Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016

Γεώργιος Παπασημάκης βιβλιο: Υγιές Πνεύμα σε Υγιές Σώμα


Σε αυτό το βιβλίο δίδονται οι βάσεις για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Ο συγγραφέας παρουσιάζει αναλυτικά τους τρόπους για να μπορέσει ο αναγνώστης να βελτιώσει τη στάση του, τον τρόπο που βαδίζει και αναπνέει.

Παρουσιαζονται επίσης τρόποι εξάσκησης του μυαλού και του σώματος καθώς και έλεγχου των αρνητικών συναισθημάτων.

Αυτό το βιβλίο μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής όσων το διαβάσουν, να βοηθήσει κάποιους άλλους να ανέλθουν ακόμα υψηλότερα από το μέσο όρο του συνηθισμένου ανθρώπου αλλά απευθύνεται και στους μυημένους που επιθυμούν διακαώς να γίνονται κάθε μέρα καλύτεροι για να λαξεύσουν όσο είναι δυνατόν καλύτερα τον ακατέργαστο λίθο που είναι ο άνθρωπος...  

Ήπια στάση από Ευρωζώνη: Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου τα 15 προαπαιτούμεναΔύο ημέρες πριν το άτυπο Eurogroup στη Μπρατισλάβα, ανώτερος αξιωματούχος της Ευρωζώνης εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Ελλάδα θα ολοκληρώσει τα 15 προαπαιτούμενα μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου και όχι στις 15 όπως είχε συμφωνηθεί. Γιατί η ήπια αντιμετώπιση

Υψηλό παραμένει το ρίσκο χρεοκοπίας για την ελληνική οικονομία


ΑΝΕΣΤΗΣ ΝΤΟΚΑΣ
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:Χρηματιστήριο
Σε υψηλά επίπεδα παραμένει το ρίσκο χρεοκοπίας (country risk) για την ελληνική οικονομία, γεγονός που αποτυπώνεται στη διατήρηση των αποδόσεων των ελληνικών ομολόγων σε απαγορευτικά επίπεδα.

ΓΣΕΒΕΕ: Στασιμότητα αντί ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία


Τη δυσχερή θέση στην οποία βρίσκονται ακόμα οι ελληνικές επιχειρήσεις και γενικότερα η ελληνική οικονομία, επισημαίνει με έρευνα του το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας .

Τη δυσχερή θέση στην οποία βρίσκονται ακόμα οι ελληνικές επιχειρήσεις και γενικότερα η ελληνική οικονομία, επισημαίνει με έρευνα του το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας .

Όπως αναφέρεται στην έρευνα, παρά τα στοιχεία εκείνα που δείχνουν ότι η ελληνική οικονομία έχει πλέον εισέλθει σε μια φάση σταθεροποίησης (αργή αποκλιμάκωση των υψηλών ποσοστών ανεργίας, βελτίωση των όρων του εξωτερικού εμπορίου, σχετική σταθεροποίηση των δημοσιονομικών μεγεθών), δεν είναι δυνατό να γίνει ακόμα λόγος για ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας αλλά μάλλον για στασιμότητα.

Η Μάχη των Θερμοπυλών - Η σημασία της μάχης των Θερμοπυλών στην αρχαία εποχή. Γιατί ο Μ. Αλέξανδρος κατηγόρησε τους απόγονους του Λεωνίδα για δειλία και πώς οι Εβραίοι ανακάλυψαν κοινή καταγωγή με την αρχαία Σπάρτη
Ο βασιλιάς των Περσών, Ξέρξης που διαδέχτηκε τον πατέρα του Δαρείο, παρακινημένος από το στρατηγό Μαρδόνιο και τον έκπτωτο βασιλιά της Σπάρτης, Δημάρατο, άρχισε να ετοιμάζει μια νέα εκστρατεία κατά της Ελλάδας.

Για τέσσερα χρόνια όλη η Ασία συγκλονίστηκε από τις στρατιωτικές προετοιμασίες του Ξέρξη:

Με διεθνή προκήρυξη δεν αποκλείει την 'Ελλάδα' η ΕθνικήΤο σκεπτικό της προκύρυξης της Εθνικής για την κορυφή της διοικητικής πυραμίδας. Πρόθεση για διατήρηση της ελληνικότητας μέσα από διεθνείς πρακτικές και διεθνείς αποδέκτες. Πρόκριμα η κίνηση και για τις άλλες τράπεζες
Πρόσκληση σε ένα νέο εν πολλοίς Διοικητικό Συμβούλιο, απευθύνει με μια πρωτοποριακή κίνηση η Εθνική Τράπεζα, ανοίγοντας το δρόμο σε μια νέα ηγεσία, που θα μπορεί μέσα από τους όρους της προκήρυξης να είναι και ελληνική!

Χρυσόβουλο Κωνσταντίνου ΙΑ΄ Παλαιολόγου


Χρυσόβουλα ονομάζονταν τα διατάγματα των Αυτοκρατόρων του Βυζαντίου τα οποία γράφονταν σε περγαμηνή στην οποία φέρονταν εξαρτημένη χρυσή σφραγίδα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...