Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016

20 ΙΟΥΛΙΟΥ 1974 ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ ΠΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ.


KYPROS 1974 : ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΔΗΜ.ΑΛΕΥΡΟΜΑΓΕΙΡΟΥΣτις 20 Ιουλίου του 1974 ο Αττίλας ξεκινά στην Κύπρο. Ο δρόμος για τους Τούρκους εισβολείς έχει ανοίξει από το προδοτικό πραξικόπημα της χούντας πέντε μέρες νωρίτερα. Η άμυνα της Κύπρου έχει μεθοδικά αποδυναμωθεί από την ημέρα που η χούντα είχε αποσύρει τη μεραρχία…Η αντίσταση των ελληνοκυπριακών δυνάμεων δεν στηρίζεται σε σχέδιο και διαταγές,αλλά σε προσωπικές αποφάσεις και ιστορίες ανθρώπων που στο δίλημμα “πεθαίνουμε ή εξευτελιζόμαστε”, επέλεξαν το πρώτο!

Όντεν εθεμελιώνασι οι άγγελοι την Πόλη

ΚΥΠΡΟΣ 1974, ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑΑΘΗΝΑ 21-7-2016.

Βρισκόμαστε στην επέτειο τής τουρκικής στρατιωτικής εισβολής στην Κύπρο το 1974. Αυτήν την εισβολή που προσδιόρισαν με τον πραγματικό της χαρακτήρα οι ΗΠΑ για πρώτη φορά φέτος που ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν έθεσε τα οθωμανικά του σχέδια ενάντια στα αμερικανικά. Τέτοιες μέρες λοιπόν εκδηλώνεται το 1974 η πρώτη επιχείρηση Αττίλας που άνοιξε τον δρόμο στις τουρκικές θηριωδίες και την κατάληψη τού βόρειου τμήματος τής Κύπρου, η οποία υποθήκευσε εν συνεχεία την κυριαρχία ολοκλήρου τής μεγαλονήσου μας.

Τα γεγονότα γνωστά. Οι υπαίτιοι τής τραγωδίας γνωστοί κι αυτοί. Οι ψευτοεθνάρχες Καραμανλής και Μακάριος με τις κουστωδίες τους έκαναν εν αρχή με την Συμφωνία Ζυρίχης – Λονδίνου την Τουρκία συνεγγυήτρια δύναμη τής ελευθερίας τής Κύπρου μαζί με την Ελλάδα, την Μητέρα Πατρίδα δηλαδή, και την Αγγλία. Ο Ιωαννίδης έχει ανατρέψει τον Παπαδόπουλο. Στο ΓΕΕΘΑ και στα επιτελεία των Ενόπλων Δυνάμεων βρίσκονται αρχηγοί που προδίδουν την νήσο τού Ευαγόρα και αποσύρουν παραπλανητικά τα καθ’ οδόν ευρισκόμενα ελληνικά στρατεύματα, αφήνοντας μόνες τους τις κυπριακές δυνάμεις και τις ελλαδικές δυνάμεις τής Εθνοφρουράς, σε συνεννόηση με τούς πολιτικούς τής μεταπολιτευτικής δημοκρατίας. Ο Μακάριος, έχοντας ανατραπεί από τον εθνικό αγωνιστή τής ΕΟΚΑ Σαμψών, καλεί από βήματος τού ΟΗΕ βοήθεια ανατροπής των «κατακτητών» Ελλήνων, την οποία δίδει η Τουρκία.

Η Κύπρος δίδεται θυσία στον τουρκικό σατανά και τούς συμμάχους του αμερικανοσιωνιστές και άγγλους, προκειμένου να έρθει η δημοκρατία που πανηγυρίζει την επάνοδό της εν μέσω σκληρότατων μαχών και τού δευτέρου Αττίλα που ξεσπάει με την ελληνόφωνη δημοκρατία στην εξουσία. Αντίδραση ουδεμία, αφού για τον Καραμανλή και τον λοιπό πολιτικό συρφετό «η Κύπρος κείται μακράν»! Το αίμα στην Κύπρο φτάνει έως το γόνατο. Άμαχοι βιάζονται, φονεύονται, κάποιοι θάβονται ζωντανοί, όπως μαρτυρεί ακόμη και η τουρκική κατοχική εφημερίδα Αφρίκα.

