Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016

Σιδερώνα: Το νησί των βρυκολάκων, στοιχειώνει ακομα τον Σαρωνικο!!!

Η προπόνηση του Άρνολντ για το Μίστερ Ολύμπια !!! Arnold Schwarzenegger...

Ο ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣΑΘΗΝΑ 21-8-2016.

Ακυβέρνητο σκάφος μέσα στον νεοταξικό παροξυσμό τής υφηλίου είναι η πανώρια Ελλάς. Αυτή είναι η πολιτική κατάσταση. Όμως το πηδάλιο τής πιστής Ελλάδος βρίσκεται στα χέρια τού ίδιου τού Ζωοδότη και Πατρός ημών Ιησού Χριστού με τις πρεσβείες τής Υπερμάχου Στρατηγού Παναγίας. Διότι η Ιερή Πατρίδα μας είναι Ναός και Κάστρο ακοίμητων φρουρών των προσκυνημάτων και τού τίμιου αίματος. Η δε αλήθεια τής Ελληνικής Φυλής ενώνει και εξαπλώνεται ως ενιαίο και αδιάσπαστο σώμα.

Ένα έθνος, ένας λαός, μια φυλή. Το στέμμα στην κεφαλή τού έθνους το απονέμουν ο σταυρός και το ξίφος. Εκ των αρίστων άρχεσθαι ως φωνή των δίκαιων και προς τον σκοπό τής κραταιώσεως τού Έθνους των Ελλήνων πορεύεσθε. Να τηρήσουμε αλώβητη την εθνική και θρησκευτική μας ταυτότητα. Να πυργώσουμε την πολιτεία ως οντότητα καθαρή εθνικά και φυλετικά. Να στηριχθούμε στα άξια ελληνικά χέρια. Να φλογίσουμε τις καρδιές των ελληνόπουλων με την τιμιότητα και την φιλοπατρία. Να συμπεριφερθούμε ως ένα στράτευμα Ελλήνων που μάχεται για Νίκη και Δόξα των Αξιών του.

Ένα έθνος, ένας αρχηγός, μια εξουσία. Άπαντες προσηλωμένοι στην ανάπτυξη και το πλάτεμα τής εθνικής μας κοινότητος. Μια Αρχή στην παράταξη τής Ελληνικής Φυλής, μια μοναρχία που ορκίζεται μονάχα σε Χριστό και Ελλάδα. Καταστατικός χάρτης τής Ιερής Ελλάδος το πολίτευμα τής Εθνοκρατίας. Εξουσία και Κοινωνία διαμορφώνονται αποκλειστικώς επάνω στον βιολογικό παράγοντα τού Ελληνικού Αίματος. Η Εθνική Ιδέα και το Ελληνικό Αίμα είναι πάνω από την κοσμική εξουσία. Η δε κοσμική εξουσία είτε υποτάσσεται στον Εθνικοκοινωνισμό των Ελλήνων και υφίσταται είτε απειθεί και διαγράφεται από το Εθνικό Κράτος.

Διεθνισμός και υπερεθνικές μορφές εξουσίας δεν έχουν καμία απολύτως θέση στην κοσμοθέαση και την βιοθεωρία τής Φυλής μας. Ξένα πολιτεύματα και αποικιακής μορφής κηδεμονίες, ασύνορα και πολυφυλετικά ανακατώματα, νομή γης και ιστορικών δικαιωμάτων σε χέρια τρίτων δυνάμεων είναι απολύτως απαγορευτικά. Η Ελλάς δεν σιτίζεται από ξένες αυλές. Στηρίζεται αποκλειστικά στο κοινοτικό τρόπο διοικήσεως. Μια μεγάλη Ελλάδα θέλουμε ως αυτεξούσια προσωπικότητα εντός συνόρων και ηγεμών στην γεωπολιτική σκηνή εκτός συνόρων.

