Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

Η CIA στην κομμουνιστική Αλβανία σκότωσε χιλιάδες για να αλλάξει το καθεστώς

Ο πρώην επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Αλβανίας, Ηρακλί Κοτσολάρι αποκάλυψε έγγραφα των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ- CIA,  σύμφωνα με τα οποία, είχαν γίνει αμέτρητες επιδρομές αμερικανών πρακτόρων από το έτος 1948 έως το 1956, σκοτώνοντας πάνω από χίλιους Αλβανούς συνοριοφύλακες, αξιωματικούς και απλούς πολίτες κατά τη διάρκεια των αποστολών τους, ενώ οι υπηρεσίες συνόρων της Αλβανίας, είχαν σκοτώσει ή συλλάβει περίπου 300 από αυτούς.

6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ; ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!

Η Μεγάλη Εκκλησία της του Θεού Σοφίας
Κωνσταντινούπολη 6 Σεπτεμβρίου 1955. Η ωραιότερη εποχή για να βρίσκεται κανείς στην πάλαι ποτέ Βασιλεύουσα της Ελληνικής Αυτοκρατορίας, την Πόλη των Κομνηνών των Παλαιολόγων και των ένδοξων Μακεδόνων Αυτοκρατόρων. Το αεράκι έρχεται γλυκό εκείνη την εποχή, δροσίζοντας την Πόλη, το όμορφο Πέραν και τα Πριγκιπόννησα. Μια τέτοια όμορφη μέρα διάλεξαν οι απόγονοι του Αττίλα, τα ανθρωπόμορφα κτήνη που ξέρασε η ασιατική στέπα για να ολοκληρώσουν τον αφανισμό του Ελληνισμού της Κωνσταντινουπόλεως και γενικά της Ανατολικής Ελλάδος.

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΑΝΤΟΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥΑΘΗΝΑ 7-9-2016.

Η μεγαλύτερη δύναμη και ο μεγαλύτερος εχθρός τού Έθνους εγκαταβιούν μέσα στα σωθικά του. Δύναμή του είναι οι θεληματικές και εγγενείς μονάδες του, η ενωτική τους δράση, οι φιλόδοξοι και παραγωγικοί του πολίτες. Εχθρός του είναι ο διχαστικός, δουλικός, ανήθικος και τεμπέλης εσμός που λειτουργεί ως νεοταξικός κρατικός θεσμός. Χρέος των Δυνάμεων τού Έθνους είναι να αποκόψουν οριστικά το κράτος των ξενόδουλων ψευτορωμιών και να αναλάβουν εξ ολοκλήρου την αυτοσυντήρηση, την ανάπτυξη και την Ισχύ τής Ελληνικής Φυλής.

Η Ελλάς πρέπει να απαλλαγεί άμεσα από κάθε αντεθνικό και αντιπαραγωγικό στοιχείο. Οι δύο αυτές αρνητικές φύσεις συνυπάρχουν μέσα στον οργανισμό τού ανθελληνισμού. Όποιος απεχθάνεται το Έθνος, δεν ενδιαφέρεται για την παραγωγική του ανάπτυξη αλλά για την παραγωγική του απομείωση, προκειμένου αυτό να αναγκαστεί να παραμείνει στην τυραννία τής οικονομικής εξάρτησης τρίτων. Και όποιος έχει ως αποκλειστικό του σκοπό να διαβιεί ως καταναλωτικό παρασιτικό όν, να κάθεται, να εισπράττει και να καταναλώνει την σαβούρα τού εκάστοτε δυνατού, αυτός είναι εκ προοιμίου προδότης τού Έθνους.

Το καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας είναι εκείνο που έχει χρεοκοπήσει κι όχι το Έθνος των Ελλήνων όπως λέγουν σιωνιστές και σιωνιστόδουλοι. Το κράτος των πολιτικών εκπορνεύτηκε στους σταυρωτήδες εμπόρους των εθνών και όχι το Έθνος των Εργατών και των Πολεμιστών τής Ελληνικής Φυλής. Το ψευτορωμέϊκο είναι μια ύπαρξη πολυέξοδη, σπάταλη και δωσίλογη. Στηρίζεται στην υφαρπαγή και ενθυλάκωση τού λαϊκού χρήματος, έχει άκρατη ροπή στην ακριβή και άκοπη ζωή, εμπορεύεται χρήμα που δεν έχει παράξει και δίνει λόγο σε ξένα κέντρα εξουσίας, με αντάλλαγμα την τοποτηρητεία τής παγκόσμιας διακυβέρνησης ως τάχα ελληνική εξουσία.

