Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016

Αλλαγή φρουράς Σύνταγμα

ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ : ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΕΪΜΕΝΗΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ (23 ΙΟΥΛΙΟΥ 1903)Ο πρώτος νεκρός του Μακεδονικού Αγώνα ήταν ο Γεώργιος Σεϊμένης, 22 χρόνων, από την Ανώπολη Σφακίων, τον οποίο συνέλαβαν οι Βούλγαροι κομιτατζήδες και αφού τον κατακρεούργησαν, το  έκαψαν στην Κλεισούρα, στις 23 Ιουλίου 1903, ενώ ο αδελφός του Γιάννης Σεϊμένης σκοτώθηκε στο Μοναστήρι (27 Μαρτίου 1906), προσπαθώντας να δραπετεύσει από τις φυλακές.

Αξίζει να αναφέρουμε και δύο πράκτορες που τελικά επέζησαν. Ο Μιχαήλ Φρατζεσκάκης  από το Βάμο Χανίων, με το ψευδώνυμο Μανώλης Καφετζόπουλος, που υπηρέτησε και ως διευθυντής της Δημοτικής Σχολής Μπελκαμένης (Δροσοπηγής) και ως επιθεωρητής Δημοτικών Σχολείων Πρεσπών. Στις ενέργειές του αργότερα ως διαπρεπούς δικηγόρου οφείλεται η ένταξη των Κρητικών Βρακοφόρων στην Προεδρική Φρουρά. 

Ο δικέφαλος βραχιόνιος μυς


Ο δικέφαλος βραχιόνιος μυς ή απλά δικέφαλος είναι ένας ισχυρός μυς του άνω άκρου, βρίσκεται στο εσωτερικό του χεριού μεταξύ του ώμου και του αγκώνα, και με τη σύσπασή του «κλείνει», «μαζεύει» το χέρι. Έχει δύο κεφαλές, που εμφανίζονται ως προεξοχές όταν συσπάται και του δίνουν το χαρακτηριστικό του σχήμα. Ο δικέφαλος μυς του χεριού ωθείται σε λειτουργία από το μυοδερματικό νεύρο, το οποίο προέρχεται από το έξω δευτερεύον στέλεχος του βραχιόνιου πλέγματος. Ο ανταγωνιστής μυς του δικέφαλου βραχιόνιου είναι ο τρικέφαλος βραχιόνιος μυς που «ανοίγει» ή «τεντώνει» το χέρι και βρίσκεται στην εξωτερική πλευρά του χεριού, ακριβώς πίσω από τον δικέφαλο.

Περιγραφή
Ο μυς βρίσκεται στο πρόσθιο διαμέρισμα του βραχίονα και έχει δύο κεφαλές.

TOΡ BICEΡS EXERCISE!!! barbell curl -κάμψεις δικεφάλων με μπάρα

AWESOME NEPTUNE'S TEMPLE SOUNIO GREECE!!! Ναός Ποσειδώνα Σούνιο

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΒΑΛΑΩΡΙΤΗΣ «ΕΝΑΣ ΦΛΟΓΕΡΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ» (1824 – 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 1879)


Της Βασιλικῆς Παπακώστα-Τρικαλιώτη πρεσβυτέρας
Γεννήθηκε στὴ Λευκάδα καὶ γαλουχήθηκε μὲ τὴν ἰδέα τῆς ἐλευθερίας τόσο τῆς ἰδιαίτερης πατρίδας του ἀπὸ τὴν ἀγγλικὴ κατοχὴ καὶ κυριαρχία, ὅσο καὶ τῆς ὑπόδουλης μητέρας Ἑλλάδας ἀπὸ τὸν ὀθωμανικὸ ζυγό. Ἡ φλογερὴ ἀγάπη του πρὸς τὴν πατρίδα διαπερνᾶ τὴν ποίηση ἀλλὰ καὶ τὰ πεζά του κείμενα. Προσανατολίζει ὁλόκληρη τὴ ζωή του πρὸς τὴν ἐκπλήρωση ἑνὸς καὶ μοναδικοῦ σκοποῦ μὲ κάθε τρόπο: νὰ ἐπέλθῃ ἡ ποθούμενη «ἐθνικὴ ἀναγέννησις», ἡ ἐθνική, δηλαδή, ἀνασυγκρότηση καὶ ἀνόρθωση.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ


ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΚΥΡΙΑΚΗ

Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΜΟΥ


Ήταν το 1984, στο Κεντρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (νυν Γ. Γεννηματά), όταν οι ιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια τους ψηλά σχετικά με την υγεία του αδελφού μου, και πως για να το κρατήσουν στη ζωή, έπρεπε στο χειρουργείο, να ακρωτηριάσουν το ένα του πόδι.
Εκείνο το χρονικό διάστημα, στην μονάδα ήταν και μία κυρία μαζί με την κόρη της, που γνώριζαν την χάρη της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, και έδωσαν στην μητέρα μου... το βιβλιαράκι της, με τα θαύματα της, το λαδάκι, και το μήλο, που έπρεπε να νηστέψεις για 3 ημέρες και το πρωί της 4ης ημέρας έπρεπε να το πάρεις νηστικός.

