Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016

ΓΕΩΦΥΣΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗΑΘΗΝΑ 18-7-2016.

Η Ελλάς είναι υποχρεωμένη εκ τής γεωγραφικής της θέσεως να μάχεται διαρκώς για την διασφάλιση τού αγαθού τής ελευθερίας. Εκ τού γεωφυσικού οικοπέδου που καταλαμβάνει, οφείλει να συνδέσει την αυτάρκεια αγαθών με την απολύτως αυτεξούσια πολιτική διοίκηση. Και εκ τής κεντρικής της θέσεως ως πέρασμα αποφασιστικής γεωπολιτικής σημασίας, επιβάλλεται να μετουσιώσει την κυριαρχία της σε εθνική υπεροχή.

Η εθνική ζωή και η διεθνής θέση τής Πατρίδος μας είναι ένα άθροισμα διεργασιών που σχετίζονται μεταξύ τους και αλληλεπιδρούν. Ο διατροφικός και ο ενεργειακός τομέας αντικατοπτρίζουν την δυνατότητα τής αυτοδιαχείρισης στα πολιτειακά μας πράγματα, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα επάρκεια αγαθών και καλή λειτουργία των υποδομών. Η δε εθνική άμυνα περνάει τόσο από την αυτάρκεια σε εξοπλισμούς όσο και από τον απόλυτο έλεγχο τής εθνικής επικράτειας και την δυνατότητα δράσης για την προστασία ελληνικών πληθυσμών.

Ουδείς λαός μπορεί να προκόψει στηριζόμενος μονάχα στα ειρηνικά έργα. Και φυσικά ουδείς λαός μπορεί να ζήσει υποθηκεύοντας τον πλούτο του. Η εργασία και ο πολιτισμός για να αποδώσουν χρειάζονται την ασπίδα για την ασφάλεια και το δόρυ για να διαλύσει τον εισβολέα. Ο δε πλούτος τού Έθνους είναι ο κινητήριος μοχλός που αναδεικνύει τον ικανό στρατηγό στην σύναψη συμμαχιών κι όχι τον υποτακτικό τού εκάστοτε ισχυρού. Η Ελλάς είναι καμωμένη ώστε να σχηματίζει στρατηγικές συμμαχίες με γνώμονα το εθνικό της συμφέρον.

Για να εφαρμόσεις εθνική και κοινωνική πολιτική πρέπει να κάνεις δύο κύρια πράγματα. Το πρώτο, να στηριχθείς στο Αίμα τής Φυλής σου. Και το δεύτερο, να μετατρέψεις τον γεωφυσικό παράγοντα σε ορμητήριο ισχυρής και κατακτητικής προσωπικότητας. Να γίνεις συνεπώς το αφεντικό τής ύπαρξής σου και να αντικρίζεις στους δικούς σου ανθρώπους τον εργάτη, τον πολεμιστή και τον σύμμαχο. Να χτίζεις διαρκώς τον κόσμο σου και να τον διευρύνεις.

Η αστική δημοκρατία που μάς φόρεσαν για κοσμοπολίτικη εξουσία, ίδια με εκείνη των παλιών κοτζαμπάσηδων, είναι ένα σύνολο από προδότες, δειλούς και ψυχοπαθείς πολιτικάντηδες. Δεν σκέπτονται και δεν ενεργούν για το καλό τού Έλληνα, αλλά για τον προσωπικό τους πλουτισμό επάνω στην εκχώρηση των ελληνικών εξουσιών στους σιωνιστές νεοταξίτες και τούς τοκογλύφους τους. Δεν θωρακίζουν τα εξωτερικά μας σύνορα, αλλά τα ανοίγουν στις ορέξεις των γειτονικών μορφωμάτων. Δεν ανυψώνουν το ηθικό και δεν τονίζουν τα προτερήματα τής Ελληνικής Φυλής, αλλά καταρρακώνουν το ηθικό των Ελλήνων και καλλιεργούν τα ελαττώματα, έμφυτα ή φυτευτά.

Το ψευτορωμέϊκο είναι ένα προτεκτοράτο που μετατρέπει τα εγγενή πλεονεκτήματα σε μειονεκτήματα. Αντί να αξιοποιήσει τις δεξιότητες τού λαού, φροντίζει να τον εξανδραποδίσει και να τον αντικαταστήσει με αλλογενείς και αλλοδόξους. Αντί να αξιοποιήσει τα φυσικά μας εφόδια προκειμένου να εξαλειφθεί ο λόγος ύπαρξης τού όποιου οικονομικού χρέους, κλειδώνει αυτά τα εφόδια στο θησαυροφυλάκιο τού διεθνή χρηματοκλέφτη. Και αντί να δημιουργήσει ελληνοκεντρικές συμμαχίες με γνώμονα την μεγιστοποίηση τής γεωπολιτικής αυλής μας, επιδιώκει να συνομιλήσει με ετερόκλητα συμφέροντα προκειμένου να κρυφτεί στην σκιά των Σταυρωτήδων που γυρεύουν την διάλυση τού Έθνους μας.

