Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016

4Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1936 ΚΑΙ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣΑΘΗΝΑ 4-8-2016.

Βρισκόμαστε στις 4 Αυγούστου 1936. Ημέρα χαρμόσυνη, ημέρα ηλιόλουστη, ημέρα ενωτική για το Γένος των Ελλήνων. Ο Εθνικός Κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς έχοντας στα χέρια του από μηνών την εξουσία της Πατρίδος μας διά κοινοβουλευτικής ψήφου και εγκρίσεως, εφαρμόζει το πεδίον ανασυγκροτήσεως τής ελληνικής κοινωνίας και πάλι με κοινοβουλευτική ψήφο και έγκριση. Περιστέλλει άρθρα τού Συντάγματος προκειμένου να θωρακιστεί και να εργαστεί απερίσπαστο το Ελληνικό Έθνος σε καθεστώς ασφάλειας προς την αληθή πρόοδο.

Στην πρώτη φάση τής Εθνικής Διακυβέρνησης Μεταξά τερματίστηκε η φαυλότητα και η αναρχία εντός τού κοινοβουλίου και στην πολιτική ζωή τής χώρας που είχαν επιβάλλει ψευτορωμιοί τοποτηρητές τής ξενοκρατίας. Στην δεύτερη φάση τής Διακυβέρνησης τού Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά απετράπη προσχεδιασμένη κομμουνιστική ανταρσία και τέθηκαν οι βάσεις για την ανόρθωση τού εθνικού κράτους και την πολεμική προπαρασκευή προ τού επερχόμενου δεύτερου παγκόσμιου πολέμου.

Οι πυλώνες που στηρίχθηκε η αναγεννημένη Εθνικοκοινωνική Ελλάδα ήταν η Νεολαία, η Εργατική Τάξη και ο Εθνικός Στρατός. Οργάνωση των ελληνικών νιάτων, ομαδικό πνεύμα, εμβάθυνση στα νάματα τής Εθνικής Παιδείας, ενασχόληση στην ύπαιθρο και την μητέρα γη, εργασία στο πλευρό τού κοινωνικού συνόλου μέσα από την Εθνική Οργάνωση Νεολαίας. Επίσημος χαιρετισμός υπήρξε ο αρχαιοελληνικός χαιρετισμός διά τής δεξιάς προτεταμένης χειρός. Οι Έλληνες δεν καταλείπουν για το χατίρι ουδενός τα ήθη τους.  

Στα ζητήματα τής εργασίας και τής παραγωγικής διεργασίας μπήκαν σχέδιο και κανόνες με αναπτυξιακή προοπτική. Διότι η ανάπτυξη είναι το αποτέλεσμα δικαιοσύνης, σύμπνοιας και σεβασμού στην ανθρώπινη ζωή. Κι έτσι καθιερώθηκαν η οκτάωρη απασχόληση, η υπερωριακή αμοιβή, οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας. Θεμελιώθηκε το ΙΚΑ που έως τότε ήταν μονάχα μια σκέψη. Θεσμοθετήθηκε η εργατική εορτή τής πρωτομαγιάς και το σύνολο σχεδόν τής εργατικής νομοθεσίας. Λίγα χρόνια αργότερα τα δάνεια τής τότε εποχής πήγαν στον κάλαθο των οικονομικών δολοφόνων.

Το δε στράτευμα εκσυγχρονίστηκε, εξοπλίστηκε, αφοσιώθηκε απερίσπαστο στην αποστολή τού λυτρωμού Ελλήνων και ελληνικών πατρίδων, ενεπνεύστη όπως και ολάκερη η Ελληνική Φυλή από την προσήλωση τού Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά στα Αρχέγονα Ιδανικά μας. Θα νικήσουμε έλεγε για τον επερχόμενο πόλεμο ο Εθνικός Κυβερνήτης, αλλά για τούς Έλληνες πάνω από όλα είναι η Δόξα. Και ακόμη έλεγε ότι υπάρχουν στιγμές που πρέπει να πολεμήσουμε ακόμη κι αν δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες.

