Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

Top 10 Hardest Core Exercises! How Many Could You Do?

NEWS European Business Awards: Αυτές είναι οι 38 εταιρείες – εθνικοί νικητές της Ελλάδας

38 Ελληνικές εταιρείες διακρίθηκαν ως National Champions στα European Business Awards 2016/17 sponsored by RSM.

RSM Ελλάδος, μέλος της RSM International, του 6ου μεγαλύτερου δικτύου Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων στον κόσμο, αλλά και κύριος χορηγός και υποστηρικτής των European Business Awards για 10η συνεχή χρονιά, ανακοινώνει τις 38 Ελληνικές επιχειρήσεις που πέρασαν με επιτυχία στην πρώτη φάση του φετινού διαγωνισμού και αναδείχτηκαν ως “National Champions.

Αυτές είναι οι μεγάλες επιχειρήσεις που κράτησαν όρθια την Ελλάδα 21/12/2015Οι  ισχυρές επιχειρήσεις βάσει κερδών προ φόρων και κύκλου εργασιών για το 2014 περιλαμβάνονται στην έκδοση “οι ισχυροί της ελληνικής οικονομίας” που κυκλοφόρησε για τέταρτη χρονιά από την  Direction Business Reports, με βάσει τα τα οικονομικά στοιχεία από τους δημοσιευμένους ισολογισμούς του 2014 των 1.000 μεγαλύτερων επιχειρήσεων βάσει κύκλου εργασιών (Τop 1000) και των 200 πιο κερδοφόρων βάσει κερδών προ φόρων (Top 200).Ειδικότερα, όπως προκύπτει από την επεξεργασία των στοιχείων, με βάση τον κύκλο εργασιών για το οικονομικό έτος 2014, η βιομηχανία κατέκτησε τις δύο πρώτες θέσεις στις 1.000 μεγαλύτερες επιχειρήσεις.
Τα Ελληνικά Πετρέλαια αλλά και η Μotor Oil, συμφερόντων του ομίλου Β. Βαρδινογιάννη, διακρίθηκαν για άλλο ένα έτος, ενώ στην τρίτη θέση της λίστας βρίσκεται η ΔΕΗ, που αποτελεί τη μεγαλύτερη ΔΕΚΟ της χώρας.  Ο ΟΠΑΠ, επίσης, βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τους μεγαλύτερους τζίρους, όπως συμβαίνει και με την κερδοφορία. Αμέσως μετά ακολουθεί το τραπεζικό σύστημα της χώρας, αφού οι 4 συστημικές τράπεζες το 2014 εμφάνισαν υψηλά έσοδα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...