Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

To Νήσος Μύκονος αποδίδει χαιρετισμό στην Αγ. Παρασκευή Καστέλλου

Οι Χιμαριώτες απαντούν στο αλβανικό υπουργείο Εξωτερικών


Το Υπόμνημα των Χιμαριωτών στην ΠρεσβευτικήΣυνδιάσκεψη τον Ιούλιο του 1913 - απάντηση στην ανιστόριτη και προκλητική θέση του αλβανικού ΥΠΕΞ.

«Τόσο η ιστορία όσο και το παρόν μαρτυρούν ξεκάθαρα πως δεν υπάρχει καμία βάση για να προβληθεί η Χιμάρα ως μειονοτική περιοχή», ανέφερε μεταξύ άλλων στην απάντηση του το αλβανικό Υπουργείο Εξωτερικών στην διαμαρτυρία της Αθήνας για τα γεγονότα βίας και τρομοκρατίας που έλαβαν χώρα στις 30 Ιουνίου 2016 κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Χιμάρας.
Η Ιστορία όμως - αλλά και το παρόν -  μαρτυρά άλλα πράγματα.


Γεώργιος Παπασημάκης: Μάλιστα. Έγινα και Ρομα τώρα.

Δυστυχώς κάποιοι, ενοχλημένοι προφανώς από την Εθνική μου δράση όλα αυτά τα χρόνια και παρολες τις αντιξοότητες που όλοι μας αντιμετωπιζουμε συνεχίζουν μια τακτική λασπολογίας εναντίον μου.

Στα πλαίσια αυτά και χρησιμοποιοντας την τακτική "ρίξε λάσπη κάτι θα μείνει" μου αποδίδουν διαδικτυακά και πάντοτε ανωνύμως χαρακτηρισμούς και ταμπελες στους οποιους δεν χρειάζεται καν να απαντήσω αφού όσοι απο εσάς με παρακολουθείτε είτε διαδικτυακά, είτε διαβάζετε τα βιβλία μου η τις τηλεοπτικες μου εκπομπες και ομιλίες γνωρίζετε καλώς και το χαρακτήρα και τη δράση μου.

Προσφάτως και σε άρθρο μου το οποίο συνέγραψα με αφορμή την τραγική δολοφονία της Βρετανίδας βουλευτού Τζο Κοξ, πέραν των θετικών η επικοδομητικως κριτικών σχολίων, κάποιος "ανώνυμος" με εμφάνισε και ως ... Ρομα !!!! Δείτε το κείμενο και τα σχόλια:

Ταχύτερος κυτταρικός εκφυλισμός Εμμηνόπαυση και αϋπνία επιταχύνουν τη γήρανση των γυναικών


Εμμηνόπαυση και αϋπνία επιταχύνουν τη γήρανση των γυναικών

Λος Άντζελες, Καλιφόρνια
Η εμμηνόπαυση και η αϋπνία που συχνά την συνοδεύει, επιταχύνουν την διαδικασία της γήρανσης στις γυναίκες, υποστηρίζουν δύο μελέτες που δημοσιεύθηκαν στα επιστημονικά έντυπα Proceedings of the National Academy of Sciences και Biological Psychiatry.

«Εδώ και δεκαετίες, οι επιστήμονες διαφωνούν για το αν η εμμηνόπαυση προκαλεί γήρανση ή η γήρανση προκαλεί την εμμηνόπαυση. Είναι το ίδιο ερώτημα με το 'η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα'» σχολιάζει ο Στηβ Χορβαθ, καθηγητής Ανθρώπινης Γενετικής και Βιοστατιστικής στην Ιατρική Σχολή «David Geffen» στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στο Λος Άντζελες.

Θεοδωράτος - Με το κλειδί της Ιστορίας 26Jul16

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...