Αυτή η Αναδημιουργία, αυτή η Δόξα, αυτή η Νικηφόρα σε ηθικό, σε αυτοπεποίθηση, σε υποδομές, σε εθνική ορμή και θέληση Ελλάς υπήρξε έργο τής Εθνικοκοινωνικής Διακυβέρνησης τής 4ης Αυγούστου 1936 και τού Πατέρα τού Ελληνικού Έθνους Ιωάννη Μεταξά. Τιμούμε και υμνούμε την εποχή εκείνη, αναφωνώντας πως μπορούμε και σήμερα να αρθούμε σε ανάλογο και ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ελληνικού μεγαλείου. Διότι η μεγαλύτερη Τιμή στα περασμένα είναι η μετάβαση τής σκυτάλης τού Ελληνισμού σε ακόμη λαμπρότερες οδούς, με όχημα πάντα το Ελληνικό Αίμα και την Εθνικοκοινωνική Ιδέα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Η ΙΣΧΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝΑΘΗΝΑ 4-8-2016.

Το σκουλήκι που κυοφορήθηκε από την μεταπολιτευτική δημοκρατία μέσα στα σπλάχνα τής ελληνικής κοινωνίας αναπαράχθηκε, ενισχύθηκε και απειλεί την ζωή τού λαού μας. Η νοοτροπία τού ωχαδερφισμού και τής ηττοπάθειας έχει κάμει τούς Έλληνες να δέχονται δίχως αντιστάσεις όλα τα χτυπήματα τού νεοταξικού κτήνους. Και εντός τού Κάστρου τής Ελληνικής Φυλής οι γυρολόγοι λαθρεπιβάτες, ξεκάθαρα ενεργούμενα τού Εμποράκου των Εθνών,  στήσανε τον σύγχρονο δούρειο ίππο από όπου ανάψανε τις φλόγες τού θανάτου.

Δεν είναι οι υποθήκες τής εθνικής μας περιουσίας και τα αιματηρά οικονομικά μέτρα το κυριότερο πρόβλημα. Καμία οικονομία δεν μπορεί να σταθεί όρθια όταν το κράτος σωριάζεται σε ερείπια. Το πρόβλημα που χρήζει άμεσης επίλυσης είναι η μετατροπή τού Έλληνα από ραγιά σε πολεμιστή. Να γίνει αφέντης τής υπάρξεώς του και φρουρός τής ζωής των παιδιών του. Διότι τα παιδιά μας, τα ελληνόπουλα, είναι το μόνο χρέος μας, είναι το Έθνος μας. Και η εξόντωση των εχθρών τους άμεση πράξη όλων των Πιστών σε Χριστό και Ελλάδα.

Τα γερά έθνη στηρίζονται στην ισχύ των πολεμιστών. Και τα ψόφια έθνη προκύπτουν αβιάστως και δικαίως από τον προδιαγεγραμμένο θάνατο των ραγιάδων. Η τοποθέτηση των καταυλισμών με τούς λαθροπρόσφυγες σε ολάκερη την επικράτεια τής χώρας, μέσα και δίπλα σε στρατόπεδα, εντός κατοικημένων περιοχών, σχηματοποιεί το ξίφος τού παγκοσμιοποιητή σιωνιστή στην πλάτη τής Φυλής μας. Στα νησιά τού Αιγαίου βάζουν φωτιές, προκαλούν, επιτίθενται σε λιμενικές αρχές, πλιατσικολογούν. Και όμως το φαινόμενο τού τρόμου δεν σταματάει εκεί.

