Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016

ΣΟΚ! Θανατηφόρες επιθέσεις καρχαριών στην Ελλάδα. Αυτές είναι οι περιοχές που έχουν «χτυπήσει»! (ΦΩΤΟ)

epitheseis-karxariwn-sthn-ellada
Αύξηση της παρουσίας καρχαριών και ειδικά λευκών καρχαριών έχει παρατηρηθεί τα τελευταία δέκα χρόνια στα ελληνικά νερά…
Και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν συμβεί αιματηρές επιθέσεις καρχαριών στα ελληνικά νερά.
Μάλιστα στον Β’ΠΠ είχαν επιτεθεί τουλάχιστον 3 φορές σε ναυαγούς, πλοίων που είχαν βυθιστεί.
Τα τελευταία 161 χρόνια, σημειώθηκαν 14 επιθέσεις, εκ των οποίων οι 11 θανατηφόρες, αναφέρει ο Σίμος Ναλμπάντογλου, εκπαιδευτής της Active Sport Academy.

Τούρκος Πτέραρχος για το Πραξικόπημα: Θα χρειαστούν 10 χρόνια για να ανακάμψουν οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις

Turkish Air Force F-16
Την πεποίθηση του ότι θα χρειαστούν 10 χρόνια για ναανακάμψουν οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις από τις συνέπειες του αποτυχημένου πραξικοπήματος εξέφρασε ο εν αποστρατεία Πτέραρχος Bilgin Balanlı. Ο συγκεκριμένος αξιωματικός είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στο σχεδιαζόμενο πραξικόπημα Balyoz (Βαριοπούλα) το οποίο είχε αποκαλυφτεί πριν από 5 χρόνια.

Ο ιεράρχης ΑναστάσιοςΜε μια λαμπρή τελετή στην οποία παρέστησαν εκπρόσωποι των Αρχών της περιοχής και πλήθος πιστών, ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων-Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας Αναστάσιος εγκαινίασε, την Κυριακή, στο Αργυρόκαστρο τον ιερό ναό της Αναστάσεως του Κυρίου, ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα, ανεγερθέν εκ θεμελίων και δίπλα ακριβώς στην εκκλησία ένα σχολικό συγκρότημα.


Πριν από λίγες ημέρες εγκαινίασε στο Λιμπράζι, κοντά στο Ελμπασάν, μεγάλο υδροηλεκτρικό σταθμό, που κατασκευάστηκε με χρήματα της Εκκλησίας, και το αμέσως επόμενο διάστημα προβλέπεται να γίνουν από τον ίδιο τα εγκαίνια μιας άλλης εκκλησίας, στον δήμο Φοινικής, στον δρόμο προς τους Αγίους Σαράντα. Ο ακούραστος ιεράρχης συνεχίζει, παρά το προχωρημένο της ηλικίας του και τις αντίξοες συνθήκες, απτόητος το έργο της ανόρθωσης της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Αλβανίας.

Ηταν 12 Ιουλίου του 1991, όταν, προερχόμενος από τις ιεραποστολές της Αφρικής, πάτησε ως πατριαρχικός έξαρχος το πόδι του στο αεροδρόμιο των Τιράνων εξουσιοδοτημένος από το Φανάρι να αναστηλώσει την Ορθόδοξη Εκκλησία, την οποία, όπως και τα άλλα θρησκευτικά δόγματα, είχε μετατρέψει σε ερείπια το βάρβαρο καθεστώς Χότζα. Ελάχιστοι πίστεψαν τότε στο θαύμα.


Και όμως, 25 χρόνια μετά, η Ορθόδοξη Εκκλησία της Αλβανίας στέκει και πάλι γερά στα πόδια της, με τον Αναστάσιο να σηκώνει αγόγγυστα τον σταυρό της υπεράνθρωπης προσπάθειας: Οι δεκαπέντε πιστοί που τον υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο έγιναν εκατοντάδες χιλιάδες. Συγκροτήθηκαν τετρακόσιες και πλέον ενορίες, ανεγέρθησαν εκ θεμελίων ή επισκευάστηκαν και λειτουργούν περισσότερες από τριακόσιες εκκλησίες, χειροτονήθηκαν 160 ιερείς, όλοι τους Αλβανοί, χτίστηκαν πολλά κοινωφελή ιδρύματα (σχολεία, νηπιαγωγεία, κέντρα υγείας, νοσοκομεία κ.ά.). Η Ορθόδοξη Εκκλησία απέκτησε νομική υπόσταση, απλώθηκε στην κοινωνία, και ο Αναστάσιος εξελίχθηκε σε προσωπικότητα παγκόσμιας ακτινοβολίας.