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣΑΘΗΝΑ 25-7-2016.

Οι πολιτικοί εκφραστές τής αστικής δημοκρατίας εκφράζουν τούς αληθινούς εντολείς τους και διαλύουν τον κοινωνικό ιστό τής αφελούς, πολλάκις και ιδιοτελούς, ψηφομάζας. Οι διάφοροι ψευτοσυμμαχικοί οργανισμοί τύπου ΕΕ, ΟΗΕ και ΝΑΤΟ, έχοντας καρπωθεί όλες τις εξουσίες των τέως ελεύθερων εθνών, διατάζουν τα κατά τόπους φερέφωνά τους να κονιορτοποιήσουν πρόνοιες και σύνορα. Δεν υπάρχουν πλέον εθνικά κράτη, μάς λένε, αλλά πολυπολιτισμικά και πολυφυλετικά μορφώματα που ονομάζουν τον μαζοχισμό ανθρωπισμό, το έγκλημα σύγκρουση χαρακτήρων και την παγκοσμιοποίηση ενιαία εξουσία.

Στους διεθνείς οργανισμούς διακρατικής συνεργασίας που σχηματίστηκαν μετά το τέλος τού δεύτερου μεγάλου πολέμου, οι διορισμένοι ταγοί των εθνών μιλούν διαρκώς για οικονομική και πολιτική ενοποίηση. Πρόκειται για την κατάργηση τής αυτοτέλειας των εθνικών κρατών και την εκχώρηση τής κυριαρχίας των λαών στα χέρια τής παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης. Διάφορα ανδρείκελα που εκπροσωπούν σκοτεινά συμφέροντα επιδιώκουν να μετατρέψουν τα εθνικά κράτη σε πολιτείες τού παγκόσμιου υπερκράτους.

Στην κεφαλή τής ελεύθερης ανθρωπότητας τοποθετούνται εκείνοι που συνασπίστηκαν για να φέρουν τάχα την ειρήνη και την συνεργασία των λαών. Είναι οι ίδιοι τύραννοι που στήσανε στις μέρες μας τούς πολέμους των εκδημοκρατισμών και κυνηγούν τούς πιστούς στον Χριστό και το Έθνος εισβάλλοντας με στρατούς, πράκτορες και τυχοδιώκτες φονιάδες στα κράτη. Είναι οι δήθεν καλοί τής προηγούμενης παγκόσμιας σύρραξης που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να στήσουν μια νέα ανθρωποσφαγή για να την χρεώσουν εκ νέου στους πολεμιστές τής Πίστης και τής Φυλής.

Στον καιρό των μνημονίων ο εχθρός τού ανθρώπου είναι ο πιο δόλιος από όλους τούς τυράννους που έχουν προηγηθεί. Δεν κραδαίνει κατευθείαν το όπλο μπροστά στο πρόσωπο τού θύματος. Είναι αφανής και ονομάζει την απώλεια εθνικής κυριαρχίας πακέτο μέτρων διάσωσης και μεταρρύθμιση. Οι κερδοσκόποι τού χρηματεμπορίου αγοράζουν το χρέος των πολιτικών προκειμένου να το ζυγίσουν με λίβρες ανθρώπινης σάρκας και εδάφη γεμάτα ιστορία και προγονικούς τάφους. Και στην γη την ποτισμένη με το αίμα των Ηρώων τής Φυλής, οι νεοταξίτες καταφτάνουν ως έποικοι και ως στρατοί για να μάς αντικαταστήσουν.

Στην υποτιθέμενα πτωχευμένη Ελλάδα που έχει τεθεί σε διεθνή κηδεμονία για έναν τουλάχιστον αιώνα, εκχωρήθηκαν νομοθετικά όλα τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια στους διεθνείς τραπεζίτες. Η εντολή τού κατακτητή προς τον κατακτημένο Έλληνα είναι πλήρωσε ή σού παίρνουμε το σπίτι.

Την ίδια στιγμή οι λαθροπρόσφυγες που μάς στέλνουν Σιωνιστές και Τούρκοι εγκαθίστανται σε καταυλισμούς και σπίτια, απολαμβάνουν υγειονομικής περίθαλψης οι ίδιοι και εισαγωγής σε ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα τα παιδιά τους. Συντόμως όπως μάς είπε πρόσφατα ο επίτροπος διεθνιστικού «ανθρωπισμού» Μούζνιεκς, οι λαθροπρόσφυγες θα μαθαίνουν και την γλώσσα μας, ώστε να ενσωματωθούν βιαίως και δίχως να το έχουμε ζητήσει εμείς οι Αληθινοί Έλληνες.

