Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016

Απλά ερωτήματα για το λεγόμενο "Τέμενος", του Ιωάννη Μιχαλέτου

Τα κάτωθι ερωτήματα απευθύνονται σε όσους δεν διαθέτουν οποιαδήποτε εξειδικευμένη γνώση επί του θέματος, αλλά γνωρίζουν έστω κάποια βασικά μέρη της όλης υπόθεσης. Δίδονται σε ορισμένα σημεία και απαντήσεις.
-Ποιών τις θρησκευτικές ανάγκες θα εξυπηρετεί το "Τέμενος";
Σουνιτών, Σιιτών, Σουφιστών, Ισμαηλιτών, Αλουιτών, Αλεβιτών, κ.ο.κ.; Όλων μαζί ταυτοχρόνως ;


Απάντηση

ΗΠΑ και Πολωνία θα προστατεύουν τον εναέριο χώρο της Βουλγαρίας

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και η Πολωνία έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για κοινές περιπολίες του βουλγαρικού εναέριου χώρου και την περίοδο αυτή το θέμα βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση με την βουλγαρική κυβέρνηση.
Ο Βούλγαρος υπουργός Άμυνας, Νικολάι Νέντσεφ θα έχει τον τελικό λόγο για τη δράση των μαχητικών αεροσκαφών που θα εκτελούν από κοινού για την ασφάλεια του εναέριου χώρου και θα έχει τη δυνατότητα οποιασδήποτε εντολής για τον εισβολέα. Η απόφαση αυτή του υπουργού Άμυνας θα κυριαρχεί, ακόμη και αν η Εθνική Συνέλευση εξουσιοδοτήσει τα ξένα αεροσκάφη να περιπολούν  οπλισμένα τη χώρα.

Ρίο 2016: Οι επιδόσεις των Ελλήνων αθλητών στην πρώτη μέρα

Ρίο 2016: Οι επιδόσεις των Ελλήνων αθλητών στην πρώτη μέρα
Με επιτυχίες, αλλά και με αποκλεισμούς, ξεκίνησε τιςυποχρεώσεις της στο Ρίο η ελληνική ολυμπιακή αποστολή, κατά τη σημερινή πρώτη μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων.
Η πρώτη χρονικά ελληνική συμμετοχή, αυτή του Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, καθώς ο Έλληνας πρωταθλητής Ευρώπης και κόσμου εκτέλεσε άψογα το πρόγραμμά του, με βαθμό δυσκολίας 6,8, αποσπώντας 15.833 πόντους και περνώντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο γκρουπ του, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρόκρισή του στον τελικό, ο οποίο είναι προγραμματισμένος για το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΙΝΤΖΙΡΛΙΚ


incirlikteki-nukleer-silahlar-ne-olacak-0508161200_m2
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Αμερικανική προειδοποίηση ότιτα πυρηνικά της βάσης του Ιντζιρλίκ στην ανατολική Τουρκία είναι εκτός ελέγχου και ο κίνδυνος από την όλη κατάσταση είναι πολύ μεγάλος, έρχεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Φωνή της Αμερικής» και αναδημοσιεύεται στην τουρκική εφημερίδα Cumhurrıyet, με την επισήμανση ότι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά το πραξικόπημα έχει καταστήσει την βάση σαν άκρως επικίνδυνη.

Τέλη Καλοκαιριού.. ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...