Σ’ αυτόν τον Γολγοθά, ο χαλκέντερος ιεράρχης βρίσκεται μονίμως αντιμέτωπος με τους πιο ακραίους εθνικιστικούς κύκλους, που τροφοδοτούμενοι από ισλαμιστικά κέντρα και μερίδα των ΜΜΕ επιχειρούν να τον ακυρώσουν, αφού απέτυχαν οι κατά καιρούς προσπάθειές τους να εκδιωχθεί από την Αλβανία. Δεν χάνουν ευκαιρία να τον εμπλέκουν σε θεωρίας συνωμοσίας, εμφανίζοντάς τον όχι ως τον ηγέτη όλων των ορθοδόξων της Αλβανίας αλλά ως τον «όργανο» των Ελλήνων που εστάλη στον τόπο τους να υποσκάψει το αλβανικό έθνος.


Και δεν είναι κρυφό ότι στον μύλο όλων αυτών ρίχνουν κατά καιρούς νερό κάποιοι δικοί μας, ιερωμένοι και μη. Μέρα που έρχεται, της Παναγίας, όταν οι προβολείς της δημοσιότητας θα φωτίζουν τις ανά την Ελλάδα λαμπρές εορταστικές τελετές, πολιτειακούς, πολιτικούς, κομματικούς, θρησκευτικούς κ.λπ. αξιωματούχους, σε κάποιο ορεινό χωριό της Αλβανίας, ο Αναστάσιος θα θεμελιώνει ή θα εγκαινιάζει μια εκκλησία, ένα σχολείο, ένα κέντρο υγείας. Αξιος.

infognomonpolitics.blogspot.gr

ΕΛΛΑΔΑ ΧΤΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΓΚΡΕΜΙΖΩΑΘΗΝΑ 14-8-2016.

Ο Έλλην είναι ένα ταξιδιάρικο πουλί που εξαπλώνει διαρκώς την ράτσα του και την αλήθεια της. Είναι και χτίστης πολιτισμού επάνω από τα χαλάσματα τής βαρβαρότητας. Είναι ακόμη συνομιλητής με τον Θεό και Μύστης τού Θείου Λόγου. Εργάτης που στύβει την πέτρα τής Φυλής και φτιάχνει με τούς ολόδροσους χυμούς της το ψωμί των παιδιών του. Τέλος είναι και Πολεμιστής που εκχερσώνει τον εχθρό του ορθώνοντας Καθάρια και Μεγάλη Ελλάδα.

Ιδιοτέλεια, δειλία, προδοσία και βαρβαρότητα δεν χωράνε ανάμεσα στην ράτσα μας και δεν ευδοκιμούν στα τραχιά από το αίμα ηρώων εδάφη μας. Το υλικό συμφέρον τού ατόμου δεν υποθηκεύει την εθνική συλλογικότητα δίχως να πάρει τον δρόμο τού χαμού, τον σύγχρονο Καιάδα. Οι πολιτικές κουβέντες και οι ριψάσπιδες που διακυβεύουν το έργο των ελληνικών όπλων αντιμετωπίζονται όμοια με τούς εχθρούς στον πόλεμο. Και εχθροί δεν υπάρχουν μονάχα όταν εξοντώνονται.

Ο Έλλην έχει πλαστεί για να δημιουργεί και να κατακτά. Να εργάζεται, να πολεμά και να νικά. Το Ιδανικό τού Έλληνα είναι Πίστη, Αίμα και Τιμή. Κατά συνέπεια το Ελληνικό Έθνος δεν επιδέχεται εσωτερικές αντιπολιτεύσεις και ξένα πολιτεύματα. Διότι τα ξένα συμφέροντα και οι ιδιοτελείς προδότες θέλουν τις εκλογικές διαδικασίες και τα κλειδιά τού κράτους στα χέρια τους.