Πολιτικά κόμματα, τράπεζες και δημόσια διοίκηση πρέπει να γκρεμιστούν άμεσα και ολοσχερώς. Το Έθνος των Ελλήνων πρέπει να αποκτήσει ενιαία φωνή και να εργαστεί για τον ένα και κοινό σκοπό τής ελευθερίας και τής ανάπτυξης. Το δίκαιο τής Φυλής έχει μια και μόνη μορφή, αυτή τής αμέσου εφαρμογής τής εθνικής μας κυριαρχίας. Όσοι δεν εργάζονται για την ανάπτυξη τής Ελλάδος, για την αύξηση των ελληνικών χεριών, για την επάρκεια αγαθών ελληνικών, για την βούληση τού εθνικού μας κράτους και την αύξηση τής γεωπολιτικής μας παρουσίας και ισχύος, όσοι δεν εργάζονται για το Έθνος και δεν είναι Εθνικιστές, αλλά εργάζονται για την διεθνοποίηση τού τόπου και είναι διεθνιστές, αυτοί δεν είναι αντιπολίτευση αλλά προδότες.

Το Εθνικοκοινωνικό μας Κίνημα δεν εργάζεται για την πολυδιάσπαση των Δυνάμεων τού Έθνους αλλά για την ενότητα των πιστών σε Χριστό και Ελλάδα Ελλήνων. Ο Ελληνισμός δεν κομματιάζεται και διά τούτο είναι αδιανόητο έως και ανόητο να κομματίζεται. Οι δε Έλληνες ζουν, εργάζονται, μάχονται και επιζούν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, καλές ή κακές, πλούσιες ή φτωχιές, ειρηνικές ή πολεμικές, με ήθος και διαφάνεια υπέρ τού ενιαίου εθνικού ταμείου, αποδίδοντες μόχθο και λαμβάνοντας μισθό.

Τα κόμματα λαμβάνουν τον πλούτο τής λαϊκής δράσης, ζουν χλιδή αμείωτη ακόμη και σε καιρούς χαλεπούς, ταΐζουν κομματικούς βαστάζους και παραδίδουν κράτος εις χείρας τής παγκοσμιοποίησης. Κατά συνέπεια τα κόμματα που παρακρατούν επιπλέον τις φορολογικές υποχρεώσεις τους στα πλουσιοπάροχα ταμεία τους, αποδίδουν μηδέν έργο στο κράτος και ακυρώνουν την εθνική μας κυριαρχία. Η κομματική περιουσία λοιπόν επιστρέφει στο κράτος και τα κόμματα κλείνουν ως επιβαρυντικός παράγοντας. Δικάζονται ως επίορκες μάζες και λαμβάνουν το τέλος τού Εφιάλτη.

Οι τράπεζες είναι οι μηχανισμοί περιφρουρήσεως τού εθνικού εισοδήματος και οι παράγοντες χρηματοοικονομικής σταθερότητας. Δεν είναι μηχανισμοί πολιτικής εξουσίας μήτε εισαγωγείς διεθνών χρηματοκλεφτών. Οι υπερεξουσίες τους αφαιρούνται. Η κεφαλαιακή τους επάρκεια είτε είναι αυτοφυής είτε ανύπαρκτη, οπότε στην δεύτερη περίπτωση κλείνουν. Ο αρχικός τους υποβοηθητικός ρόλος στην εθνική μας ανάπτυξη επιστρέφει και επαναπροσδιορίζεται. Ως εκ τούτου, δύο και μόνον τράπεζες επαρκούν και μάλιστα υπό αποκλειστικό κρατικό έλεγχο. Μια Εθνική και Λαϊκή Τράπεζα και μία Τράπεζα Παραγωγής και Εμπορίου. Τα λαϊκά εισοδήματα και όσα εισοδήματα παράγονται στον ελληνικό χώρο παραμένουν στον τόπο παραγωγής τους, παραμένουν ακατάσχετα και οι τόκοι των παραγωγικών τάξεων διαγράφονται μαζί με τα χρέη τους.

Η δημόσια διοίκηση θα τεθεί σε άμεση αξιολόγηση προσόντων, πραγματικού παραγόμενου έργου και εθνικών αναγκών σε όλο το εύρος τής εθνικής μας επικράτειας. Τόσοι δημόσιοι υπάλληλοι, όπου είναι αυτοί αναγκαίοι και όπου τούς στείλει η Εθνικοκοινωνική Ελλάς. Σχολείο, ιατρείο, νοσοκομείο, κρατικός λειτουργός, αναλογικά έως και το πιο απομακρυσμένο ελληνικό χωριό και νησί. Βολεμένοι, αστοιχείωτοι, εγκάθετοι τής παλιάς καταστάσεως δεν έχουν χώρο. Όσοι περισσεύουν στο δημόσιο, εισέρχονται στον ιδιωτικό τομέα ή αν έχουν αντίρρηση, απέρχονται τής Ελλάδος.