Η Κύπρος μακελεύεται στρατιωτικά και κατόπιν, στις μέρες μας, κάποιοι κουβεντιάζουν πολιτικά για την κυπριοτουρκική συγκυριαρχία, για την διζωνική ομοσπονδία, επομένως για την τουρκοποίηση τής Κύπρου. Σύμμαχοι τού ξεπουλήματος μαζί με τούς προδότες Κυπρίους ομοσπονδιακούς πολιτικούς είναι οι εξίσου προδότες Ελλαδίτες ψευτορωμιοί πολιτικοί τής ελληνοτουρκικής «φιλίας», σε μια υπόθεση που μεθοδεύτηκε στο σύνολό της για να αφελληνισθούν τα Θερμά Νερά Αιγαίου και Μεσογείου, να απομονωθεί η Ελλάς, να λάβουν Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη Τούρκοι και Σιωνιστές και να ανοιχθεί η νέα Κερκόπορτα σε βάρος ολοκλήρου του λαβωμένου Ελληνικού Έθνους. Κι έτσι η Ελλάς σήμερα τίθεται ανάμεσα στην τουρκική επιθετικότητα, την εισβολή των λαθροπροσφύγων και τα νατοϊκά στρατεύματα.

Οι Τούρκοι, μετά το στημένο πραξικόπημα για την εκκαθάριση των φιλοαμερικανών κεμαλικών στρατιωτικών, γίνονται ακόμη πιο επικίνδυνοι. Φτάσανε στο σημείο να απαιτήσουν από το ψευτορωμέϊκο να παραδώσει Τούρκους στρατιωτικούς φυγάδες υπό την απειλή διάρρηξης των «σχέσεων». Και ακόμη φτάσανε στο σημείο να εξαγγείλουν μέσω τού εν Ελλάδι τουρκικού κόμματος και τού τουρκοσυνδέσμου τής Γαλατά Σαράι πορεία στην Ξάνθη την 24η Ιουλίου, ημέρα επετείου τής παλινορθώσεως τής προδοτικής αστικής δημοκρατίας, με αιτήματα την αναγνώριση τού τουρκισμού των Ελλήνων μουσουλμάνων, τουρκικά σχολεία στη Θράκη, τουρκικές μουφτείες, τουρκικά βακούφια, χρήση τουρκικής γλώσσας, επιστροφή στην Θράκη απελαθέντων Τούρκων, βολικό εκλογικό νόμο για την είσοδο τού τουρκοκόμματος στην νεοταξική γιάφκα τού εν Ελλάδι κοινοβουλίου. Όλα τούτα για την ανεξαρτησία και την ένωση τής Ελεύθερης Θράκης μας με την ετοιμοθάνατη ωστόσο Τουρκία.

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έχουν στηθεί απέναντι από την Θράκη και το Αιγαίο. Λειτουργούν υπό την πίεση τής Ρωσίας και των ΗΠΑ που βλέπουν πλέον την Τουρκία ως εμπόδιο. Αλλά οι Έλληνες τού καιρού μου που ντροπιάζουν τον ιερό μας τόπο και τον έχουν κάνει προσκυνητή τού κάθε δυνατού, μιλάνε για μισθούς, συντάξεις και διακοπές. Ο κομματικός εσμός από την άλλη φτιάχνει νομοσχέδια για εκλόγιμα ποσοστά, για βουλευτικές εισόδους και διάσωση κομμάτων.

Ο Εθνικισμός μας έχει μια εντολή και μια αποστολή. Να πάψει αμέσως να οικτίρει και να πολεμήσει για την ευρύτητα των Ελλήνων στο πλευρό του, δίχως ανόητους αποκλεισμούς και ελιτισμούς. Και δεύτερον, να εγκαθιδρύσουμε μαζί με τον λαό και τον στρατό την εθνικοποίηση στην πολιτική διοίκηση τού ενιαίου Ελληνισμού και την στρατιωτική του θωράκιση ΤΩΡΑ, απέναντι στην πολεμική καταιγίδα που έρχεται δίχως μνημονιακούς και λοιπές μνημονιακές εξαρτήσεις. Νίκη και Λευτεριά!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Τί πρέπει να γνωρίζουμε για τους Αρχαίους Έλληνες πυγμάχους!Ήταν σκληροτράχηλοι και αγωνίζονταν μέχρι τελικής πτώσεως...