Στο ζήτημα τής Ευρώπης η θέση τού Εθνικοκοινωνικού μας Κινήματος είναι ξεκάθαρη. Η Ευρώπη είναι μια κοινωνία καλής γειτονίας και συνεργασίας των λαών της κι όχι πολυεθνική επιχείρηση. Κάθε λαός φροντίζει να εμπλουτίσει το κράτος του και να διαιωνίσει την ράτσα του. Τα κοινά χαρακτηριστικά των ευρωπαϊκών λαών είναι ο χριστιανισμός και ο ελληνικός πολιτισμός. Οι αποφάσεις των εθνών – κρατών εκπορεύονται αποκλειστικώς από τις ανάγκες και τα δίκαια εκάστου λαϊκής κοινότητας. Αυτά τα δίκαια και αυτές οι ανάγκες σχεδιάζουν πολιτικές. Το δε φυλετικό στοιχείο, η λευκή βιολογική μας ιδιοσυστασία, το ομόφυλον, είναι προσδιοριστικός παράγοντας αναπότρεπτος, οδός διασφαλίσεως τής εθνικής μας συνέχειας.

Η διάλυση τής ευρωπαϊκής τάχα ενώσεως, ενώσεως ουσιαστικώς κερδοσκόπων και σιωνιστών παγκοσμιοποιητών, μάς βρίσκει οπωσδήποτε μετόχους μιας πολιτικής σεισμικής ακολουθίας που και την επιδιώξαμε και θα την επεκτείνουμε. Η έξοδος τής Βρετανίας και όσοι έξοδοι ακολουθήσουν από το ευρωπαϊκό ομοσπονδιακό τερατούργημα είναι η απάντηση τής φύσης με την αποκοπή μιας παρά φύση κακοπλασίας. Η δε ανάπλαση των ευρωπαϊκών εθνών και επομένως και τού Ελληνικού Έθνους που γέννησε την Ευρώπη, είναι ζήτημα επιστροφής στις αυτοφυείς ρίζες και παραδόσεις.

Η Ελλάς πρέπει να αναπτύξει τα γεωφυσικά της πλεονεκτήματα. Να κάνουμε το φυσικό μας περιβάλλον την αέναη δύναμη για την τροφοδοσία μας σε ενέργεια, σε αγαθά, σε οικονομία και σε εξοπλιστικό μηχανισμό. Να γίνουμε Μεγάλη Δύναμη με το Πνεύμα και με το Ατσάλι. Και να βρούμε μέσα μας την ορμή τής ψυχής για να κατακτήσουμε τα σκήπτρα τής ζωής. Κατά συνέπεια απαιτείται μια ενδογενής ενοποιός ουσία που θα φτιάξει την Ελλάδα ως σκέπη ολοκλήρου τού Έθνους.

Το ιδανικό πολίτευμα για την Πατρίδα μας είναι η Αριστοκρατία τού Έθνους. Ο Ηγεμών τού Ελληνικού Έθνους είναι φύσει και θέσει εκφραστής τής πίστης και τής φυλετικής ανωτερότητας των Ελλήνων. Ελέω Θεού και Ηρώων. Εκφραστής τής κοινωνικής δικαιοσύνης και τού ηρωικού ήθους. Υπέρμαχος τής ελευθερίας και τής εθνικής μας υπεροχής. Υποταγμένος στον Λόγο τού Θεού και τής Φυλής με όλη την δύναμη τής καρδιάς και τής ψυχής. Υπέρμαχος τού Εθνικοκοινωνισμού μας και τής εθνικής μας αποκατάστασης στην εθνική και την εδαφική κυριαρχία.

Δεν υπάρχουν εκ των προτέρων εξουσιαστικά βάθρα, άνευ όρων και αξιών. Εν αρχή είναι η αυτοσυντηρησία τού Γένους των Ελλήνων. Η συνέχιση τής ιστορικής μας πορείας. Η επαναστατική και δημιουργική φύση τής Φυλής μας. Η θεοσέβεια και η εθνοπρέπεια. Ο πατριωτισμός, η εργατικότητα και η πολεμική αρετή. Η αγάπη προς την φάρα μας και η σύσφιξη των δεσμών μέσα στα όριά της, όχι με γνώμονα το στενό κράτος, αλλά το πλατύ Έθνος. Κάθε ελληνόπουλο, όπου γης, και μια Ελλάδα ολάκερη στο πλευρό του.

