Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016

Η Μάχη των Θερμοπυλών - Η σημασία της μάχης των Θερμοπυλών στην αρχαία εποχή. Γιατί ο Μ. Αλέξανδρος κατηγόρησε τους απόγονους του Λεωνίδα για δειλία και πώς οι Εβραίοι ανακάλυψαν κοινή καταγωγή με την αρχαία ΣπάρτηΟ βασιλιάς των Περσών, Ξέρξης που διαδέχτηκε τον πατέρα του Δαρείο, παρακινημένος από το στρατηγό Μαρδόνιο και τον έκπτωτο βασιλιά της Σπάρτης, Δημάρατο, άρχισε να ετοιμάζει μια νέα εκστρατεία κατά της Ελλάδας.

Για τέσσερα χρόνια όλη η Ασία συγκλονίστηκε από τις στρατιωτικές προετοιμασίες του Ξέρξη:

The battle of Thermopylae

ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ, ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ, ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗΑΘΗΝΑ 4-9-2016.

Οι οικονομικές κρίσεις προκαλούνται από τούς πολιτικούς εγκάθετους τού διεθνούς σιωνισμού αποκλειστικά μέσα στις καπιταλιστικές και τις μαρξιστικές κοινωνίες, μέσα στις διεθνιστικές σφηκοφωλιές που στηρίζονται αποκλειστικά στο χρήμα και τον υλισμό. Με το χρήμα συντηρούν τις κοινωνίες υπνωτισμένες, με την αλόγιστη προσφορά του σε μίζες και διορισμούς. Και με την απόσυρση τού χρήματος, αφού προηγουμένως έχουν συγκεντρώσει σε κράτος και ολιγάρχες την παραγωγική μηχανή, διαλύουν το κράτος εις χείρας των νεοταξιτών.

Ο Ελληνισμός είναι μια ενιαία και συμπαγής βιολογική οντότητα για εμάς τούς Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές. Είναι Έθνος κυρίαρχο με ιστορία και προορισμό που οφείλει να επιτελέσει. Δεν είμαστε αποικία νεόκοπων μονάδων με πολυδιάστατη πολιτισμική αναφορά. Διαθέτουμε αδιάλειπτη ιστορική παρουσία και παρελθόν στα ιερά πατρογονικά μας χώματα, παρόν αλλά και μέλλον με βάση την εθνική, φυλετική και θρησκευτική μας ταυτότητα. Είμαστε το Έθνος τού Ορθού Θεϊκού Λόγου και τού Ακατάλυτου Ελληνικού Αίματος. Γεννήτορες Πολιτισμού και Ιστορίας. Κτήτορες μιας γης που την ζηλεύουν και την θέλουν πολλοί.

Η Ελλάς έχει αστείρευτο πλούτο σε γη, σε Παραδόσεις, σε γεωπολιτική θέση και σε γεωφυσικά πλεονεκτήματα. Η Πατρίδα μας είναι ο ομφαλός τής γης που βλέπει όλες τις ηπείρους και ελέγχει όλα τα περάσματα που αφορούν το διαμετακομιστικό εμπόριο και την ενέργεια. Ο περιβαλλοντικός μας ορίζοντας διαθέτει άφθονες ενεργειακές πηγές σε γη, αέρα, υπέδαφος και υποθαλάσσιο στρώμα. Υδρογονάνθρακες, ορυκτός πλούτος, πρώτες ύλες στρατιωτικού ενδιαφέροντος. Συνεπώς το Έθνος μας οφείλει να συσπειρωθεί, να λειτουργήσει ως συμπαγές Σώμα και να γίνει Μεγάλη Δύναμη.

Τα χαρακτηριστικά τής Μεγάλης Δυνάμεως είναι η συνοχή, η λαϊκή συστράτευση, η πειθαρχία, η εθνική φιλοδοξία και η απόφαση κατακτήσεως τής υπεροχής από την όμαιμη φυλετική κοινότητα στο κράτος και την οικουμένη. Με μια κουβέντα στόχος αποφασιστικής στρατηγικής σημασίας είναι η ταύτιση των συμφερόντων πολιτείας και πολιτών. Κεντρικό σύνθημα και άξονας τού πολιτικού σχεδιασμού για το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα είναι η αρχή Ένα Έθνος, Ένας Λαός, Μία Παράταξη.