Τί πρέπει να γνωρίζουμε για τους Αρχαίους Έλληνες πυγμάχους!
Η πυγμαχία («πυγμή») στην αρχαία Ελλάδα ήταν σκληρότερη ακόμη και από το σημερινό επαγγελματικό box. Στην αρχαία πυγμαχία δεν υπήρχαν ούτε κατηγορίες βαρών, ούτε γύροι με ενδιάμεσα διαλείμματα, ούτε βαθμοί, ούτε νίκη ή ήττα στα σημεία, ούτε διακοπή σε περίπτωση αιμορραγίας των αθλητών.
Νικητής αναδεικνύονταν εκείνος που θα έθετε νοκ άουτ τον αντίπαλο ή θα τον εξανάγκαζε να εγκαταλείψει τον αγώνα. Σε περίπτωση μεγάλης διάρκειας του αγώνα και μη ανάδειξης νικητή εφαρμόζονταν, με συμφωνία και των δύο αντιπάλων, η φοβερή «κλίμαξ».

Ο Γεωργιος Παπασημακης για δημοσιογραφους, Βορεια Ηπειρο 1/2

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ


Μαρτυρία σοκ αιχμαλώτου πολέμου το '74

Πραξικόπημα Τουρκίας, σημεία κλειδιά, του Ιωάννη Μιχαλέτου

Καταρχάς πρέπει να σημειωθεί ότι η πιθανότητα να ήταν ο Φετουλάχ Γκιουλέν ο "εγκέφαλος" της απόπειρας πραξικοπήματος είναι μηδενική. 
Δεύτερον πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα ο ρόλος των μέχρι ηγετών της απόπειρας.
-Πτέραρχος Akın Öztürk. Κεμαλιστής ακραιφνώς, στενά συνδεόμενος με δομές του ΝΑΤΟ, άκρως επιθετικός σε σχέση με την Ελληνική Αεροπορία και τα Ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα στο Αιγαίο. Ο γαμπρός του Akın Öztürk ήταν το δεξί του χέρι στην επιχείρηση.

ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ
ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΑΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ ........ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ!

__________Είναι "ηλίου φαεινότερο", ότι με τις ενέργειές μας, κυρίως με την πέννα μας, πολλοί ενοχλούνται! Και τότε ασχολούνται μαζί μας, για να εύρουν τρόπο να μας ευτελίσουν, να μας πληγώσουν, να μας εκδικηθούν! Ας είναι καλά! Οι κακοί άνθρωποι αυτοπληγώνονται από τήν κακία τους και οι μοχθηροί από την μοχθηρία τους! Δεν χρειάζονται άλλη τιμωρία! Διότι απλούστατα, όταν χάνεις τον ύπνο σου, προκειμένου να βρεις τρόπους για να πληγώσεις τον συνάνθρωπό σου, τότε αυτοτιμωρείσαι και αυτοκαταστρέφεσαι! Χάνεις την ηρεμία σου, την υγεία σου, κυρίως όμως χάνεις την ψυχή σου! 

Ο πρέσβης της Τουρκίας, Κερίμ Ουράς, σκληρός κεμαλιστής και υποστηρικτής των πραξικοπηματιών, έχει το θράσος να κατηγορεί την Ελλάδα


Ειδικού συνεργάτη
Ο τίτλος θα μπορούσε να είναι «Μάθανε ότι…υποχωρούμε, πλακώσανε κι οι Τούρκοι», αν δεν προκαλούσε αγανάκτηση και οργή η νέα πρόκληση. Αυτή τη φορά προήλθε από τον αναιδέστατο Πρέσβη της Τουρκίας στην Ελλάδα, Κερίμ Ουράς.
Σε έκτακτη συνέντευξη που του παρήγγειλαν να στήσει, ο Τούρκος Πρέσβης είπε τα εξής: «Ήταν λάθος το γεγονός ότι τους δόθηκε άδεια να προσγειωθούν. Δεν έπρεπε να δοθεί η άδεια προσγείωσης γιατί ήταν εμφανές ότι το ελικόπτερο δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα φωτιάς όπως είχε αναφέρει εκπέμποντας σήμα κινδύνου, ενώ ήταν γνωστό ότι υπήρχε απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία και πιθανότατα αυτοί που διέφευγαν συμμετείχαν σε αυτή».

Ασκήσεις για το αυχενικό σύνδρομο, για πιάσιμο και πόνους στον αυχένα


George Papasimakis: The lazy Greeks

 www.ereunitiko.blogspot.gr 

A responce to those that speak about lazy Greeks. Through official documents I proove that Greeks, my countrymen are the hardest or at least one of the hardest working people globaly. 

Eternal Greece, mother of human civilization is still alive and fights against the international  loan sharks and profiteers. 

George Papasimakis
George Papasimakis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...