Το στέμμα τής οικουμένης ταιριάζει στο Αποστολικό Έθνος των Ελλήνων. Δεν με νοιάζει πως θα λέγεται ο πολιτειακός άρχων. Με νοιάζει ολάκερο το Ελληνικό Έθνος να γίνει μια γροθιά και να ανταποκριθεί στα πεπρωμένα του. Είμαστε από βασιλική πορφυρογέννητη μήτρα και έτσι πρέπει να συμπεριφερθούμε. Να σηκώσουμε το λοιπόν τον Έλληνα στο πόδι. Να αποδιώξουμε κερδοσκόπους και πολιτικάντηδες. Πιστοί, Εργάτες, Πολεμιστές, να επιβάλλουμε την Ολοκληρωτική Εθνικοκοινωνική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Ρίο 2016: Παραλήρημα κατά της Στεφανίδη! "Σκύλα μείνε στην Ελλάδα"


Ρίο 2016: Παραλήρημα κατά της Στεφανίδη! `Σκύλα μείνε στην Ελλάδα`
Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Αθλητισμός σημαίνει ευγενής άμιλλα είπατε; Όχι για όλους. Η Κατερίνα Στεφανίδη πανηγύρισε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Αμερικανίδα Σάντι Μόρις. Και αυτό δεν άρεσε σε κάποιους!

Η Ελληνίδα αθλήτρια πέρασε τα 4,85μ. και απέτυχε να περάσει τα 4,90μ. Το ίδιο και η Αμερικανίδα άλτρια, που όμως είχε δυο αποτυχημένες προσπάθειες στα 4,85μ. κι έτσι έμεινε στη δεύτερη θέση. Τι κι αν οι δυο αθλήτριες πανηγύρισαν μαζί την επιτυχία τους. Σε έναν Αμερικανό "φίλαθλο" (η λέξη σε εισαγωγικά γιατί φίλαθλος δεν είναι...), η ήττα της Μόρις δεν άρεσε καθόλου.
Και αποφάσισε τα συναισθήματά του να τα... μοιραστεί μέσω twitter. Μπήκε λοιπόν σε μια από τις αναρτήσεις του NBC και έγραψε:

ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ

Γερμανός τουρίστας σε ταξιτζή στην Κρήτη: Δεν σε πληρώνω γιατί χρωστάτε στη χώρα μου

Φωτογραφία αρχείου: ICON PRESS / ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ενα απίστευτο επεισόδιο εκτυλίχθηκε κατά τη μεταφορά δύοΓερμανών τουριστών στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο, με τους επιβάτες να αρνούνται να πληρώσουν τον οδηγό ταξί.
Οπως είπαν δεν πληρώνουν γιατί η Ελλάδα χρωστάει στη Γερμανία, σύμφωνα με το ekriti. Το ποσό του ταξίμετρου ήταν 40 ευρώ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως τόνισαν στον οδηγό πως είχαν πληρώσει την διαδρομή όταν έκλεισαν το τουριστικό τους πακέτο στην Γερμανία. Ο ταξιτζής τους είπε πως δεν είχε λάβει χρήματα και πως τους παρέλαβε μετά από κλήση της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, που διέμεναν.
«Δεν πρέπει να σε πληρώσω, γιατί χρωστάτε λεφτά στην Γερμανία...», ήταν η απάντησή τους.