Την ίδια στιγμή οι ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες, αυτοί που αληθινά έχουν χρεοκοπήσει ως οντότητες και όχι το υπερήφανο Έθνος των Ελλήνων, βγάζανε απόφαση για να τροποποιήσουνε το εκλογικό ποσοστό εισόδου των κομμάτων τής Βουλής. Να μπαίνει λένε ένα κόμμα στο κυνοβούλιο των τοποτηρητών τού νεοταξισμού καταγράφοντας ποσοστό 2%. Από την μια πλευρά θέλουν να δημιουργήσουν μια ευρεία κυβέρνηση τού δημοκρατικού τόξου. Και από την άλλη πλευρά ετοιμάζουν τις προϋποθέσεις εισόδου τού εν Ελλάδι τουρκικού κόμματος με τις ψήφους τουρκόψυχων, σκοπιανών, αλβανών και κάθε άλλου ενσωματωμένου ισλαμιστή λαθρομετανάστη.

Οι νεοταξίτες πάσης γης, στοάς και συναγωγής το λένε σε όλους τούς τόνους. Δεν θα έχουν ανάγκη τούς λαούς, αφού θα τούς αντικαταστήσουν με έναν υπερεθνικό τύπο ανθρώπου δίχως ταυτότητα, θρησκεία και πολιτισμό. Είναι ο τέλειος σκλάβος που μπαίνει στην παγκόσμια αρένα, καταναλώνει, σκοτώνει, υπηρετεί τον αφέντη του και δεν διαμαρτύρεται ποτέ. Δέχεται τον έλεγχο τής προσωπικότητάς του αδιαμαρτύρητα.

Ήδη στα μέσα προπαγάνδας, εντός και εκτός συνόρων, διαφημίζεται η έλευση των βιομετρικών ταυτοτήτων ως το βέλτιστο σύστημα ασφάλειας ζωής και σωστής φορολόγησης. Στις ΗΠΑ που λυμαίνονται οι σιωνιστές, διαφημίζεται το ενσώματο τσιπ ως ο αντικειμενικός πόθος για την προστασία τής ζωής των παιδιών. Και στο θρησκευτικό πεδίο μεθοδεύεται η σύμπτυξη όλων των θρησκειών σε μια, με την καθυπόταξη τής Ορθοδοξίας. Να αντιμετωπιστούν οι φυτευτές συγκρούσεις με την ομογενοποίηση των πάντων. Και να νομιμοποιηθούν οι κατακτητικοί πόλεμοι και οι αρπαγές εδαφών με την συνύπαρξη κατακτητή και κατακτημένου.

Για εμάς τούς Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές η Ελλάς είναι κυρίαρχο Έθνος και έτσι θα παραμείνει. Το Ελληνικό Έθνος προσδιορίζεται με σαφήνεια από το Αίμα, την Φυλή, την Πίστη και τον Πολιτισμό. Το Ελληνικό Αίμα, η Λευκή Φυλή, η Ορθοδοξία και ο Ελληνικός Πολιτισμός είναι η ενιαία και αδιαίρετη Εθνική και Πολιτισμική μας Ταυτότητα. Μόνον με την ατόφια οντολογική μας προσωπικότητα υφίσταται ελεύθερη και κυρίαρχη Ελλάς. Η φυλετική μας ιδιοσυστασία και η πολιτιστική μας κληρονομιά ανανεώνονται και δίδουν νέους καρπούς. Δεν νοθεύονται και δεν αλλοιώνονται.

Οι Έλληνες δεν συναλλάσσονται σε καμία περίπτωση με τούς δολοφόνους τού Χριστού και τού Έθνους μας. Δεν αποδεχόμαστε συνεπώς σε καμία περίπτωση κοινή κοινωνία με τούς εχθρούς τού Ανθρώπου.

Στο ζήτημα τής Ορθοδοξίας οι πλανεμένοι επιστρέφουν στην Αλήθεια και δεν εκπορνεύεται η Αλήθεια στο παζάρι τής πλάνης. Στο ζήτημα τού κράτους η μόνη αποδεκτή πολιτειακή μορφή είναι ο σχηματισμός μιας κοινής και μεγάλης στέγης που συγκεντρώνει ολάκερο το Έθνος και πάσα ελληνική κοινότητα.

