως αντί να βάλει σε ενέργεια τις διαταγές αποφάσισε να ενεργήσει μόνος του. Ξεκίνησε από την Λάρισα και πήγε στην Λαμία μην τολμώντας να περάσει από τις Θερμοπύλες. Πήγε στο χωριό Λιανοκλάδι απέναντι από το Ζητούνι και εκεί στρατοπέδευσε. Τους δε Ισούφ Πασά Μπερκόφτζα και Αμπάζ Πασά Ντίπρα με έξι χιλιάδες πεζούς και τρεις χιλιάδες ιππείς τους διέταξε να περάσουν στην Γραβιά και από εκεί να συνεχίσουν για τα Σάλωνα. Εκεί να κατακτήσουν την πόλη και την γύρω περιοχή.

Είκοσι τρία αρχαία ναυάγια στους Φούρνους Ικαρίας

Ίχνη από 23 ναυάγια στους Φούρνους Ικαρίας εντοπίστηκανκαι τεκμηριώθηκαν, κατά την ενάλια αρχαιολογική έρευνα της αρμόδιας Εφορείας, την περίοδο από 8 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2016.

O συνολικός αριθμός των εντοπισμένων και τεκμηριωμένων ναυαγίων, μαζί με τα 22 ήδη διερευνημένα ναυάγια που καταγράφηκαν το 2015, ανέρχεται στα 45, καθιστώντας το αρχιπέλαγος των Φούρνων «την πλουσιότερη σε αρχαία ναυάγια θάλασσα της ελληνικής επικράτειας και μία από τις πλουσιότερες θάλασσας της Μεσογείου» τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή του το υπουργείο Πολιτισμού.

Is that a KRAKEN!! Massive object spotted on Google Earth

ΕΘΕΑΘΗ ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΚΡΑΚΕΝ ΤΩΝ ΒΙΚΙΝΓΚΣ ΣΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ!!! 5 Legendary Sea Monsters That Might Lurk In The Deep

Ένας Ελληνοαμερικανός αντιπρόεδρος της Κλίντον;

Ένας Ελληνοαμερικανός αντιπρόεδρος της Κλίντον;
περιλαμβάνεται στην τελική λίστα των υποψηφίων
Το όνομα του Ελληνοαμερικανού ναυάρχου ε. α. Τζέιμς Σταυρίδη, πρώην Ανώτατου Διοικητή των ΝΑΤΟϊκών Δυνάμεων στην Ευρώπη (SACEUR), περιλαμβάνεται στην τελική λίστα των υποψηφίων αντιπροέδρων της Χίλαρι Κλίντον, σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στη διαδικασία επιλογής που επικαλούνται οι New York Times.

Ο Τζέιμς Σταυρίδης αποχώρησε από τη στρατιωτική ηγεσία των Συμμαχικών Δυνάμεων Ευρώπης τον Μάιο του 2013 και σήμερα κατέχει τη θέση του Πρύτανη της Σχολής Νομικής και Διπλωματίας Φλέτσερ στο Πανεπιστήμιο Ταφτς.

Αποθέωση Μίκη στο Αττικό Άλσος

Το κατάμεστο από κόσμο θέατρο του Αττικού Άλσους υποδέχτηκε την Δευτέρα τον Μίκη Θεοδωράκη, στην έναρξη του φεστιβάλ του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) με τη μουσική παράσταση, «Γράμματα από τη Γερμανία».

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων, Χρήστος Τεντόμας, απονέμοντας τιμητική πλακέτα στο Μίκη Θεοδωράκη, εξήρε το έργο του Έλληνα μουσικοσυνθέτη επισημαίνοντας, τη μακρά και καθοριστική πορεία του στη μουσική σκηνή της Ελλάδας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...