Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016

Θεοδωράτος - Με το κλειδί της Ιστορίας 26Jul16

Δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε! Στόχος του Μνημονίου ηταν η περιουσία των Ελλήνων

imagenetakias - Στο πρώτο στάδιο προσπάθησαν να μας κάνουν μπαταχτσήδες με παράλογους φόρους, κατι που χθες το Δ.Ν.Τ  (για τα μάτια του κόσμου) παραδέχθηκε ως λάθος
Ομως η δήμευση δεν ηταν αρκετή και ο νέος γκαουλάιτερ Βενιζελος σκεφθηκε, μεθόδευσε κι εφήρμοσε το χαράτσι για να γινει αρεστός στους δυνάστες.
Στις 3 Φεβρουαρίου 2011 έγραφα 

Στην κατάργηση των αντικειμενικών αξιών και την αντικατάστασή τους με αγοραίες τιμές προχωράει το υπουργείο Οικονομικών. Ερχονται υπέρογκες αυξήσεις, ακόμα και πάνω από 200%, στις φορολογικές αξίες των ακινήτων, που θα συμπαρασύρουν τους φόρους μεταβίβασης, κληρονομιών, δωρεών, γονικών παροχών, το Φόρο Ακίνητης Περιουσίας και ΤΑΠ.

ΥΠΟΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ


-«Ο Λυκούργος δίδασκε πως μεγάλη επίδραση στην ανάπτυξη της ανδρείας έχουν τη συνήθεια, η παιδεία, το μάθημα και ο τρόπος ζωής».
-«Ο Αριστοτέλης έγραφε για τους Σπαρτιάτες πως δεν επιτρέπεται να θεωρεί κανείς ότι ένας πολίτης ανήκει στον εαυτό του, αλλά όλοι πιστεύουν πως όλοι ανήκουν στο κράτος, αφού ο καθένας είναι μέρος του και η φροντίδα για τον ένα πρέπει να συμπεριλαμβάνει και τη φροντίδα για το σύνολο».
-«Όλη η φροντίδα των Σπαρτιατών επικεντρωνόταν στην εκπαίδευση των νέων και αυτό το έκαναν για το καλό του κράτους».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...