Η επίσκεψη τού Ρώσου προέδρου Πούτιν αποτέλεσε τον τροχιοδείκτη τής δυνατότητας καταστροφής ακόμη και τής πλέον θετικής συγκυρίας. Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες σπεύσανε κρυφτούν στην κυριολεξία πίσω από το δάκτυλό τους, μη δυνάμενοι να πράξουν οτιδήποτε άλλο.

Ο αρχηγός τού δεξιού μαντριού έτρεξε να βρει καταφύγιο στον οικουμενιστή Οικουμενικό Πατριάρχη στο Φανάρι, προφανώς για να προετοιμάσουν το ταυτόχρονο άνοιγμα των συνόρων Ελλάδος και Ορθοδοξίας στην Αντίχριστη Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Η ψευτορωμιά και αριστερή Πολιτεία έστειλε ως υποδοχέα στο αεροδρόμιο τον δεξιό εταίρο της επί τής αμύνης. Ο αμερικανοκομμουνιστής πρωθυπουργός και ο πρόεδρος τής δημοκρατίας κοιτούσανε στο υπερπέραν και εκφράζανε ευχολόγια. Και όταν ο φιλελεύθερος τσοπάνης είδε τον Πούτιν, σταύρωνε τα χέρια του αμήχανα και … πεφωτισμένα.

Ποιος θα πάρει τα λιμάνια, τούς σιδηροδρόμους και τα αεροδρόμια τής χώρας μας. Ιδού το χρυσόμαλλο δέρας τού καιρού μας. Μονάχα που η νέα Κολχίδα δεν έχει ως θηρευτή της έναν Έλληνα Ιάσονα. Το κυνήγι ανάμεσα στην Θράκη, την Μαύρη Θάλασσα, το Αιγαίο και την Μεσόγειο γίνεται από εχθρούς και φίλους, πλην όμως με την απουσία τής φιλτάτης Πατρίδος μας, τής Ιερής Ελλάδος. Στους δε τοίχους τής εθνικά και πολιτικά αιχμάλωτης Ελλάδος κυριαρχούν μαρξιστογενείς προπαγάνδες που αναφέρονται στην αποδοχή των τουρκικών αξιώσεων στα χωρικά ύδατα, στον εναέριο χώρο και τα υπό ακρωτηριασμό εδαφικά μας όρια.

Ο Ελληνισμός τού Εθνικοκοινωνικού μας Κινήματος δεν ψάχνει για αφεντικό. Επιλέγει τον ισότιμο εταίρο και συστρατιώτη. Ο δικός μας αυτοφυής Ελληνισμός δεν αποδέχεται την νομή τής φύσης που τον περιβάλλει, αλλά εργάζεται με γνώμονα την εξίσωση τής εθνικής κυριαρχίας με την πρόοδο και την δικαιοσύνη. Πρόοδος σημαίνει περισσότερα ελληνικά έργα, περισσότερες ελληνικές ψυχές, όλες οι αποφάσεις τής Φυλής στα ελληνικά χέρια. Η εθνική κυριαρχία συνίσταται στο άβατο τής Ορθοδοξίας και τής Ελλάδος που διασφαλίζουν οι Πιστοί και ο Στρατός μας. Και η Δικαιοσύνη τού Έθνους συνίσταται στον σχεδιασμό για την απελευθέρωση όλων των αλύτρωτων ελληνικών πατρίδων.

Να συναντήσει λοιπόν η σωστή ιστορία το εθνικό μας συμφέρον. Να ταυτιστεί το εθνικό μας συμφέρον με τα ελληνικά δίκαια. Η εθνική μας κυριαρχία να εκφραστεί με την εδαφική μας ακεραιότητα και πληρότητα. Όχι απλώς δεν παραχωρούμε τίποτα, αλλά ανακτούμε απαιτητικά όλα όσα μάς ανήκουν. Κι αν χρειαστεί να πάρουμε ακόμη περισσότερα για λόγους ασφάλειας και υπεροχής, να φτιάξουμε το κλίμα ώστε να συνθλιφτεί ο εχθρός, παίρνοντας εμείς την θέση του στην κορυφή τού κόσμου. Εν τέλει, να περάσουμε από την γεωφυσική επάρκεια στην απόλυτη γεωπολιτική υπεροχή τού Ορθόδοξου και Εθνικοκοινωνικού Ελληνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Το πρόγραμμα προπόνησης του Μπρους Λι!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...