Την μετατροπή της Τουρκίας σε Ομοσπονδιακή Δημοκρατία προτείνει ο νέος σύμβουλος του Ερντογάν Ταξίαρχος (ε.α) Adnan Tanrıverd

TURKEY FEDERATION
Την δημιουργία μιας Ομοσπονδιακής Τουρκικής Δημοκρατίαςπροτείνει ο 72χρονος νέος σύμβουλος του Τούρκου Προέδρου και μέλος του κέντρου ερευνών γεωστρατηγικών θεμάτων ASSAM Ταξίαρχος (ε.α) Adnan Tanrıverd.
Σύμφωνα με τον Ταξίαρχο η πρόταση για την μετατροπή της Τουρκίας σε Ομοσπονδία περιλαμβάνει τη χρήση της Τουρκικής γλώσσας ως την επίσημη γλώσσα για την διεθνή εκπροσώπηση της χώρας με παράλληλη νομιμοποίηση της χρήσης της Κουρδικής καθώς και των υπολοίπων γλωσσών των εθνικών μειονοτήτων της χώρας στο εσωτερικό της Τουρκίας.

Σερβικό δημοσίευμα: «Το Μαυροβούνιο αποδέχεται μια Μεγάλη Αλβανία;»

«Ενώ ο πρωθυπουργός Μίλο Τζουκάνοβιτς, ο ‘πατέρας του έθνους του Μαυροβουνίου’ κατάφερε να πραγματοποιήσει τα όνειρα του ΝΑΤΟ, μια αιτία για να λογομαχήσει με τους Ρώσους, στην Ποντγκόριτσα  ετοιμάζονται μια σειρά εκδηλώσεις που έχουν ως στόχο να προωθήσουν τη δημιουργία ενός νέου κράτους στα Βαλκάνια», γράφει το σερβικό δημοσίευμα και συνεχίζει:
Και όχι μόνον αυτό, αλλά αυτό που πραγματικά δεν επιθυμούσε- τη «Μεγάλη Αλβανία»!

Άγιος Γεράσιμος ό ιορδανίτης 2011 - www.iordanitis.com - St. Gerasimos -...

Χέρι – χέρι Ερντογάν και Χαμάς λένε οι Γερμανοί

Γκάφα ή καλοσχεδιασμένη ενέργεια να δημοσιοποιήσει τοΒερολίνο όσα επιθυμούσε -ενδεχομένως ήθελε κατά πρόσωπο η Μέρκελ- να πει στον Ερντογάν, ειδικά τώρα που ο Τούρκος Πρόεδρος «κουνάει το δάχτυλο» στην ΕΕ και απειλεί να τινάξει τη συμφωνία για το προσφυγικό στον αέρα αν δεν πάρει τη βίζα για τους Τούρκους πολίτες;

Όπως και να έχουν τα πράγματα, το έγγραφο με αριθμό 18/9274, αν και εμπιστευτικό, έγινε φεϊγ βολάν και με αυτό τον τρόπο ακόμα και το κρατικό κανάλι της Γερμανίας, το ARD, αναφέρθηκε στο τμήμα του όπου υποδεικνύονται Ερντογάν και τουρκική κυβέρνηση ως συνοδοιπόροι με την παλαιστινιακή Χαμάς -η οποία βρίσκεται στις λίστες ΗΠΑ και ΕΕ με τις τρομοκρατικές οργανώσεις- και άλλες παρόμοιες ομάδες.

Το Όρος Θαβώρ (Μεταμόρφωση Σωτηρος).mp4

Ειδικές τουρκικές δυνάμεις υποστηρίζουν τους τρομοκράτες στο Χαλέπι.Σκοτώθηκαν 13 μέλη τους από την Hezbollah

aDweOxx_700b
Ειδικές τουρκικές δυνάμεις υποστηρίζουν τους τρομοκράτεςστο Χαλέπι. Εκθέσεις των συριακών μυστικών υπηρεσιών αναφέρουν ότι τούρκοι πράκτορες συμμετέχουν στις μάχες εναντίον του συριακού στρατού ενταγμένοι στις τάξεις των τρομοκρατών.

Οι ίδιες απόρρητες εκθέσεις αναφέρουν ότι χιλιάδες τρομοκράτες διασχίζουν  τα συροτουρκικά σύνορα προκειμένου να προωθηθούν στα πεδία των μαχών κι όλη αυτή η επιχείρηση γίνεται με το συντονισμό και την καθοδήγηση των ΗΠΑ αλλά και των μυστικών υπηρεσιών της ευρύτερης περιοχής.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...