Συνεπώς είμαι φύση και θέση αντικοινοβουλευτικός. Διότι τα κλειδιά τού κράτους τα θέλω αποκλειστικά στα δικά μου χέρια. Τον ελληνικό λαό τον θέλω ενωμένο και μαχητικό, απόλυτα προσηλωμένο στον σκοπό για τον οποίο πλάστηκε. Η Ιερή Ελλάς δεν χωράει μέσα στο στενό κοινοβούλιο, μέσα στο στενό κράτος, μέσα στο ανήλιαγο κελί τού ραγιά, μέσα στην ραστώνη τού δημοσιοϋπαλληλίσκου. Στη θέση τού κοινοβουλίου υψώνεται η Ελληνική Φυλή. Στην θέση τού κράτους υψώνεται η Εθνική Κοινότητα τού Αίματος και τού Ξίφους. Στην θέση τού ραγιά ο Στρατιώτης. Και στην θέση τού δημοσιοϋπαλληλίσκου ο Έλλην Ηγεμών.

Ενωμένος είναι ο Ελληνισμός τής Εθνικής Αριστοκρατίας, ο επαναστατικός και θεληματικός, ο Ελληνισμός των Αξιών που υπακούει στην Ράτσα του και όχι ο ψευτορωμιός τής δημοκρατίας, όχι η δουλική οχλομάζα που εκβιάζεται ή θέλγεται από τούς χρηματάνθρωπους. Ο Νεολαίος, ο Εργάτης, ο Παραγωγός, ο Διανοητής τής Φυλής, ο Πολεμιστής, αυτή η ορμητική φύση είναι ο Εθνικοκοινωνισμός μου. Είμαι ο πρωταρχικός και γνήσιος Εθνικοκοινωνισμός τού Έλληνα. Συνεπώς θέλω την Εξουσία τής Πατρίδος μου.

Ο οδικός μου άξονας είναι αρχέγονος και θεμελιακός. Πολλοί προσπάθησαν να αποδώσουν τον θρησκευτικό μου χαρακτήρα σε δοξασίες εβραϊκές. Οι αντιρρησίες είναι εντός και εκτός συνόρων. Δεν μπόρεσαν όμως ποτέ να εξηγήσουν τούς χρησμούς τής ελεύσεως τού Θεανθρώπου, χρησμούς πέρα έως πέρα φιλοσοφημένους και ελληνικούς, ούτε την μανία την θανατερή των Σταυρωτήδων. Οδικός μου Άξονας μοναδικός και απαράγραπτος Χριστός, Ελλάς, Εθνικισμός και Ελληνική Οικογένεια.

Ο Ελληνισμός με την Ορθοδοξία και το Αυτοκρατορικό Πνεύμα επιβάλλει την μετατροπή τής Πατρίδος μας σε Μεγάλη Δύναμη. Το Χρίσμα τού Θείου Λόγου, το πνεύμα τής ελευθερίας, το ηρωικό στοιχείο τής Φυλής μας, αποτελούν μαζί με το πλούτο τού εδάφους και την γεωπολιτική του αξία τον λόγο τής επιθέσεως που υφιστάμεθα από τον Αντίχριστο Παγκόσμιο Τύραννο. Αλλά όταν σηκώνει το κεφάλι της μια ανίερη δύναμη επάνω από την οικουμένη, τότε μονάχα μια ισχυρή αντίρροπη δύναμη είναι αυτή που αποκόπτει την κεφαλή τού τυράννου. Μια καθαρή δύναμη που έχει σκοπό να απλώσει το Δίκαιο και την Αλήθεια με την Ρομφαία.

Εχθρός μας είναι ο Σιωνιστής που έχει σκορπίσει τούς διεθνισμούς, την αθεΐα, την ανηθικότητα και τα ξένα ανακατώματα ολόγυρά μας. Δύο είναι εκ τής εξαπλώσεως των ανθρώπων οι αντίρροπες δυνάμεις τού κόσμου. Ο Ένσαρκος Χριστός Έλλην και ο ένσαρκος σατανάς Σταυρωτής. Μα την ευθύνη ο Ανδρείος και Πιστός Έλλην την πέμπει εν αρχή στους ελλειμματικούς σε ελληνικότητα και ματαιόδοξους που οδηγούν τον εχθρό στις πλάτες τού Έθνους μας. Αυτούς που ανέβηκαν ψηλά πατώντας στο σώμα τής Φυλής μας και τώρα θα τούς ρίξουμε από εκεί με πάταγο, διαγράφοντας και το όνομά τους ακόμη από την ιστορία.