Δικαιοσύνη και Δυνάμεις Εθνικής Ασφαλείας θα αποδοθούν στην διοίκηση ανθρώπων που προέρχονται από τούς αναφερόμενους τομείς, θα αποκτήσουν αυτοφυείς κι όχι πολιτικές διοικήσεις. Η κοινωνική δικαιοσύνη και η θωράκιση τής Πατρίδος, η απονομή τού δικαίου αποτελέσματος και η κατάκτηση απρόσβλητου και διαρκώς αυξανόμενου εθνικού ζωτικού χώρου είναι το έργο προς το οποίο θα κινηθούν απερισπάστως.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα το ίδιο είναι η κοινή συνισταμένη των Δικαίων και των Αρίστων τής Ελληνικής Φυλής με την Εθνική Ισχύ. Ο πνευματικός κόσμος μεταλαμπαδεύει τις ελληνικές αξίες και οι ενημερωτάδες την αλήθεια. Όσοι απεκόμιζαν κέρδη και ψεύδη, θα σταλούν στον καιάδα τους. Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών. Ζήτω η Ελλάς! Ζήτω η Νίκη! 
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑΑΘΗΝΑ 6-9-2016.

Από τους εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες του Γένους μας και τις εθνικές τραγωδίες έως τα σημερινά χτυπήματα και τις προδοσίες σε βάρος τής παιδείας και τής κοινωνίας μας, τίποτα δεν έχει ξεχαστεί. Κι αν μάς λαβώσατε παλιότουρκοι τον ελληνισμό τής Πόλης εκείνον τον φρικτό Σεπτέμβρη τού 1955 γιατί το Έθνος διοικείται έως τώρα από τους απογόνους τού Εφιάλτη, είναι γιατί τα μαθήματα δεν τα είχαμε εκλάβει ποτέ σωστά. Όλοι οι δούλοι τού Σατανά Σταυρωτή θέλανε και θέλουν να σβήσουν το Γένος τού Χριστού από τα πατρογονικά του χώματα. Έτσι και τότε, όπως πάντα, ο Τούρκος σκότωσε, βίασε, σύλησε ενάντια στον μαρτυρικό ελληνισμό μας. Και όλα τούτα σημαίνουν πως για να ζήσει η Ελλάς, πρέπει να σκοτώσει όλους τούς δαίμονες που την τυραννούν. Το αίμα των αθανάτων Ελλήνων ζητεί δικαίωση. Ταχιά και ξάφνου θα γίνει το θέλημα τού Θεού.
ΘΕΟΣ - ΕΛΛΑΣ - ΣΤΡΑΤΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! 2χρονος τάιζε στόμα με στόμα για μήνες τη μητέρα του – Ο λόγος; Θα σας λυγίσει…

t1
Μια συγκλονιστική ιστορία δημοσιεύει η… Daily Mail.
Μια γυναίκα σώθηκε χάρη στο ένστικτο και την αγάπη του δίχρονου γιου της. Η γυναίκα από την Κίνα έπεσε σε κώμα μετά από σοβαρό τροχαίο και ξύπνησε μήνες αργότερα.
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης η άτυχη γυναίκα δεν μπορούσε ούτε καν να μασήσει και αυτό το ρόλο ανέλαβε ο δίχρονος γιος της.
Το αγοράκι μασούσε την τροφή που έπρεπε να λαμβάνει η μαμά του και της την έδινε με το στόμα του…
Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες

Η Μάχη των Θερμοπυλών - Η σημασία της μάχης των Θερμοπυλών στην αρχαία εποχή. Γιατί ο Μ. Αλέξανδρος κατηγόρησε τους απόγονους του Λεωνίδα για δειλία και πώς οι Εβραίοι ανακάλυψαν κοινή καταγωγή με την αρχαία Σπάρτη
Ο βασιλιάς των Περσών, Ξέρξης που διαδέχτηκε τον πατέρα του Δαρείο, παρακινημένος από το στρατηγό Μαρδόνιο και τον έκπτωτο βασιλιά της Σπάρτης, Δημάρατο, άρχισε να ετοιμάζει μια νέα εκστρατεία κατά της Ελλάδας.

Για τέσσερα χρόνια όλη η Ασία συγκλονίστηκε από τις στρατιωτικές προετοιμασίες του Ξέρξη:

Rare Encounter with Greenland Shark - Adam Ravetch

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...