Όλοι μαζί εργαζόμαστε, όλοι μαζί μαχόμαστε, όλοι μαζί νικάμε. Με την ηγεσία να προέρχεται αποκλειστικά από τα σπλάχνα τής Φυλής και τις τοπικές κοινωνίες. Οι τοπικές κοινωνίες αναδεικνύουν με τις ακομμάτιστες και ενιαίες εκλογικές διαδικασίες τούς τοπικούς άρχοντες και τούς τοπικούς εκπροσώπους τής εθνοσυνέλευσης. Οι παραγωγικοί φορείς, οι ένοπλες δυνάμεις και η εκκλησία συμπληρώνουν δια αντιπροσώπων τους την εθνική κυβέρνηση. Η εργατικότητα και ο πατριωτισμός είναι οι προσδιοριστικοί παράγοντες τής Εθνικής Αριστοκρατίας. Η Πίστη σε Χριστό και Ελληνική Φυλή είναι ο καταστατικός χάρτης τής Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος.

Η σαθρή και δυσώδης αστική δημοκρατία δεν είναι πολίτευμα, δεν είναι ρυθμιστής των σχέσεων πολιτείας και πολιτών, αλλά κατοχικό και ξενοκίνητο καθεστώς. Δεν σέβεται τις Παραδόσεις τής Φυλής μας διότι το πολιτικό προσωπικό της δεν ανήκει στην Ελληνική Φυλή. Διώκει το Ορθόδοξο Φρόνημα και τούς Άριστους των Ελλήνων από ιστορία, κοινωνία και σχολεία. Δεν θέλουν οι πολιτικοί τού ψευτορωμέϊκου την Ορθοδοξία, αλλά τάζουν, χτίζουν και ανακαινίζουν Ισλαμικά Τζαμιά. Δεν βγάζουν άχνα για την μετατροπή τής Αγίας Σοφίας στην Αιώνια Πρωτεύουσα τού Ελληνισμού Κωνσταντινούπολη σε Τζαμί και γεμίζουν ολάκερη την Ελλάδα με τουρκόψυχους και τουρκοκατευθυνόμενους ισλαμιστές γυρολόγους.

Την ίδια στιγμή χιλιάδες νέων Ελλήνων με προοπτικές και ικανότητες ωθούνται μεθοδευμένα στην μετανάστευση, στην φυγή από την πατρίδα που τούς ανέστησε και τούς γαλούχησε εθνικά και πνευματικά. Οι παραγωγικές μονάδες τής χώρας μέσα σε ένα συνεχιζόμενο κλίμα περιορισμένης ρευστότητας και καταναλωτικής ανέχειας κλείνουν με καταιγιστικό ρυθμό. Το λαϊκό εισόδημα μειώνεται και οι απαιτήσεις των νεοταξιτών φοροεισπρακτόρων αυξάνονται. Οι Έλληνες χάνουν δικαιώματα, πρόνοιες, εργασία και ζωή. Και την ίδια στιγμή τα καρπώνονται λαθρομετανάστες, πολυεθνικές και τράπεζες τής παγκοσμιοποίησης.

Δεν μάς απασχολούν οι συμπτύξεις των αποικιακών κρατών σε ένα παγκόσμιο υπερκράτος. Εργαζόμαστε αποκλειστικά για την σύμπτυξη των ελληνικών κοινοτήτων κάτω από μια μεγάλη και ενιαία εθνική στέγη. Ο διεθνισμός πάσης μορφής και οι κομματικές του εταιρίες είναι ένα καρκίνωμα πολυδιάσπασης των Ελλήνων που θα αποκοπεί διά ολοκληρωτικού καυτηριασμού του από την ελληνική κοινωνία. Οι ολιγάρχες, οι ενημερωτάδες και οι ψευτοδιανοούμενοι που στηρίζουν την ασύνορη κοινωνία και την παγκόσμια και αντίχριστη ηλεκτρονική διακυβέρνηση θα επιστρέψουν τα κλεμμένα στον ελληνικό λαό, θα δικαστούν ως προδότες και θα καταργηθεί το καθεστώς τους.