Η Αλήθεια και η Γη δεν μοιράζονται και δεν χαρίζονται στους εραστές τής ύλης και στο νεοταξικό κτήνος. Δεν υπάρχει οικουμενισμός και παγκοσμιοποίηση. Υπάρχουν μονάχα η Ελληνοορθοδοξία και ο Οικουμενικός Ελληνισμός. Δεν υπάρχουν εχθροί τής Ελλάδος σαν τούς εξοντώσεις. Και όταν σού βάζουν τείχη εμπρός σου, εσύ απλώς τα γκρεμίζεις. Δίχως αναστολή. Δίχως οίκτο. Για την ζωή των παιδιών σου. Για το Ναό τής Πίστης σου. Για την Δόξα τής Ελλάδος. Για την Νίκη των Ελλήνων.

Ο σκοπός και η πυξίδα τής Φυσικής και Πλέριας Ελλάδος, τής Ελλάδος τού Εθνικοκοινωνικού μας Κινήματος είναι να πάρουμε την Πατρίδα στα χέρια μας και να γενούν οι ιδέες μας μια ασυγκράτητη ελληνική πλημμυρίδα. Να έρθει η Ελλάς αποκλειστικά στα χέρια των Ελλήνων στο αίμα και την ψυχή. Να γενεί η γεωπολιτική μας αυλή απόλυτα ελληνική. Να γίνει το Εθνικό Κράτος το Διοικητήριο τής Ελληνικής Φυλής. Να γίνει η Ελληνική Φυλή το μυαλό και τα χέρια τού Έθνους. Το Έθνος μια γροθιά. Η δε Πίστη και ο Πολιτισμός των Ελλήνων σκήπτρα τής οικουμένης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Κωνσταντίνος Πλεύρης: Η δίκη Του Χριστού

Η ΠΡΩΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΩΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ

Άσκηση "Ελληνόψυχος Πομάκος 2016" στην Θράκη

ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΠΟΜΑΚΟΣ 2016
Ιερός Λόχος 2012 - Έφεδροι και Φίλοι Ειδικών Δυνάμεων


Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η άσκηση "Ελληνόψυχος Πομάκος 2016" των Εφέδρων Καταδρομέων του συλλόγου  "Ιερός Λόχος 2012 Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων" στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης,το διάστημα 23 και 24 Απριλίου.
Το σενάριο της άσκησης είχε ως εξής:
ΑΣΚΗΣΗ
ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΠΟΜΑΚΟΣ 2016
Κατάσταση:
Τα τελευταία χρόνια στην ευρύτερη περιοχή της  Θράκης, έχουν αναπτυχθεί με την ανοχή των εκάστοτε κυβερνήσεων ξένοι πράκτορες οι οποίοι είναι εθνικότητας (ΗΠ), (ΗΒ), (ΣΑ), (Ι), (Α), (Β), (ΣΚ) και (Τ). Την μεγαλύτερη κινητικότητα εχουν οι (Τ) πράκτορες, οι οποίοι υπό την κάλυψη του (Τ) προξενείου στην Θράκη και την βοήθεια μουσουλμάνων βουλευτών των κομμάτων του Ελληνικού κοινοβουλίου, έχουν αναμιχθεί με τον γηγενή πληθυσμό και ενεργούν προς:

Ενας… άγιος βάζει φωτιά στις σχέσεις Κροατίας – Σερβίας


Ο Αλοΐσιος Στέπινατς (δεξιά) με τον Αντε Πάβελιτς (τέταρτο από δεξιά), ηγέτη του φιλοναζιστικού κροατικού κράτους και του φασιστικού κινήματος Ουστάσι.
Ενα φάντασμα πλανιέται πάνω από τον Δούναβη, το φάντασμαενός καρδιναλίου, και απειλεί να αποσταθεροποιήσει τις εύθραυστες σχέσεις Σερβίας και Κροατίας, που αποτελούν τους βασικούς πυλώνες ειρήνευσης στη Δυτική Βαλκανική μετά την κατάρρευση της Γιουγκοσλαβίας. Με τις πληγές τής μεταξύ τους αιματηρής πολεμικής σύγκρουσης, στις αρχές της δεκαετίας του 1990, να χαίνουν ακόμα και το εθνικό μίσος να υπονομεύει τις όποιες προσπάθειες για καλή γειτονία, η πολύκροτη υπόθεση της «αγιοποίησης» από το Βατικανό τού, καταδικασμένου ως συνεργάτη των Γερμανών Κροάτη καρδιναλίου την εποχή του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, Αλοΐσιου Στέπινατς, ανεβάζει επικίνδυνα την ένταση στις δαλματικές ακτές.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...