Το Ελληνικό Κράτος είναι Εθνικό και Φυλετικό, Μεγάλη και Καθαρή Ελλάδα. Είναι Κράτος Εργατικό και απεχθάνεται τούς τοκογλύφους. Το Ελληνικό Έθνος είναι Έθνος Εκπολιτιστικό και Αποστολικό. Ως εκ τούτου το Κράτος μας είναι Ορθόδοξο. Και ο Εθνικός μας πολιτισμός υπηρετεί την λευτεριά συντρίβοντας τον πολυπολιτισμικό σκουπιδότοπο.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Για την Χριστιανική Μοναρχία


"Η Κόλαση είναι μια δημοκρατία. Ο Παράδεισος είναι ένα βασίλειο". - Άγιος Ιωάννης της Κροστάνδης


Του Dean WArnold (Soul of East) / ΚΟ

«Γάμος» ομοφυλοφίλων. Έκτρωση και βρεφοκτονία κατά εκατομμύρια. Ξεδιάντροπες αποκρυφιστικές εικόνες στις τελετές έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων, των βραβείων Grammy, και Όσκαρ. Προπαγάνδα σοδομισμού στα παιδιά μας ακόμα και στην ηλικία των πέντε ετών στα δημόσια σχολεία. Μνημεία στον Σατανά σε δημόσιους χώρους. Το πολιτικό σώμα φαίνεται να έχει τρελαθεί.

Μεγαλώσαμε με ιστορίες για το πόσο τρομεροί τύραννοι ήταν οι βασιλιάδες. Αλλά μήπως αυτό δικαιολογεί την κατάργηση της μοναρχίας σε γενικές γραμμές; Τα επιχειρήματα πίσω από τις επαναστάσεις που γίνονται για να ανατρέψουν ακόμη και να σκοτώνουν βασιλιάδες-είναι άραγε από την Βίβλο, ή μήπως προέρχονται από διαφορετική πηγή;

Δεν γράφω αυτό το άρθρο περιμένοντας να πείσω πολλούς ανθρώπους να γίνουν φιλο-μοναρχικοί. Ούτε εγώ είμαι, τουλάχιστον όχι ακόμα. Ωστόσο, ο μοναρχισμός είναι μια έννοια ακόμα ζωντανή στους κύκλους της Ανατολικής Ορθοδοξίας, της οποίας είμαι μέλος. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, και λόγω του τρόπου που έχει πτωχεύσει το σημερινό μας πολιτικό σύστημα, είμαι πρόθυμος να εξετάσω την ιδέα, θεωρώντας ότι οι Χριστιανοί βασίζουν τις πεποιθήσεις τους στην Αγία Γραφή.

Η ιδέα της μοναρχίας δεν είναι τόσο τραβηγμένη. Μερικά χρόνια πριν, τα μέλη του κοινοβουλίου της Δημοκρατίας της Γεωργίας συζήτησαν την επιστροφή στη μοναρχία. "Είμαι υπέρ μιας κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Είμαι, επίσης, υπέρ της δυνατότητας αποκατάστασης της συνταγματικής μοναρχίας εδώ", δήλωσε ο αρχηγός του Φιλελεύθερου Κόμματος Κόκα Γκαμσακχούρντια.
Τα σχόλιά του ήρθαν ως απάντηση στην έκκληση του Γεωργιανού Πατριάρχη για αποκατάσταση του βασιλιά τους τον Νοέμβριο του 2013: «Η δυναστεία Bagrationi τερματίστηκε το 1801, και από τότε ο γεωργιανός λαός έχει καλλιεργήσει ένα όνειρο για την αποκατάσταση της αρχαίας, θεϊκά ευλογημένης δυναστείας», είχε δηλώσει.

Σύμφωνα με μια δημοσκόπηση εκείνης της εποχής στη Ρωσία, το 28 τοις εκατό των πολιτών θα ήθελαν να δουν την επιστροφή του τσάρου. Ένα πρώην μέλος του Κοινοβουλίου σχημάτισε ένα μοναρχικό Κόμμα το 2012.

Ανεξάρτητα από το πόσο ρεαλιστική η ιδέα μπορεί να είναι, όλοι οι Χριστιανοί θα πρέπει να ενδιαφέρονται για αυτό που λέει η Αγία Γραφή για το θέμα.

Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ αναγνωρίζει ρητά τη μοναρχία. Πουθενά δεν το εγκρίνει, ούτε καν αναφέρει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ.

Δεδομένου ότι η Καινή Διαθήκη ερμηνεύει την Παλαιά, ας ξεκινήσουμε από εκεί:

«Ως εκ τούτου, υποταχθείτε σε κάθε ανθρώπινο διάταγμα για χάρη του Κυρίου, είτε σε βασιλιά ως υπερέχοντα, είτε σε ηγεμόνες, ως σε εκείνους που αποστέλλονται από Αυτόν για την τιμωρία των κακοποιών και για τον έπαινο εκείνων που κάνουν το καλό» (Α’ Πέτρου 2: 13-14)

«Όλους να τιμάτε. Την αδελφότητα να αγαπάτε. Τον Θεό να φοβάσθε. Τον βασιλιά να τιμάτε». (Α 'Πέτρου 2:17)

Σε όλη την Καινή Διαθήκη, ο Ιησούς αναφέρεται ως «Βασιλιάς» και «Βασιλεύς των βασιλέων». Δεν αναφέρεται ως πρόεδρος, πρωθυπουργός, εκπρόσωπος ή κάποιος ηγέτης -- διακοσμητικό στοιχείο.