Τα δίκαια τού ελληνικού λαού επιβάλλονται και θεσμοθετούνται από μια καθάρια εθνική και λαϊκή κυβέρνηση. Η αξιοκρατία είναι ζήτημα εθνικής εργασίας και λαμβάνει σάρκα και οστά μονάχα από μια εργατική διακυβέρνηση. Εθνική εργασία παρέχουν αποκλειστικά οι εργατικές δυνάμεις τής όμαιμης φυλετικής κοινότητας που ζουν και αναπνέουν για ένα κράτος απόλυτα δικό τους, που απαιτούν και δομούν επομένως ένα φυλετικό κράτος. Τα δίκαια τής Ελληνικής Φυλής κατακτώνται από έναν πολεμικό λαό που οδηγεί τα λάβαρα τού Έθνους στις ιστορικές του εστίες, λαμβάνοντας πίσω τα δικά του εδάφη και τα εδάφη των εχθρών του.

Τα δίκαια και τα συμφέροντα τού Ελληνικού Έθνους είναι λοιπόν υπόθεση μιας πολιτικής τάξης και ενός καθεστώτος εθνικού, λαϊκού, φυλετικού, εργατικού και στρατιωτικού. Το Έθνος λειτουργεί ως ένας οργανισμός που τα οργανικά του κύτταρα λειτουργούν μεταξύ τους σε αγαστή συνεργασία. Οι παραγωγικές διεργασίες τροφοδοτούν την οικονομία. Η οικονομία επενδύει στον υπερπληθυσμό τής Φυλής. Και η Φυλή στερεώνει την Πίστη και διευρύνει το Κράτος των Ελλήνων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Πέθανε ο μόνος επιζών της τραγωδίας του Noratlas


Όλα έγιναν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Ηάτρακτος, διάτρητη από τα αντιαεροπορικά βλήματα, είχε γεμίσει καπνούς. Φλόγες ξεπηδούσαν τους κινητήρες του αεροπλάνου, και οι κραυγές των χτυπημένων συμπολεμιστών έκαναν εφιαλτική την ατμόσφαιρα.

Χρήστος Παππάς - Μαθήματα Ισοκράτους προς ΑΝΙΔΕΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ 30Aug16

Βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη από τα φρικιαστικά πειράματα των ΝαζίΕγκεφάλους και μέλη σε βάζα, εντόπισαν ερευνητές του ινστιτούτου Max Planck στο Μόναχο, από τα φρικιαστικά πειράματα των Ναζί (Pics)
Adtech Ad
Η φρίκη του ολοκαυτώματος συνεχίσει να προκαλεί σοκ, καθώς όλο και νεώτερα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για μια από τις πιο σκοτεινές σελίδες της ανθρώπινης ιστορίας. Αυτή τη φορά ερευνητές κατάφεραν να εντοπίσουν ανθρώπινα μέλη και μυαλά, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν ως δείγματα από τον ναζιστή νευροεπιστήμονα Julius Hallervorden.
AdTech Ad
Σύμφωνα με τις αναφορές, ο επιστήμονας είχε πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος της έρευνάς του σε εγκεφάλους των εκτελεσθέντων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣΕ 12ΧΡΟΝΗ ΣΕ ΠΑΡΚΟ!

Εφιαλτικές ώρες για 12χρονη - Έπεσε θύμα άγριου βιασμού σε πάρκο

Εφιαλτικές ώρες για 12χρονη - Έπεσε θύμα άγριου βιασμού σε πάρκο

Να σφραγίσουν πάρκο στο Μάντσεστερ αποφάσισαν οι αρχές μετά τον άγριο βιασμό 12χρονος το βράδυ της Πέμπτης.
Αξιωματικοί της αστυνομίας εντόπισαν το ανήλικο κορίτσι λίγο πριν τις 23:30 το βράδυ στο πάρκο Crowcroft, στο νότιο Μάντσεστερ.

alexanderlandgr: ‎"ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ" ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΗΣ...

alexanderlandgr: ‎"ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ" ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΗΣ...

Στη Χίο ο Πρ. Παυλόπουλος


pavlopoylos-900x460
Επίσκεψη στη Χίο θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στις 13 Σεπτεμβρίου.
Ο κ. Παυλόπουλος θα φθάσει στο νησί με ελικόπτερο στο οποίο πιθανά θα επιβαίνει και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ. Αρχικά θα μεταβεί στα νοτιόχωρα, προκειμένου να δει από κοντά τις καταστροφές που προκάλεσαν οι δύο τελευταίες πυρκαγιές και να συναντηθεί με μαστιχοπαραγωγούς.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...