Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΠΑΙΤΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ;;;;;;;;;;;;;ΑΘΗΝΑ 1-9-2016.

Σήμερα το απόγευμα επισκέφτηκα με την οικογένειά μου το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης για τα ψώνια μας. Εκεί αντίκρισα την ανείπωτη τραγωδία στην οποία έχουν οδηγήσει οι αλήτες των νεοταξικών μνημονίων τον λαό μας. Έλληνας, ηλικίας γύρω στα 55 έτη, μάς πλησίασε στο ταμείο και μάς παρακάλεσε να του πληρώσουμε μια κονσέρβα που είχε πάρει προκειμένου να μπορέσει να φάει!!! Έτσι κι έγινε, οπότε ο ατυχής συμπατριώτης μας μάς ευχαρίστησε και έφυγε. Όταν το συζητήσαμε με την ταμία, μάς είπε πως ο Σκλαβενίτης έχει δώσει εντολή στο προσωπικό σε ανάλογες περιπτώσεις να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τού λαού μας, αποκρούοντας μονάχα τις κλοπές. Άπαντες συμφωνήσαμε πως αυτή η κατρακύλα πρέπει να σταματήσει άμεσα. Είναι η ώρα να μιλήσει σκληρά, αμείλικτα, τάχιστα ο Εθνικισμός των Ελλήνων. Το περιστατικό τάραξε τις ψυχές τής κόρης μας, τής γυναίκας μου και την δική μου, τόσο ώστε οι λέξεις να φαντάζουν φτωχές. Στον Καιάδα, στην άβυσσο τής κόλασης ξευτίλες προδότες της αστικής δημοκρατίας. Επιτέλους δράση, ακούει η μαχόμενη Ελλάς; Πόση κώφωση ακόμη;;; Πόσες προκλήσεις;;;; Πόσες προσκλήσεις;;;;
ΘΕΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ  
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Τι δικαιολογητικά χρειάζομαι για να δηλώσω τη γέννηση του παιδιού μου;


Τι δικαιολογητικά χρειάζομαι για να δηλώσω τη γέννηση του παιδιού μου;
Η γέννηση ενός παιδιού φέρνει πάντα ευτυχία. Τις επόμενες μέρες όμως θα έρθετε αντιμέτωπες με την γραφειοκρατία η οποία και στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν σας αφήνει στην ησυχία σας!
H νομοθεσία ορίζει ότι κάθε γέννηση που λαμβάνει χώρα στα γεωγραφικά-διοικητικά όρια ενός δήμου πρέπει να αναφέρεται/δηλώνεται στο ληξιαρχείο του οικείου δήμου.
AdTech Ad
Υπάρχει, μάλιστα, συγκεκριμένη προθεσμία για τη δήλωση της γέννησης, μετά την παρέλευση της οποίας επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο εκπρόθεσμης δήλωσης, όπως λέγεται. Η καταβολή γίνεται σε παράβολο Δημοσίου, το οποίο παίρνετε από τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΔΟΥ).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...