Ο Ιησούς και οι Απόστολοι ήξεραν για τη δημοκρατία.Σύμφωνα με τον π. Joseph Gleason ορθόδοξος ιερέας από τηνOmaha του Iliniois: «Στην Καινή Διαθήκη, πολλοί άνθρωποι μιλούσαν ελληνικά, και ολόκληρη η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία ήταν βαθιά επηρεασμένη από την ελληνική κουλτούρα, η οποία ήδη γνώριζε την δημοκρατία για πάνω από 500 χρόνια. Ωστόσο, ο Ιησούς και οι απόστολοι ποτέ δεν πρότειναν ότι θα έπρεπε να αντικαταστήσουμε τις μοναρχίες με δημοκρατίες (ή με οποιαδήποτε άλλη μορφή διακυβέρνησης)».

Οι πρώτοι χριστιανοί αψήφησαν τα διατάγματα της Ρώμης, αλλά ποτέ δεν εξεγέρθηκαν ή ζήτησαν την απομάκρυνση του αυτοκράτορα.

Ο Gleason παρέχει μια ωραία (αντιπροσωπευτική) λίστα των απόψεων της Παλαιάς Διαθήκης για τον μοναρχισμό:

Στο Γένεση 14, ο βασιλιάς Μελχισεδέκ εκτελεί προφητικά μια πρωτο-Ευχαριστία, ευλογώντας τον Αβραάμ με ψωμί και κρασί.

Στο Γένεση 17 ο Θεός υπόσχεται να ευλογήσει τον Αβραάμ με βασιλιάδες ως απογόνους.

Στο Γένεση 35 ο Θεός υπόσχεται να ευλογήσει τον Ιακώβ με βασιλιάδες ως απογόνους.

Στο Γένεση 49 ο Θεός υπόσχεται ότι οι βασιλιάδες του Ισραήλ θα έρχονται από τη φυλή του Ιούδα.

Όταν οι βασιλιάδες του Ισραήλ ήταν πολύ καλοί, η Αγία Γραφή ποτέ δεν υποδηλώνει ότι ήταν «αρκετά καλοί για να καταργήσουν την μοναρχία και να δημιουργήσουν κάποια καλύτερη μορφή διακυβέρνησης».

Ομοίως, όταν οι βασιλιάδες του Ισραήλ ήταν πολύ πονηροί, η Αγία Γραφή ποτέ δεν υποδηλώνει ότι «το ότι ήταν βασιλιάδες» ήταν μέρος της αμαρτίας τους.

Στις Παροιμίες 24:21 λέει: «Να φοβάσαι τον Κύριο και τον βασιλιά, γιε μου, και μην έχεις κοινωνία με στασιαστές».

Ο π. John Whiteford, ορθόδοξος ιερέας στο Τέξας, συνοψίζει σε ένα εξαιρετικό άρθρο το θέμα αυτό: "Έτσι θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει ότι η πιο ιδανική μορφή διακυβέρνησης είναι μιαθεοκρατία, αλλά η ιστορία του Ισραήλ απέδειξε ότι μια τέτοια θεοκρατία λειτούργησε καλά για το λαό μόνο όταν έδειχνε ζήλο να πειθαρχήσει στον Θεό, κάτι το οποίο πολύ σπάνια συνέβαινε. Έτσι η μοναρχία είναι ίσως το δεύτερο καλύτερο σύστημα διακυβέρνησης, αλλά όχι κάποιο χωρίς προβλήματα ... γιατί η μοναρχία για να λειτουργήσει καλά, θα πρέπει να έχει έναν βασιλιά που να είναι ευσεβής».

Οι πρώτοι Πατέρες της Εκκλησίας υποστήριξαν τη μοναρχία.
Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι Χριστιανοί των πρώτων αιώνων ήξεραν τα πάντα για τη δημοκρατία. Αλλά ποτέ δεν την εγκρίνανε ως επιλογή.