Όσα στρατόπεδα κλείνουν οι ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες, τα κάνουν ευθύς αμέσως λαθροκαταυλισμούς. Στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά οι λαθροπρόσφυγες έχουν τοποθετηθεί δίπλα στις εγκαταστάσεις των υποβρυχίων, σε μικρή απόσταση από δεξαμενές καυσίμων και την παλαιά εθνική οδό. Προσφάτως κάποιοι εξ αυτών σκάψανε ένα είδος τούνελ κάτω από την κλειστή εγκατάσταση που βρίσκονται και πέρασαν εντός τού ναυπηγείου. Λέγεται μάλιστα ότι επιχειρήθηκε δολιοφθορά σε συγκεκριμένη υποδομή τής ενοικιασμένης στο πολεμικό ναυτικό εταιρίας.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Προσωπικό τού ναυπηγείου που είχε αποχωρήσει επέστρεψε στις θέσεις του, άλλοι εργαζόμενοι κάθισαν υπερωρία και για τις επόμενες ημέρες ακυρώθηκαν όλες οι άδειες των υπηρεσιών ασφαλείας. Είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί ότι μετά την εισβολή των λαθροπροσφύγων, συγκεκριμένα μία εβδομάδα μετά, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη καθέλκυση υποβρυχίου, παρουσία πολιτικών εκπροσώπων εκείνων που εκχώρησαν την ιερή πατρίδα μας στην παγκόσμια συμμορία.

Είναι σίγουρο ότι η επιδρομή στον Σκαραμαγκά δεν έγινε τυχαία. Δεν έγινε για λόγους απελπισίας ούτε επειδή οι λαθρομετανάστες κακοπερνούν. Δεν μπήκαν στο ναυπηγείο για να προαυλιστούν. Πρέπει να θυμίσουμε ότι σε πολλούς χώρους στρατοπέδευσης των γυρολόγων ισλαμιστών εισέρχονται και έχουν ιδιαίτερες κουβέντες μαζί τους «αλληλέγγυοι», πράκτορες πρεσβειών τής Εσπερίας και διάφοροι προξενικοί. Όλα δείχνουν πως η έφοδος τού «ευπαθούς» τζιχαντισμού, το σχέδιο για την κινητοποίησή του ενάντια στον Ελληνισμό, η επίθεση των ρέμπελων που μάς είπε ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός, ξεκίνησε.

Οι Έλληνες αποφάσισαν να ζήσουν. Επομένως θα πολεμήσουν. Οι λίγοι κάνουμε την αρχή. Και οι πολλοί θα διαλέξουν στρατόπεδο. Με την ζωή και με την Επαναστατημένη Ορθόδοξη και Εθνικιστική Ελλάδα. Ή με τον θάνατο και την προσκόλληση στους κατοχικούς και τούς συμβιβασμένους. Με το Ξίφος των Πολεμιστών τής Ελληνικής Φυλής. Ή με τούς Εφιάλτες και τούς υπ’ αυτών σιτιζόμενους. Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα σαλπίζει το μέγα σύνθημα. Σύρατε σπάθη. Έμπροσθεν κινούμενοι και μηδέποτε υποχωρούντες.

Τα κλειδιά τής ηγεμονίας τού Ελληνικού Έθνους δεν χαρίζονται ούτε αποδίδονται με τις κάλπες των δημοκρατών. Είμαστε από ψηλή γενιά. Είμαστε οι μόνοι κληρονόμοι τού Οικοπέδου τής Ελληνικής Φυλής. Εμείς οι Έλληνες στο Αίμα, στην Ψυχή, στην Συνείδηση, στην Πίστη. Οι Αριστείς των έργων και των πολέμων. Οι σημαιοφόροι τής Ελευθερίας και τού Πολιτισμού. Και το κληροδότημα τού Ελληνισμού το παραλάβαμε με την εντολή και την πεθυμιά μας, με τον όρκο να το καθαρίσουμε από τα σαπρόφυτα. Και ακόμη να το κάνουμε ψηλότερο και μεγαλύτερο.

Στον κόσμο αυτό από την αρχή τής δημιουργίας υπάρχουν δύο προαιώνιες δυνάμεις. Δύο δυνάμεις που συνυπήρξανε έως τώρα με όλα τα προτερήματα και τα ελαττώματα αυτών. Η δύναμη τής Αρετής, τού Ήθους και τού Ηρωισμού. Και από την άλλη πλευρά η δύναμη τής Κακίας, τής Ανηθικότητας και τής Τυραννίας. Οι Πολεμιστές τού Δικαίου, οι Χτίστες Πολιτειών, οι Μύστες τού Θείου Λόγου, οι Έλληνες. Και από την άλλη πλευρά τού λόφου είναι οι κατσαπλιάδες ξένων κόσμων, οι καταστροφείς των ηθών, οι σατανάδες τής αντίχριστης παγκόσμιας κοινωνίας μαζί με τούς σκλάβους που σέρνουν, δημοκράτες και ξένους στρατούς.

