Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016

Προς το τέλος της η παγκοσμιοποίηση …λέει η Die Welt


O κόσμος δεν αποκλίνει μόνο πολιτικά. Νεώτερα στοιχεία αποδεικνύουν ότι και η οικονομική αλληλοσύνδεση υποχωρεί. Η δε τεχνολογική εξέλιξη θα μπορούσε να δώσει τη χαριστική βολή στην παγκοσμιοποίηση, όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα.
Κάποτε η Adidas ήταν πρωτοπόρος. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 η γερμανική εταιρεία μετέφερε σε μεγάλο βαθμό την παραγωγή της στην Κίνα μέχρι και την Ινδονησία και από το Βιετνάμ μέχρι την Αργεντινή και το Μεξικό. Τώρα όμως η εταιρεία αθλητικών ειδών θέλει να επιστρέψει στη Γερμανία. Από αυτό το φθινόπωρο θα κυκλοφορήσουν στο εμπόριο αθλητικά παπούτσια Made in Germany.

ΑΓΙΑ ΝΕΦΕΛΗ ΘΑΒΩΡ 2015

Bachar al-Jaafari: oι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες ευθύνονται για την επίθεση με χημικά στην Ghouta

Σύμφωνα με τον μόνιμο αντιπρόσωπο της Συρίας στα ΗνωμέναΈθνη σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους της εφημερίδας TheIndependent, οι μυστικές υπηρεσίες της Γαλλίας ευθύνονται για τον βομβαρδισμό με αέριο χημικό sarin στην Ghouta, που κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 1 500 άτομα στις 21 Αυγούστου 2013.
«Η χρήση χημικών όπλων στην περιοχή της Δαμασκού ήταν προορισμένη για να εμποδίσει τον Oke Selstrem [επικεφαλή της ομάδας των επιθεωρητών να μεταβεί στο Χαλέπι γιατί η Γαλλία γνώριζε ποιός χρησιμοποίησε χημικά όπλα στο Χαλέπι.Ήθελαν να εμποδίσουν τον Oke Selstrem να φτάσει στο Χαλέπι με όλα τα μέσα και γι αυτό χρησιμοποίησαν χημικά όπλα στη Δαμασκό με την εμπλοκή των γαλλικών μυστικών υπηρεσίων»,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...