«Η Μοναρχία είναι ανώτερη από κάθε άλλο σύνταγμα και μορφή διακυβέρνησης. Γιατί η πολυαρχία, όπου ο καθένας ανταγωνίζεται επί ίσοις όροις, είναι πραγματικά αναρχία και  διχόνοια». –Ευσέβειος Καισαρείας (4ος αιώνας)

«Οι τρεις πιο αρχαίες απόψεις για το Θεό είναι η αθεΐα (ή αναρχία), ο πολυθεϊσμός (ή πολυαρχία) και ο μονοθεϊσμός (ή μοναρχία). Τα παιδιά στην Ελλάδα έπαιζαν με τα δύο πρώτα. Ας τους αφήσουμε στα παιχνίδια τους. Γιατί η αναρχία είναι διαταραχή: και η πολυαρχία συνεπάγεται την κομματική διαίρεση, και ως εκ τούτου, αναρχία και αταξία. Και τα δύο αυτά οδηγούν στην ίδια κατεύθυνση – στην διαταραχή και η διαταραχή οδηγεί στην αποσύνθεση. Γιατί η διαταραχή είναι το προοίμιο της διάλυσης. 

Αυτό που τιμούμε είναι η Μοναρχία» - Αγ. Γρηγόριος ο Θεολόγος(4ος αιώνας)

Τον 14ο αιώνα, ο άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς αντιμετώπισε ένα κίνημα επανάστασης και δημοκρατίας που καταδίκασε:

 «Ο Θεός έχει μετρήσει τους αυτοκράτορες ότι είναι άξιοι να κυβερνήσουν την κληρονομιά του, την επίγεια Εκκλησία Του».

Ο άγιος Ιωάννης της Κροστάνδης, το έθεσε πιο λακωνικά:

"Η Κόλαση είναι μια δημοκρατία. Ο Παράδεισος είναι ένα βασίλειο".

Ένα κοινό επιχείρημα για τους Χριστιανούς είναι ότι μπορούν «να γνωρίσουν (τα πάντα) από τους καρπούς τους», όπως είπε περίφημα ο Ιησούς στην Επί του Όρους Ομιλία (Ματθ. 7:16). Ενώ οι αμαρτίες των διαφόρων μοναρχών είναι γνωστές στην ιστορία, αξίζει να σημειωθεί ότι η δημοκρατία έχει τα δικά της άπλυτα.

Η αμερικάνικη Διακήρυξη των Δικαιωμάτων δεν μπορεί να πει κανείς ότι έχει χριστιανικές ρίζες. Επηρεάστηκε από την Γαλλική Επανάσταση και πολλοί από τους εθνοπατέρες ήταν μασόνοι. Η σκέψης των ηγετών αυτού του κινήματος ήταν σιωπηρώς, αν όχι ρητώς, αθεϊστική και συνήθως αρκετά εχθρική προς τον Ιησού Χριστό.

Ο Diderot έλεγε: «Ο άνθρωπος θα είναι ελεύθερος μόνο όταν ο τελευταίος βασιλιάς στραγγαλιστεί με τα άντερα του τελευταίου ιερέα».

Πολλοί δημαγωγοί της Γαλλικής Επανάστασης, όπως ο Danton, ο Ροβεσπιέρος, ο Δούκας της Ορλεάνης, ο Marat, ήταν μέλη μυστικών κοινωνιών και ιλλουμινατικών ταγμάτων. Πολλοί κομμουνιστές ηγέτες, όπως ο Βλαντιμίρ Λένιν ήταν επίσης “Illuminists”.

Ενώ η πολιτική σκέψη του Διαφωτισμού ήταν λιγότερο βίαιη στην Αμερική, η Γαλλική Επανάσταση ήταν ένα λουτρό αίματος που κατέληξε σε τυραννία. Και είναι οι φιλοσοφικοί κληρονόμοι της, ιδιαίτερα ο μπολσεβικισμός, που διεκδικούν τις μεγαλύτερες γενοκτονίες στην ανθρώπινη ιστορία. Σύμφωνα με τον πολιτιστικό και φιλοσοφικό κριτικό Jay Dyer:

Οι Illuminati σχηματίστηκαν το 1776 από έναν δικηγόρο πρώην Ιησουίτη, τον Adam Weishaupt, στη Βαυαρία. Ο Weishaupt, ήθελε να οργανώσει μια ομάδα ελίτ που τελικά θα εγκαθιστούσε μια παγκόσμια, σοσιαλιστική τάξη και θα καταργούσε τη θεολογία. Ο Weishaupt φαίνεται να ήταν το βασικό ιδεολογικό σχήμα πίσω από τις επαναστάσεις του 18ου και 19ου αιώνα που τελικά απομάκρυναν όλες τις μορφές μοναρχίας και αποτελεσματικά απέκοψαν τον Χριστιανισμό από το να έχει οποιαδήποτε πολιτιστική επιρροή.

Οι σύγχρονες κυβερνήσεις δεν έχουν συμβόλαιο με τον Θεό, αλλά μάλλον διεκδικούν ένα «κοινωνικό συμβόλαιο» μεταξύ της κυβέρνησης και των υποτελών τους. Αντί ο Θεός να είναι η ανώτατη αρχή, ο ρόλος ανήκει πλέον στο «λαό».

