Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016

Σιωπηρή Άλωση: ένα νέο βιβλίο για το Δημογραφικό και το Μεταναστευτικό πρόβλημα της Ελλάδας


siopirialosi
Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Πραγματεία το νέο βιβλίο του Α. Λαυρέντζου Σιωπηρή Άλωση, το οποίο για πρώτη φορά αναλύει συνδυαστικά τα δύο μείζονα ελληνικά ζητήματα: την επερχόμενη δημογραφική κατάρρευση του ελληνικού πληθυσμού και τις συνέπειες που θα έχει η μεταναστευτική πλημμυρίδα που στο εξής θα καταφθάνει στην Ευρώπη από την Ασία και από την Αφρική.
Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου ο αναγνώστης θα κατανοήσει γιατί ο ελληνικός πληθυσμός έχει ήδη εισέλθει σε μια δραματική πορεία συρρίκνωσης και θα μάθει ποιό θα είναι είναι το μέγεθος και η ηλιακή του σύνθεση το 2050 (πρόβλεψη Eurostat)… Ακόμη θα απαντήσει σε ερωτήματα όπως:

Προεδρικό βέτο έκοψε τον «βήχα» για το 3%!

image.jpegΠροεδρικό βέτο έκοψε τον «βήχα» για το 3%!

Παρασκηνιακή παρέμβαση από τον Πρ. Παυλόπουλο για να παραμείνει το πλαφόν για την είσοδο στη Βουλή – Η Ηρώδου Αττικού φοβάται τις συνέπειες για την ασφάλεια στη Θράκη

Σκληρές οριοθετικές γραμμές σε ζητήματα συνταγματικής τάξης, που αγγίζουν όμως ευαίσθητα ζητήματα εθνικής κυριαρχίας, πολιτικής σταθερότητας και γενικότερου προσανατολισμού της χώρας, εγείρει πλέον η Προεδρία της Δημοκρατίας για πρώτη φορά μετά το «άτυπο βέτο» στα άναρχα σχέδια μονομερούς αποχώρησης από την ευρωζώνη, πέρυσι το καλοκαίρι.

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ!!! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ...

Μετά τον ντόρο που προκάλεσε η δημοσίευση των όσων έλαβαν μέρος στην κηδεία του στρατιώτη στη Γλαύκη Ξάνθης, οι τουρκόφρονοι σε μια προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας ισχυρίζονταν ότι η οικογένεια του άτυχου νεαρού ήταν αυτή που δεν ήθελε να καλυφτεί το φέρετρο του από την ελληνική σημαία.

«ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ»!!! ΤΙ ΛΕΕΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ...


«Η Βουλγαρία πρέπει να εμπιστεύεται μόνο στην ίδια», δήλωσε σε βουλγαρικό Fokus, ο Βασίλ Βασίλεφ, πρόεδρος του «Ιδρύματος Αδελφοί Βασιλέβι».
«Η Βουλγαρία δεν θα πρέπει να έχει καμία αμφιβολία ότι θα προδοθεί από τους Ευρωπαίους σε ενδεχόμενη απειλή από την Τουρκία, εφόσον θα έχουν συμφέροντα οι μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες», τόνισε και επεσήμανε πως σε αυτήν την περίπτωση, δεν θα πρέπει να υπολογίζουμε στη βοήθεια της Ρωσίας, γιατί πολλές βουλγαρικές κυβερνήσεις έχουν κάνει τα πάντα να προκαλέσουν την αηδία της Ρωσίας προς την Βουλγαρία.
Σύμφωνα με τον Βασίλεφ, η δυνατότητα που υπάρχει είναι μόνο η Ενοποίηση της Βουλγαρίας με τις βαλκανικές χώρες, που νοιώθουν ότι απειλούνται από την επεκτατική πολιτική της Τουρκίας. Κύριες χώρες στο πλαίσιο αυτό είναι η Βουλγαρία, η Ελλάδα, αλλά δευτερευόντως η Σερβία και η FYROM.

Επεισόδιο Λεβέντη - Σκανδαλίδη στη βουλή

ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΚΡΗΤΙΚΑΡΟ! 6 ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΠΙΛΑΦΙΑ!

ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΙΚΑΚΗΣ: Ο ΗΡΩΑΣ ΚΟΜΑΝΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΕΞΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΤΑΝΚ!!! ΔΟΥΛΕΥΕ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΧΑΙΟ...
Ένας από τους Έλληνες καταδρομείς που πολέμησαν στην Κύπρο ήταν ο Μανώλης Μπικάκης. Ο νεαρός Κρητικός πρασινοσκούφης, μαζί με άλλους καταδρομείς, είχε αναλάβει την υπεράσπιστη της περιοχής «αριστερά της αντιπροσωπείας της Ford», καθώς οι τουρκικές δυνάμεις προωθούνταν στα προάστια της Λευκωσίας.

NA KAI MIA ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ: Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΒΑΚΟΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΤΟΥ 2017!!!


Ο Λεωνίδας Καβάκος (γεννήθηκε στις 30 Οκτωβρίου 1967) είναι Έλληνας βιολιστής της κλασικής μουσικής και διευθυντής ορχήστρας Ως βιολιστής έχει κερδίσει βραβεία σε αρκετούς διεθνείς διαγωνισμούς και έχει ηχογραφήσει αρκετούς δίσκους των σημαντικότερων δισκογραφικών εταιρειών. Διετέλεσε επίσης καλλιτεχνικός διευθυντής της Καμεράτας του Ζάλτσμπουργκ και επισκέπτης μαέστρος της Συμφωνικής Ορχήστρας του Λονδίνου και της Συμφωνικής Ορχήστρας της Βοστώνης. Το μηνιαίο βρετανικό περιοδικό κλασικής μουσικής εγχόρδων The Strad τον έχει αποκαλέσει «ο βιολιστής των βιολιστών».

ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ : ΚΥΠΡΟΣ 1974 Ο ΥΠΟΣΜΗΝΑΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ!. ΜΙΑ ΑΕΡΟΜΑΧΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΛΙΓΟΙ

111 Πτέρυγα Μάχης (Ν. Αγχίαλος): Κυριακή 21 Ιουλίου 1974, το ζεύγος αναχαιτήσεως ετοιμότητος αποτελείτο από τους: Υποσμηναγό Γιάννη Δινόπουλο από το Τρίκορφο Γρεβενών Α/φος Νο1 Αρχηγό ζεύγους και Ανθυποσμηναγό Θωμά Σκαμπαρδώνη από την Μούχα Καρδίτσας Α/φος Νο2 με χαρακτηριστικό κλήσεως Μοίρας «ghost»

Στις 12:00 εδόθηκε scramble! Ο Νο1 (Γιάννης Δινόπουλος), διεπίστωσε ότι δεν λειτουργούσε ο ασύρματός του. Λόγω όμως υπερβάλλοντος ζήλου, ακμαιοτάτου ηθικού και πολεμικής διεγέρσεως, το απέκρυψε και έδωσε την πρώτη θέση του σχηματισμού στον Νο2 αφού με χειρονομίες του εξήγησε το πρόβλημα…

Ανθρωπολογικά Στοιχεία για τη Θεωρία του Φαλμεράυερ


του Διηνέκη Ποντικού

Ο Ιάκωβος Φίλιππος Φαλμεράυερ (1790 – 1861) ήταν ένας Αυστριακός μελετητής που πρότεινε στο έργο τουΙστορία της χερσονήσου της Πελοποννήσου κατά τους Μεσαιωνικούς Χρόνους (Stuttgart, 1830–1836, 2 pts.) πως οι Νεοέλληνες δεν κατάγονται από τους αρχαίους Έλληνες. Σύμφωνα με τον Φαλμεράυερ, προέρχονται από μεσαιωνικούς Σλάβους που κατέκλυσαν την Ελλάδα κατά τους Μεσαιωνικούς χρόνους, με ένα μεταγενέστερο επίστρωμα Αλβανών κατά τους ύστερους Μεσαιωνικούς και Νεώτερους χρόνους. Σύμφωνα με τον Φαλμεράυερ:
Das Geschlecht der Hellenen ist in Europa ausgerottet ... Denn auch nicht ein Tropfen edlen und ungemischten Hellenenblutes fließt in den Adern der christlichen Bevölkerung des heutigen Griechenlands.Το Ελληνικό έθνος έχει εξαφανιστεί από την Ευρώπη ... Γιατί ούτε μια σταγόνα καθαρού και αμιγούς Ελληνικού αίματος κυλάει στις φλέβες των Χριστιανών κατοίκων της σημερινής Ελλάδας.

Ένα από τα πιο συγκλονιστικά ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ της Γενοκτονίας των Ποντίων! Η κόλαση στον Άγιο Γεώργιο τον ΠάτλαμαgenoktoniaΈχουμε διαβάσει σχεδόν όλα τα ντοκουμέντα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Το παρακάτω, αξίζει να διαβαστεί από όλους. Δείχνει μία ακόμα «εφεύρεση αφαίρεσης ανθρώπινων ζωών» από τους τούρκους. Το αίμα που χύθηκε στον Πόντο, ζητά μέχρι και σήμερα δικαίωση! Και η δικαίωση θα έρθει για όλη την ανθρωπότητα, όταν δε θα επιτρέψουμε να ξανασυμβούν τέτοιες φρικτές καταστάσεις… Η ιστορική μνήμη, δεν πρέπει να μεταβληθεί σε ανάμνηση!

Βοσνία- Σερβία- Μαυροβούνιο: Δεήσεις σε τζαμιά για τους νεκρούς του πραξικοπήματος στην Τουρκία

Σε όλα τα τζαμιά των Δυτικών Βαλκανίωνπραγματοποιήθηκαν σήμερα, Παρασκευή, δεήσεις για όσους έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του αποτυχημένου πραξικοπήματος στην Τουρκία, μετά από πρόσκληση της Ισλαμικής Κοινότητας στη Βοσνία Ερζεγοβίνη.

Η Νίκη Λυμπεράκη για τον πανικό με το "Pokémon GO" (Ειδήσεις ΣΚΑΪ, 22/7/16)

Λιού στους Financial Times:

 Το πραξικόπημα στην Τουρκία κάνει πιο επιτακτική την ανάγκη αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους 

"Η Ελλάδα πρέπει να χρησιμεύσει ως άγκυρα σταθερότητας"
    Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου, ο οποίος πραγματοποιεί από σήμερα επίσκεψη στη χώρα μας, δήλωσε ότι η τρέχουσα αναταραχή στην Τουρκία καθιστά πιο σημαντικό από ποτέ να λυθούν τα δημοσιονομικά προβλήματα στην Ελλάδα, ώστε να μπορεί να χρησιμεύσει ως άγκυρα σταθερότητας στην περιοχή.   

ΒΙΝΤΕΟ - Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΣΕ ΔΡΑΣΗ! [WARNING] Shooter opening fire at Munich Shopping Mall

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...