Μέσα σ’ αυτόν τον ορυμαγδό επιχαίρουν και τα γειτονικά ψευδοκράτη που έχουν χωθεί στα πλευρά μας, σε ολάκερη την προσωρινή συνοριογραμμή από τα αδριατικά νερά μέχρι τον Πόντο. Είναι απολύτως λογικό αυτό. Τα οικονομικά ζητήματα βάλανε τον ραγιά στο ζυγό. Τα εθνικά υποχωρούν για να φτιαχτούν μειονότητες στην ελληνική ενδοχώρα. Και στα θρησκευτικά φέρνουνε την ηλεκτρονική ταυτότητα τού Θηρίου για να αρνηθούμε την Ορθοδοξία και να καταργηθεί το έσχατο αποκούμπι τού Ελληνικού Έθνους. Οι πάντες, αλβανοί, σκοπιανοί, Τούρκοι ζητούν. Και το ψευτορωμέϊκο να δίνει διαρκώς.

Τέλος η εποχή των δόσεων και των επιδόσεων στις αυλές των ισχυρών. Το Έθνος εγείρεται και εξεγείρεται. Το Έθνος των Πιστών Ελλήνων Εθνικιστών επιτίθεται. Σύνθημά μας η Νίκη τής Μεγάλης και Αιωνίου Ελλάδος. Ο πλούτος τής Πατρίδος μας γυρνάει στους κατόχους της. Και ο πλούτος μας είναι η γη μας, τα μνημεία μας, οι εκκλησιές μας, τα αγιοβάδιστα και ηρωοβάδιστα χώματα τής Αγίας και Αυτοκρατορικής Ελληνικής Ρωμανίας. Είναι τα σχολειά μας που πλημμυρίζουν από παιδικά ελληνικά χαμόγελα. Είναι τα στρατόπεδα που πάλλονται από το ενθουσιώδη Εθνικό Φρόνημα και τούς παιάνες για τις επερχόμενες νίκες των ελληνικών όπλων.

Στην κοινωνία των Ελλήνων οι Δίκαιοι και οι Άριστοι βαστούν τις αποφάσεις και τις επισφραγίζουν με πράξεις. Το σύνθημα της επαναστάσεως λαού και στρατού είναι σαφές. Χριστός – Ελλάς – Εθνικισμός. Δυνατοί Έλληνες, περισσότερη Ελλάδα, ψηλότερα τα λάβαρα τής Επαναστατικής Ελλάδος. Έλεγχος τής γεωπολιτικής, ενίσχυση των ελληνικών κοινοτήτων. Μεγάλη Ελλάδα, επικεφαλής των ελευθέρων εθνών.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Η ψυχολογία της γυναίκας μετά τη γέννα

pregnacyΗ περίοδος που διανύει μια γυναίκα μετά τη γέννα, η λοχεία είναι τόσο σημαντική όσο και κρίσιμη για τη θεμελείωση της σωματικής αλλά και ψυχικής υγείας του βρέφους.
Στη λοχεία το βρέφος προστατεύεται από τη μάνα με τρόπους πρακτικούς, όπως ο θηλασμός, για παράδειγμα, που δημιουργεί στον νέο οργανισμό αντισώματα και προστάτες της υγείας του.
Το μωρό κρατιέται στη σωστή θερμοκρασία, φοράει τον κατάλληλο ρουχισμό, καθαρίζεται, και γενικότερα λαμβάνει κυρίως τη φροντίδα της μητέρας με ένα τρόπο αποκλειστικό μιας και το ίδιο είναι απόλυτα εξαρτημένο για την επιβίωσή του.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...