Ο Ιησούς Χριστός δεν είναι μέρος της σύμβασης. Συγκρίνετε αυτό με τους όρκους που έδιναν οι βασιλείς, όπως ο τσάρος της Ρωσίας Νικόλαος Β’ κατά τη στέψη του:

"Είθε η καρδιά μου να είναι στα χέρια σου, για να ολοκληρώσω ό, τι είναι προς όφελος του λαού, δεσμευόμενος στη δόξα Σου, ώστε στην ημέρα της κρίσης σου να μπορώ να σου αποδώσω λογαριασμό για την διακυβέρνησή μου. Με τη χάρη και το έλεος του Υιού Σου, ο οποίος σταυρώθηκε για μας, στον Οποίον είναι όλη η τιμή και η δόξα μαζί με Εσένα και το Άγιο Πνεύμα, τον Χορηγό της Ζωής, εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν."

Οι χριστιανοί μονάρχες υποχρεώνονταν από τους όρκους τους, ενώπιον του Θεού να υπηρετήσουν το λαό της χώρας τους και να αγωνιστούν για τα συμφέροντά του. 

Μια σχολή σκέψης αρκετά εμφανής στην Ανατολική Ορθόδοξη παράδοση είναι η έννοια του βασιλιά που υπηρετεί ως επίγειος «αναστολέας του κακού» στη συνεχή προσπάθεια του Σατανά να φέρει τον Αντίχριστο στο προσκήνιο. Όπως ο Απόστολος Παύλος λέει στην Β’  Θεσ. 2: 7:

«Το μυστήριο της ανομίας ήδη ενεργείται. Μόνο όταν αυτός που τώρα συγκρατεί εκβληθεί έξω».

Όπως λέει ο Vladimir Moss :

Φυσικά, κανένα πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να εξασφαλίσει μόνιμη σταθερότητα - η ανθρωπότητα έχει πέσει και είναι ευμετάβλητη από τη φύση της. Παρ 'όλα αυτά, η λογική υποδεικνύει και η ιστορία αποδεικνύει ότι οι μοναρχίες ήταν πολύ πιο σταθερές από ό, τι οι δημοκρατίες στην προσκόλλησή τους στην χριστιανική πίστη και τα χρηστά ήθη. Η ιστορία της δημοκρατίας από τη Γαλλική Επανάσταση δείχνει μια διαρκώς επιταχυνόμενη πτώση στην πίστη και τα χρηστά ήθη, και μια διαρκώς διευρυνόμενη υπονόμευση των φυσικών ιεραρχικών σχέσεων που ο Θεός έχει τοποθετήσει στην ανθρώπινη κοινωνία, είτε αυτές είναι μεταξύ γονέων και παιδιών, είτε μεταξύ συζύγων, είτε μεταξύ εκπαιδευτικών και μαθητών, είτε μεταξύ πολιτικών κυβερνητών και των υπηκόων τους. Και υπονομεύοντας αυτές στις φυσικές ιεραρχικές σχέσεις, υπονομεύεται εμμέσως η πιο σημαντική ιεραρχική σχέση, αυτή ανάμεσα στο Θεό και τον άνθρωπο. Η Ορθόδοξη μοναρχία, από την άλλη πλευρά, ενισχύει όλες αυτές τις σχέσεις, και προσανατολίζει την κοινωνία στο σύνολό της σε πνευματικούς στόχους και όχι αποκλειστικά στους κοσμικούς και υλικούς στόχους της σύγχρονης δημοκρατίας".ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

TRUE GREECE Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ! Πάγωσε όλη η Ελλάδα! Χτύπησαν άγρια δημοσιογράφο του Alpha την ώρα του ρεπορτάζ!

diethni
Ένα απίστευτο
περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, έξω από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου. Θύμα ήταν η ανταποκρίτρια του Alpha από την Πάτρα,

Αυτός είναι ο πυροσβέστης-ήρωας που έσωσε βρέφος από σίγουρο θάνατο στον Πειραιά (Βίντεο)


imageΗ έγκαιρη κινητοποίηση και επέμβαση των ανδρών του Α’ πυροσβεστικού σταθμού Πειραιά το απόγευμα της Τετάρτης κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς σε πολυκατοικία επί της οδού Κουντουριώτου.
«Η δική μου σκέψη ήταν να κατέβω με το μωρό και να το παραδώσω στους διασώστες ώστε να φροντίσουν για την υγεία του» ανέφερε ο Λάζαρος Λαζαρίδης, ένας εκ των πυροσβεστών που συμμετείχαν στην επιχείρηση διάσωσης.

Αποκάλυψη -βόμβα της Ντενίση για τη Βουγιουκλάκη και τον Παπαμιχαήλ!

b7e3cec55cac6016da62e74ac2dd6ef51bdd3b50.554.351.5595068831004c5373b364d9fe5557c543dfc0b1

Με αφορμή τα
20 χρόνια από τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη η Μιμή Ντενίση σε συνέντευξή της θυμάται το ξεκίνημα της καριέρα της δίπλα στην εθνική μας σταρ και αποκαλύπτει πτυχές της επεισοδιακής σχέσης της Αλίκης με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ….
«Η Αλίκη είχε ανεβάσει το θεατρικό έργο «Τζούλια» σε σκηνοθεσία του Σταµάτη Φασουλή και έκανα εκεί την πρώτη µου εµφάνιση στο θέατρο. Ήταν κοµµένα τα πόδια µου» αποκάλυψε η Μιμή Ντενίση στη Real και συνέχισε: «Σε µια σκηνή που είχαµε, η ηρωίδα που έπαιζε πέταγε τα ρούχα της σε µια βαλίτσα. Έλεγε τις ατάκες της και παράλληλα έλεγε πιο σιγά σε µένα που µε συµπαθούσε:

ISIS Supporters Ride the Istanbul Metro in Turkey

Τάσσος Παπαδόπουλος: Ο τελευταιος Αρχηγος του Ελληνισμου

Ο Τάσσος Παπαδόπουλος
Σπούδασε νομικά στο King's College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Ήταν δικηγόρος και ασχολήθηκε με την πολιτική από πολύ μικρή ηλικία. Ήταν παντρεμένος και είχε τέσσερα παιδιά. Η εκστρατεία του για το προεδρικό αξίωμα βασίστηκε στην πεποίθηση ότι μπορούσε να δώσει καλύτερη λύση από τον Γλαύκο Κληρίδη στο κυπριακό ζήτημα. Υποστηρίχθηκε από το ΔΗ.ΚΟ., που ήταν και το κόμμα από το οποίο προερχόταν, αλλά και από το Α.Κ.Ε.Λ. και το ΚΙ.ΣΟΣ.. Στις 29 Αυγούστου 2006, ο Παπαδόπουλος παραιτήθηκε από την προεδρία του Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗ.ΚΟ.).


Συμμετείχε στη Διάσκεψη του Λονδίνου και ήταν ο ένας από τους δυο αντιπροσώπους (εκτός από τους αντιπροσώπους του ΑΚΕΛ) που ψήφισε εναντίον της υπογραφής των συμφωνιών Ζυρίχης-Λονδίνου. Ήταν επίσης ένας από τους τέσσερις αντιπροσώπους της ελληνοκυπριακής πλευράς στη Συνταγματική Επιτροπή που συνέταξε το Σύνταγμα της Κύπρου.

Η Γαλλία εισέρχεται επίσημα στη νεο-Φεουδαρχική εποχή!


... "συμπτωματικά" λίγο μετά την επίθεση στη Νίκαια κατά τον εορτασμό της Γαλλικής Επανάστασης - Ο Ολάντ και η κυβέρνησή του βάζουν το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της Ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας
20471545_France_Attacks_Rally_JPEG_05877.limghandler
Τραγική ειρωνεία; Λίγες μέρες μετά τον εορτασμό για τη Γαλλική Επανάσταση, η, απόλυτα αποφασισμένη, Γαλλική κυβέρνηση, κατάφερε τελικά να εισάγει τη Γαλλία στη σκοτεινή νεο-Φεουδαρχική εποχή. Οι Γαλλικές πολιτικές μαριονέτες έμειναν απόλυτα προσηλωμένες στην αποστολή τους από την αρχή.

Όπως αναφέρει το The Press Project: “Το νομοσχέδιο για τη μεταρρύθμιση των εργασιακών σχέσεων στη Γαλλία, το οποίο πυροδότησε θύελλα αντιδράσεων και διαδηλώσεων τους τελευταίους μήνες στην χώρα, θεωρήθηκε σήμερα ως οριστικά εγκεκριμένο, καθώς δεν κατατέθηκε καμία πρόταση μομφής στην Εθνοσυνέλευση εναντίον της κυβέρνησης, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης Κλοντ Μπαρτολόν. [...] Ωστόσο η δεξιά αντιπολίτευση όπως και τα ακροαριστερά κόμματα ανακοίνωσαν ότι θα προσφύγουν στο Συνταγματικό Συμβούλιο όπου θα θέσουν θέμα εγκυρότητας του νόμου. Από την πλευρά τους οι συνδικαλιστικές οργανώσεις προκήρυξαν νέες κινητοποιήσεις την 15η Σεπτεμβρίου.

Διαγωνισμός γυναικείου Bodybuilding - απίστευτη κατάσταση!!! Hotest female Bodybuilding Contest! ever!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...